Lekarze Pediatra Płock

dr n. med. Witold Klemarczyk

dr n. med. Witold Klemarczyk

Gastrolog dziecięcy, Gastroenterolog dziecięcy

Średnia ocen: 4,9/5
WITAM WSZYSTKICH Z PEŁNĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ I OGROMNĄ SATYSFAKCJĄ W PEŁNI POLECAM TEGO NIEOCENIONEGO SPECJALISTĘ,PRZYJACIELA,CZŁOWIEKA PODEJŚCIE DO CHOREGO DZIECKA I PRZERAŻONYCH RODZICÓW JEST NIEBYWAŁE, NIECODZIENNE I ZASKAKUJĄCE TEN CZŁOWIEK URODZIŁ SIĘ PO TO BY SŁUŻYĆ NAM I NASZYM SKARBOM SWOJĄ WIEDZĄ DELIKATNOŚCIĄ ZROZUMIENIEM I ODDANIEM W PEŁNI ZASŁUGUJE NA MIANO LEKARZA,ZGADZAM SIĘ Z OPINIAMI JEST TO CZŁOWIEK KONKRETNY ZDECYDOWANY I CO DLA MNIE NAJWAŻNIEJSZE TRAKTUJĄCY PACJENTA-NASZE DZIECKO Z GODNOŚCIĄ TAKTEM I ...
Opinia dodana przez: zanetta
Średnia ocen: 5,0/5
Świtny lekarz. Podoba mi się to, że nie przepisuje niepotrzbnie antybiotyków dziecku, zawsze poświęca pacjentom dużo czasu, rodzicom tłumaczy wszystko o chorobie, wyjaśnia dlaczego stosuje takie a nie inne metody leczenia, ma ogromną cierpliwość! Mam do niego pełne zaufanie! Szkoda tylko, że prywatnie nie przyjmuje, ale pracując w kilku przychodniach i w szpitalu raczej nie mozna znaleźć na to czasu. Za to udziela porady przez telefon! POLECAM GORĄCO wszystkim dziciom ...
Średnia ocen: 5,0/5
Profesjonalny, uprzejmy, interesujący się stanem zdrowia dziecka, dokładny. Fachowo, szczegółowo udziela porad, tłumacząc wszystko krok, po kroku. Cierpliwy, z pozytywnym nastawianiem.
Średnia ocen: 5,0/5
Bardzo dobry i szanowany lekarz. Nie zapisuje antybiotyków na życzenie , doświadczony i zawsze pomocny. Moje dzieci i dzieci moich znajomych chwalą sobie sposób podejścia do dzieci. Leczył mnie i teraz moje dzieci. gorąco polecam
Średnia ocen: 5,0/5
Naprawdę lekarka godna polecenia jedna z lepszych pediatrów w Płocku. Sprawuje nade mną opiekę lekarską od dziecka i nie mam żadnych zastrzeżeń.
Średnia ocen: 5,0/5
Jeździłam z synem kilka lat do Pani doktor w Dziekanowie Lesnym,cudowna i miła kobieta a przede wszystkim super lekarz.
Średnia ocen: 5,0/5
Bardzo dobry pediatra - z wielkim doświadczeniem; leczył troje moich dzieci. Uważny, spostrzegawczy, stawia bezbłędne diagnozy, kontroluje skuteczność leczenia. Świetnie nawiązuje kontakt z małymi pacjentami. Polecam.
Opinia dodana przez: Aleksandra
Średnia ocen: 5,0/5
Dr. Grzelak to wspanialy lekarz, kompetentny, rzeczowy z podejsciem do ludzi, a przede wszystkim do dzieci, naprawde polecam tego lekarza z czystym sumieniem.
Opinia dodana przez: Mama
Średnia ocen: 5,0/5
Jezdzialam i jezdzic bede do Pana doktora. Wiem ze. Moge w pelni zaufac, nie to co innym ktorzy potrafia tylko wypisac recepte na antybiotyk, powiedziec 200 zl i do widzenia. Doktor podchodzi do pacjenta indywidualnie!
Opinia dodana przez: Akeksandra
Średnia ocen: 4,9/5
Dziś byłam z córką pierwszy raz i jestem zadowolona z podejścia Pani dr. Jest bardzo uprzejma, powoli i skrupulatnie wytłumaczyła wszystko i zaskoczona jestem pozytywnie tym, że po pierwszym telefonie w ciągu godziny nas przyjęła. Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne. Gorąco polecam
Średnia ocen: 4,2/5
Bardzo dziękuję pani (Doktor) za tak (fantastyczną) diagnozę grypy, dzięki pani (doktor) i jej naprawdę cudownej diagnozie po tygodniu leczenia nie było poprawy była wizyta u innego lekarza odrazu zmiana leków ale niestety już było za późno, tak więc od czwartku przebywamy w szpitalu pediatrycznym w Warszawie zostalismy tu przekierowani ze szpitala w plocku, syn jest po zabiegu drenowania i od czwartku leży z drenem jednak okazało się że syn ...
Opinia dodana przez: Aleksandra

dr Marianna Rybicka

Lekarz sportowy, Pediatra

Średnia ocen: 3,0/5
Moim zdaniem takie osoby nie powinny wykonywać zawodu lekarza. Pani doktor nie uprzejma tłumaczy młodej osobie cytuję ,,Chyba nie chcesz żeby cię wywieźli w czarnym worku ". Przed pójściem do doktor polecam zastanowić się 10 razy.
Średnia ocen: 3,0/5
Wspaniała i kompetentna Pani Doktor, która chce i potrafi zrozumieć i fachowo zająć się chorym. Zdecydowanie polecam .
Opinia dodana przez: Grzegorz
Średnia ocen: 2,7/5
Świetny lekarz z genialnym podejściem do pacjenta - zarówno tego małego, jak i już całkiem dorosłego:)
Opinia dodana przez: Ela
Średnia ocen: 2,5/5
Lekarz poswiecil duzi czasu dokladnie przebadal Ale postawił złą diagnozę. Uprzejmy i kulturalny jednak kompetencje powinny iść w parze z postawą.
Opinia dodana przez: Magda
Średnia ocen: 2,3/5
Jako jedyna odebrała telefon w sobotę popoludniu. Przyjęła nas i bardzo jej z tego powodu dziękuję. Dokładnie zbadała i dała leki. Polecam.
Średnia ocen: 1,1/5
totalna tragedia to nie lekarz niewiem jak on uzyskal ten tytul chyba sie pomylili to stary debil itd. itd. ktory na niczym sie niezna wymysla aby wziasc pieniadze i zbyc pacjenta
Opinia dodana przez: radek
Średnia ocen: 1,0/5
Gdyby byla ostatnim lekarzem na swiecie, za nic bym do niej nie wrocila. Wymyslila mojemu synowi powazna chorobe, nastraszyla nas a w warszawie okazalo sie ze syn jest zdrowy.
Opinia dodana przez: Renata

lekarz Bogusława Świecka-Frydrysiak

Endokrynolog, Lekarz rodzinny

Średnia ocen: 1,0/5
Nigdy więcej wizyty u tego lekarza. Zastanawia mnie jakim cudem ma specjalizację w endokrynologii. W ogóle nie słucha pacjenta. Natomiast w karcie pisze: samopoczucie zgodne w wiekiem pacjentki. To żałosne, ponieważ ani razu nie pozwoliła opowiedzieć sobie o samopoczuciu. Hm ponoć leczy się pacjenta a nie tylko sprawdza wyniki. Nie w tym przypadku. Tu nawet bardzo zły wynik jest kwitowany wpisem w kartę: pacjentka twierdzi, że przyjmuje regularnie tabletki. Niskie ...
Opinia dodana przez: x

Strefa lekarza Zaloguj się Zarejestruj się