Niepubliczny Specjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej "URO-LASER" W. Zwierzyński i M. Drozd Lekarska Spółka Partnerska
ulica Zwycięstwa 1
Sulechów
Wspaniały lekarz. Oceniający stan pacjenta w każdym aspekcie i zlecający zabiegi pod kątem dolegliwości. Przy tym życzliwa i skuteczna. Pozdrawiam Panią serdecznie.
Wspaniała Pani doktor, z kompleksowym podejściem. Poświęca tyle czasu ile jest potrzeba. Zanim powie diagnozę i przepisze leki to widać, że myśli i analizuje. Szanuje też wolę rodziców i współpracuje z nimi. Naprawdę rzadko się spotyka dziś takich lekarzy, którzy nie są butni choć mają ogromne doświadczenie. A dla naszego niemowlaka była bardzo delikatna, spokojna i uśmiechnięta. Młody patrzył jak w obrazek i nie protestował przy żadnym badaniu dzięki spokojnemu …
Pani jest przesympatyczna, ale kompetencji niestety brak. Na szczęście moja siostra jest lekarką i wie, że przepisywanie antybiotyku bez szukania przyczyny to absurd i krzywdzenie małego pacjenta. Może czas się cofnąć na studia, choć nie wiem co z tego dobrego wyjdzie, bo obstawiam że pani doktor studiowała w Poznaniu, a coś mogę na ich temat powiedzieć.
ulica Zwycięstwa 1
Sulechów
Bardzo dobry lekarz pediatra i lekarz rodzinny. Od wielu lat ja z moja rodzina jesteśmy pod opieka Pani doktor, trafione diagnozy, skierowania bez problemu, poświęcenie czasu. Dzieciaki Panią uwielbiają.
Pierwsza wizyta, po minutowym obejrzeniu dziecka stwierdzenie ŁZS I AZS - brak jakiegokolwiek wytłumaczenia/rozjaśnienia sprawy by zniwelować problem łagodnymi środkami tylko przepisanie STERYDÓW niespełna 4 miesięcznemu dziecku!! Jeżeli czytacie ulotki, oraz nie idziecie na łatwiznę kosztem zdrowia dziecka to radzę omijać szerokim łukiem takiego ,,lekarza”. Nie polecam!