lekarz Katarzyna Bryk-Żakowicz

ulica Bassego Augusta 9A
45-670 Opole

Bardzo dobra Pani Doktor . Syn ją uwielbia 🙂idealnie trafiła z leczeniem astmy... Poleca serdecznie każdemu !

lekarz Lidia Labusga

45-057 Opole

Świetny lekarz. Pani doktor ma idealne podejście do dzieci, córka, która u innych lekarzy już cofa się na wejściu, tam całą wizytę spędziła bez stresu i z uśmiechem, a co najważniejsze - Pani doktor dokładnie bada, przeprowadzi kompleksowy wywiad i spokojnie wytłumaczy. Bardzo polecam, jeszcze nie spotkałam lekarza, który rzeczywiście ma tyle chęci do pracy z pacjentem. Aż miło polecić :)
Opinia dodana przez: Natalia

lekarz Maria Grandek

45-057 Opole

Pani Dr to bardzo kompetentna, pełna poświęcenia lekarka-alergolog. Nigdy nie odmówiła przyjęcia, bardzo wyrozumiała. Szkoda, że nie przyjmuje w Krapkowicach. Alergolodzy z Krapkowic powinni się od NIEJ uczyć podejścia do pacjenta.

lek. med. Zuzanna Żaczek

Anestezjolog, Pediatra

Publiczny Samodzielny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzkie Centrum Medyczne
ulica Witosa 26
45-418 Opole

Profesjonalista i wspaniały lekarz. Pani doktor wraz z całym zespołem uratowała naszego synka. Swoim podejściem niejednokrotnie podtrzymywała nas na duchu. Informowała o wszystkim, potrafiła w bardzo ludzki sposób przekazać nawet te złe informacje. Dzięki Pani doktor czułam że mój synek ma najlepszą opiekę szczególnie w sytuacji gdzie nie mogłam być przy nim z powodu pandemii. Jesteśmy bardzo wdzięczni za opiekę. Odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku. Rodzice Wojtusia.
Opinia dodana przez: Ola

lekarz Teresa Sachanbińska

Kardiolog, Pediatra

Niepubliczy Zakład Opieki Zdrowotnej Specjalistyka S.C. SPOLMED Andrzej Olszanowski, Katarzyna Spólnicka
ulica Ozimska 20
45-054 Opole

Kobieta złoto!!!! Najlepsza Pani doktor u której byłam z dziećmi. Dla dzieci przekochana, zagaduje, opowiada wiersze, rodzicom tłumaczy badania od A do Z.
Opinia dodana przez: Nicole

dr n. med. Teresa Szymczyk

Gabinet Chirurgii Dziecięcej
Kielecka 12/16
45-319 Opole

Zanim trafiliśmy do Pani doktor wydeptaliśmy mnóstwo ścieżek z synem chorym na AZS. Tylko dzięki wsparciu dr Szymczyk udało nam się wyjść na prostą. Cierpliwie wyjaśnia wszystkie wątpliwości, współpracuje z rodzicami, nie neguje wypracowanych metod leczenia ( również tych naturalnych). W razie pogorszenia możemy liczyć na kontakt telefoniczny i wsparcie. Czujemy się bezpieczni i zaopiekowani. Wszystko to na NFZ. Bardzo dziękujemy. Rodzice Miłoszka.
Opinia dodana przez: Alicja

lekarz Tomasz Bek

LUX MED sp. z.o.o Centrym Medyczne Medycyna Rodzinna
ulica Fieldorfa 21c
45-276 Opole

Najlepszy neurolog dziecięcy. Bardzo pomocny i sympatyczny. Bardzo dobre podejście do dzieci autystycznych. Dziękuje
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Mariusz Wierzbicki

Dębowa 5
45-401 Opole

Pan doktor bardzo kompetentny, rzeczowy, cierpliwy. Bez problemu na prywatnej wizycie wszystko wytłumaczył. Dał skierowanie do szpitala. Tam w 3 dni dziecku zrobiono kompleksowe badania. O to chodziło, by nie tułać się po przychodniach. jeździłam do dr. z dwójką swoich dzieci. Cenię sobie jego wiedzę i empatię. Naprawdę POLECAM! Natomiast stanowczo odradzam kontakt z "panem" z rejestracji. Chyba mu się funkcje pomyliły, albo jak ktoś wcześniej gdzieś słusznie zauważył, być …

lekarz Beata Sekyra

Wizyty Domowe Specjalista Chorób Dziecięcych. Beata Sekyra
mjra Hubala 4
Opole

Pani B. Sekyra leczyła moją małą córkę (katar, zapalenie ucha) i za każdym razem był z tą Panią ten sam problem, a mianowicie kompletny brak umiejętności pracy z dzieckiem, brak podejścia które zachęciło by dziecko do współpracy, obrażanie go i próby (pomimo klempletnego braku znajomości dziecka) obcesowego strofowania go (od wychowywania są rodzice, przedszkole, szkoła!). Podczas dwóch wizyt córka zawsze wychodziła od tej pani z płaczem bo czuła się zwyczajnie …
Opinia dodana przez: Elizka

lekarz Elżbieta Kulpińska

neurolog
1 Maja 9/49
Opole

Stanowczo nie polecam Pani Kulpinskiej !!! Wraz z 3 miesięcznym dzieckiem poszliśmy na kosultacje gdyż martwiło nas zapadające się czasami ciemiaczko. Okazało się że wszystko jest ok jednak Pani po zbadaniu dziecka zaczęła straszyć nas że dziecko jest zacofane bo nie podnosi glowy i że ma zmniejszone napięcie mięśniowe.. straszla zapalebiem opon mozgowych ito itd ponadto stwierdziła że dziecko jest bardzo chude i jest wygłodzone, gdyż kp i moje mleko …
Opinia dodana przez: Paulina

lekarz Barbara Szczepanik

Endokrynolog, Pediatra

Dr Baron Centrum Stomatologii Estetycznej
ul. Kościuszki 30/2
45-062 Opole

lekarz Anna Chirowska-Adamczyk

Samodzielny Specjalistyczny Zespół Opieki Zdrowotnej nad Matką i Dzieckiem w Opolu
ulica Reymonta 8

Publiczny Samodzielny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzkie Centrum Medyczne
ulica Witosa 26

lekarz Janusz Świetliński

Anestezjolog, Pediatra

Publiczny Samodzielny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzkie Centrum Medyczne w Opolu - Szpital
ulica Aleja Windentego Witosa 26

lekarz Joanna Łaba