lekarz Elżbieta Potocka-Korniluk

Pediatra, Psycholog dziecięcy

Rynkowa 4 lok. 63
08-110 Siedlce

Po zakończonym leczeniu nastoletniej córki może powiedzieć tylko jedno: najlepszy fachowiec w każdym calu. Jeszcze raz Pani doktor bardzo dziękujemy. Martynka z rodzicami.

lekarz Maria Pniewska

Nefrolog, Pediatra

ul.bema
08-110 Siedlce

Leczyłam się u pani doktor 9 lat . Niestety ze względu na swój wiek (18+) musiałam ją opuścić ;-) jednak wszystkim bardzo bardzo polecam :) Pani doktor to jedna z lepszych lekarzy do jakich było mi dane chodzić ( a trochę tego jest ) :) Wszystko wytłumaczy , wyjaśni na spokojnie , dla każdego pacjenta ma czas .

lekarz Bożena Wereszczyńska

Poradnia dla dzieci. Przychodnia Rejonowa Nr 4. Samodzielny POZ
ul. Bolesława Chrobrego 17
08-110 Siedlce

Opinie pozytywne widze ze sprzed kilku lat . Kobieta okropna. Nie przyjęła chorego dziecka ,mowila takim tonem ze dziecko uciekło wystraszone w kąt. Nie polecam.

lekarz Marta Wysocka-Mincewicz

Diabetolog, Pediatra

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Specjalistyczna Przychodnia Stomatologiczna "VITA-DENT" s.c.
Ks. Niedziałka 14
08-110 Siedlce

Stanowczo odradzam. Wizyty odbywają się z 2 godzinnym opóźnieniem co dla starszych osób w ciężkim stanie jest po prostu przykre. Pani doktor zamiast skupiać się na leczeniu zajmuje się głównie marudzeniem na temat stanu pacjenta. Zamiast edukacji odnośnie choroby czy leczenia rozmowa skupia się na "jak to Pan/Pani nie wie", "nie mogę", "nie da się", " to niemożliwe". Sama jakość leczenie również pozostawia wiele do życzenia.
Opinia dodana przez: Niezadowolony pacjent

lekarz Joanna Orchowska

Sokołowska 81 lok. 30
Siedlce

Moi drodzy radzę ustrzegać sie od wizyt u tej alergolog. Zmarnowała zdrowie mojemu synkowi. Opiszę sytuację. Trafiłam do gabinetu prywatnego ponieważ słyszałam raczej dobre opinie. Niestety ja nie mogę powiedzieć o niej nic dobrego. Dziecko miał podwyższone IGE, chorowało od długiego czasu jak nie na oskrzela to płuca. Trafiliśmy do dr Orchowskiej. Nie robiąc dziecku testów ani dodatkowych badań dr Orchowska stwierdziła że to astma oskrzelowa. Podała 2 latkowi całą …

Joanna Tylżanowska-Kisiel

Poradnia Psychologiczno-Pedagogiczna w Siedlcach
ul. Kleeberga 2C
Siedlce

Trafiłem do Pani "doktor" z córką z podejrzeniem i ewentualną diagnoza alergii. Pierwsza wizyta trwała 2 minuty dostaliśmy skierowanie na testy i tyle. Podczas 2 wizyty z wynikami żona usłyszała że wyniki ma sobie skonsultować z wujkiem Google bo ona nie od tego jest.. "przyjmowane leki można odstawić ale jeżeli Pani uważa inaczej to można podawać dalej" - cytat zacnej Pani "doktor" Uważam że Pani jest już wypalonym "lekarzem" i …
Opinia dodana przez: Bartosz
"NIGDY. NIE POLECAM WROGOWI. POWINNA MIEĆ ODEBRANE PRAWA DO WYKONYWANIA ZAWODU." POTWIERDZAM. SYNOWI WYKRYŁA ANGINĘ I PRZEPISAŁA ANTYBIOTYK, PODCZAS GDY INNY PEDIATRA WYKRYŁ ZAPALENIE JAMY USTNEJ. PRZEZ BŁĘDNĄ ANALIZĘ, SYN PŁAKAŁ KILKA DNI Z BÓLU. MI, JAKO KOBIECIE KARMIĄCEJ PRZEPISAŁA NA PRZEZIĘBIENIE 3 LEKI, KTÓRE W INSTRUKCJI SĄ ZAKAZANE DLA KOBIET KARMIĄCYCH. (tIOCODIN, NASIVIN, SCORBOLAMID).

lekarz Barbara Lutrzykowska

Gabinet prywatny
ul.Kilińskiego
08-110 Siedlce

Nie polecam tej Pani doktor! Ma gdzieś objawy, co się mówi a wszystko zwala z pretensją na pacjentów jakby wszystko było zależne od nas! Nigdy się nie spóźniłam na wizytę a przed wejściem wyskoczyła do mnie z pretensją, że cały czas się spóźniam a to ja muszę czekać dobre parę minut na Panią doktor pomimo tego, że siedzi w gabinecie lub plotkuje z innymi paniami (to słychać na korytarzu). Pani …

lekarz Urszula Woińska

Alergolog, Pediatra

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "ALERGOVITA"
Poznańska 119

lekarz Maria Kobierska-Woźna

B. Chłopskich 27

lekarz Jadwiga Ognik-Jagodzińska

Endokrynolog, Pediatra

SZCZEPAN WASZCZUK WASZ-MED ŚWIADCZENIA ZDROWOTNE ZESPÓŁ PORADNI SPECJALISTYCZNYCH
Katedralna 32

lekarz Edyta Anusz-Gaszewska

Lekarz rodzinny, Pediatra

Centrum Medyczno Diagnostyczne Sp. z.o.o.
ulica Niklowa 9

lekarz Anna Witkowska