WITAM WSZYSTKICH Z PEŁNĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ I OGROMNĄ SATYSFAKCJĄ W PEŁNI POLECAM TEGO NIEOCENIONEGO SPECJALISTĘ,PRZYJACIELA,CZŁOWIEKA PODEJŚCIE DO CHOREGO DZIECKA I PRZERAŻONYCH RODZICÓW JEST NIEBYWAŁE, NIECODZIENNE I ZASKAKUJĄCE TEN CZŁOWIEK URODZIŁ SIĘ PO TO BY SŁUŻYĆ NAM I NASZYM SKARBOM SWOJĄ WIEDZĄ DELIKATNOŚCIĄ ZROZUMIENIEM I ODDANIEM W PEŁNI ZASŁUGUJE NA MIANO LEKARZA,ZGADZAM SIĘ Z OPINIAMI JEST TO CZŁOWIEK KONKRETNY ZDECYDOWANY I CO DLA MNIE NAJWAŻNIEJSZE TRAKTUJĄCY PACJENTA-NASZE DZIECKO Z GODNOŚCIĄ TAKTEM I ...
Świtny lekarz. Podoba mi się to, że nie przepisuje niepotrzbnie antybiotyków dziecku, zawsze poświęca pacjentom dużo czasu, rodzicom tłumaczy wszystko o chorobie, wyjaśnia dlaczego stosuje takie a nie inne metody leczenia, ma ogromną cierpliwość! Mam do niego pełne zaufanie! Szkoda tylko, że prywatnie nie przyjmuje, ale pracując w kilku przychodniach i w szpitalu raczej nie mozna znaleźć na to czasu. Za to udziela porady przez telefon! POLECAM GORĄCO wszystkim dziciom ...
Profesjonalny, uprzejmy, interesujący się stanem zdrowia dziecka, dokładny. Fachowo, szczegółowo udziela porad, tłumacząc wszystko krok, po kroku. Cierpliwy, z pozytywnym nastawianiem.
Bardzo dobry i szanowany lekarz. Nie zapisuje antybiotyków na życzenie , doświadczony i zawsze pomocny. Moje dzieci i dzieci moich znajomych chwalą sobie sposób podejścia do dzieci. Leczył mnie i teraz moje dzieci. gorąco polecam
Naprawdę lekarka godna polecenia jedna z lepszych pediatrów w Płocku. Sprawuje nade mną opiekę lekarską od dziecka i nie mam żadnych zastrzeżeń.
Bardzo dobry pediatra - z wielkim doświadczeniem; leczył troje moich dzieci. Uważny, spostrzegawczy, stawia bezbłędne diagnozy, kontroluje skuteczność leczenia. Świetnie nawiązuje kontakt z małymi pacjentami. Polecam.
Jezdzialam i jezdzic bede do Pana doktora. Wiem ze. Moge w pelni zaufac, nie to co innym ktorzy potrafia tylko wypisac recepte na antybiotyk, powiedziec 200 zl i do widzenia. Doktor podchodzi do pacjenta indywidualnie!
Dziś byłam z córką pierwszy raz i jestem zadowolona z podejścia Pani dr. Jest bardzo uprzejma, powoli i skrupulatnie wytłumaczyła wszystko i zaskoczona jestem pozytywnie tym, że po pierwszym telefonie w ciągu godziny nas przyjęła. Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne. Gorąco polecam
Bardzo dziękuję pani (Doktor) za tak (fantastyczną) diagnozę grypy, dzięki pani (doktor) i jej naprawdę cudownej diagnozie po tygodniu leczenia nie było poprawy była wizyta u innego lekarza odrazu zmiana leków ale niestety już było za późno, tak więc od czwartku przebywamy w szpitalu pediatrycznym w Warszawie zostalismy tu przekierowani ze szpitala w plocku, syn jest po zabiegu drenowania i od czwartku leży z drenem jednak okazało się że syn ...
Wspaniała i kompetentna Pani Doktor, która chce i potrafi zrozumieć i fachowo zająć się chorym. Zdecydowanie polecam .
Lekarz poswiecil duzi czasu dokladnie przebadal Ale postawił złą diagnozę. Uprzejmy i kulturalny jednak kompetencje powinny iść w parze z postawą.
Jako jedyna odebrała telefon w sobotę popoludniu. Przyjęła nas i bardzo jej z tego powodu dziękuję. Dokładnie zbadała i dała leki. Polecam.
Gdyby byla ostatnim lekarzem na swiecie, za nic bym do niej nie wrocila. Wymyslila mojemu synowi powazna chorobe, nastraszyla nas a w warszawie okazalo sie ze syn jest zdrowy.
Nigdy więcej wizyty u tego lekarza. Zastanawia mnie jakim cudem ma specjalizację w endokrynologii. W ogóle nie słucha pacjenta. Natomiast w karcie pisze: samopoczucie zgodne w wiekiem pacjentki. To żałosne, ponieważ ani razu nie pozwoliła opowiedzieć sobie o samopoczuciu. Hm ponoć leczy się pacjenta a nie tylko sprawdza wyniki. Nie w tym przypadku. Tu nawet bardzo zły wynik jest kwitowany wpisem w kartę: pacjentka twierdzi, że przyjmuje regularnie tabletki. Niskie ...