lekarz Elżbieta Jaroń-Sawicka

lek. med. Barbara Rogala

Pediatra, Nefrolog dziecięcy

Centrum Medicover Globis
Powstańców Śląskich 7a

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover

lekarz Krystyna Mowszet

Gastrolog, Pediatra

Centrum Medyczne Wejherowska
Wejherowska 28 bud. 4

Profesjonalne podejście do pacjenta, uzyskałam pomoc jakiej oczekiwałam. Doktor Mowszet jest niezwykle sympatycznym lekarzem. Jak najbardziej polecam wizytę u tego gastrologa

lekarz Renata Laskowska

Neonatolog, Pediatra

im. A . FALKIEWICZA
pl. Grunwaldzki 6a/16

Świetny kontakt z dziećmi. Bardzo kompetentna, wszystko wytłumaczy i odpowie na każde pytanie. Każdego pacjenta traktuje wyjątkowo. Polecam z całego serca :)

dr n. med. Waldemar Gołębiowski

Ślężna 185a lok. 7

Mądrość, rozwaga, spokój, to cechuje doktora. Dla niego każdy pacjent jest wazny, lekarz z pasją. Polecam z całego serca. Wybitny fachowiec i do tego lubi dzieci i ich rodziców:), poświeca na kazdej wizycie tyle czasu ile potrzebuja rodzice, odpowiada na każde pytanie ( twierdzi, że nie ma głupich pytań), darzymy go ogromnym zaufaniem,zawsze oddzwoni, wysle sms, interesuje sie swoimi pacjentami.

dr n. med. Zofia Kopeć

FORMIKA
UL.PILCZYCKA

Pani doktor doskonała pod każdym względem. Chodziłam z córką przez 3 lata i nie było sytuacji żeby Pani doktor nie pomogła. Kobieta zna się na rzeczy, jest konkretna, uprzejma i wie co robi. Z powodu przeprowadzki bardzo żałuję, że nie mogę dłużej korzystać z pomocy tego lekarza. Polecam tą Panią doktor wszystkim, którzy szukają dobrego pediatry. Pozdrawiam Kasia.

lekarz Jarosław Gruszka

Multimedica, ul.Zakrzowska 19A, Wrocław
Drobuta 3

Dr Gruszka zasługuje na więcej niż tylko szacunek. To godny zaufania specjalista, który wyleczyl naszą córeczkę z choroby, jako jedeny zrobił rozpoznanie ,a zapalenia oskrzelików nie stwierdził nikt z lekarzy z całego Kępna. Nasze dziecko było źle leczone różnymi lekami, antybiotykami, a nawet raz próbowano zalecić zastrzyki, przez które mogło dojść do bardzo groźnych konsekwencji zdrowotnych. Miły, sympatyczny, a przede wszystkim mądry, oczytany i kompetentny człowiek. Konsultacje pozwoliły nam na …
Opinia dodana przez: enter00
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Pediatra
                                       lek. med. Beata Kędracka

lek. med. Beata Kędracka

Pediatra, Pulmonolog

Gabinet PulmoMED.pl
ul. Piastowska 31/2

Bardzo rzetelny lekarz. Byłam z 7-letnią córką po raz pierwszy i zdecydowanie, jeśli zajdzie potrzeba, zgłosimy się ponownie. Cały wywiad w związku z chorobą był długi, ale dzięki temu wszystko było wzięte pod uwagę. Czułam, że Pani doktor interesuje się przypadkiem. Uspokoiła co do stanu płuc córki. Przypadek nie był łatwy, bo ostatecznie okazało się, że córka złapała atypową bakterię, co też pani doktor sugerowała. Poświęciła nam naprawdę sporo czasu …
Opinia dodana przez: Ewelina

Bożena Poteraj-Kubicka

Rezedowa 95

Mojego synka wyciągnęła z ciężkiej sepsy, a córeczka idąc na wizytę przesyła pani doktor buziaczki. Polecam!! kompetentna i rzeczowa, bardzo dokładnie bada dziecko i zwraca uwagę niemal na wszystko.

lekarz Alicja Łydka

Laboratorium Diagnostyczne "AMED" Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Eluarda 2

Pani dr jest osobą bardzo kompetentną i zorientowaną na pomoc dzieciom. Polecam szczególnie dla niemowląt i noworodków.
Super lekarz . Otwarty na świat i nowości. Nie zamyka się w schematach.Bardzo otwarta i kontaktowa . Lekarz z powołania.
Pan doktor z Medixu jest bardzo miła, wizyta przebiegła w swobodnej atmosferze. Przeprowadzona bardzo sprawnie, a zalecenia póki co przynoszą pożądany efekt.

lekarz Joanna Puławska

Internista, Pediatra

Komuny Paryskiej 8

Wyrozumiała szlachetna .Ma czas dla pacjenta i potrafi jasno wszystko wytłumaczyć dziecku i przerażonemu rodzicu .Ma zawsze dla nich czas .

lekarz Joanna Przybylska

ulica Horbaczewskiego 21/34

Najlepszy pediatra jakiego spotkałam,a mam dwójkę dzieci więc z paroma już miałam do czynienia :) Pani doktor widać,że z powołania, ma świetne podejście do maluchów, jest kompetentna i zawsze szuka najlepszego rozwiązania, wcześniej mojej córce za każdym razem przypisywano antybiotyk, a od kiedy leczy ją dr Przybylska zapomniałam co to jest antybiotyk :) Miła i sympatyczna, moje dzieci ją uwielbiają, a ja szczerze polecam wizytę u niej :)

lekarz Katarzyna Rotter

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. J. Gromkowskiego
ulica Koszarowa 5

To świetny fachowiec i wspaniały człowiek!, cierpliwa i uważna diagnostyka, zabiegi wykonywane profesjonalnie, trafny dobór leczenia, Pani Doktor z troską i szacunkiem wysłuchuje pacjenta i skutecznie leczy!!!! Wyjaśnia, swoją wiedzę przekazuje jasno mobilizując do współpracy w procesie leczenia. Polecam z całego serca!

lekarz Dorota Cichosz

Braterska 17/6

Jestem pod mega wrazeniem Pani dr Dorota i cały zespół lekarzy i pielegniarek podchodzi do dzieci z całym sercem. Trafiłam na neurologię z 4 miesiecznym dzieckiem. Przerazona objawami, z osobistą fobia do szpitali. A tu na Fieldorfa mega pozytywne zaskoczenie Aż powoli zaczełam odzyskiwać wiarę w megadobrych lekarzy.

lekarz Roman Kalinowski

Neurolog dziecięcy, Pediatra

Parkowa 27

Najlepszy z najlepszych. Profesjonalizm , spokoj , wiedzą, doświadczenie. Z serca polecam Tylko Doktor

lekarz Aleksandra Michalska-Pypłacz

Lekarz rodzinny, Pediatra

Królowej Marysieńki 8/6

Lekarz bardzo kompetentny ,rzeczowy i wnikliwy z empatycznym podejściem do każdego pacjenta.Posiadający dużą kulturę osobista i aktualną wiedzę.

lekarz Jadwiga Jakuszko

Szparagowa 10

Każdemu serdecznie polecam leczenie dzieci u dr Jakuszko. To wspaniały lekarz i człowiek. Rehabilitowałam swoją córeczkę, która cierpiała na zwiększone napięcie mieśniowe, w Creatorze, Promyku i prywatnie. Pomoc, jaką otrzymywałam od innych fizjoterapeutów, była bez porównania gorsza, jeśli w ogóle przyniosła jakiś efekt. Zapewne przez tych fizjoterapeutów zraziłabym się całkowicie do metody Vojty, gdyby nie to, że moja siostra leczyła swoje dzieci u pani Jakuszko i była bardzo z niej …

dr n. med. Agata Skalska

Strachowicka 58a

Pamietam Pani doktor z "dawnych czasów" to znaczy minęło 10-11 lat, jak ostatnio byłam u Pani dr byłam w czasie buntowniczym, miałam 16 lat, uważałam Panią dr jako fajnym, otwartym dorosłym człowiekiem, która wszystko mi na spokojnie tłumaczyła na temat mojej choroby i odpowiadała na moje pytania bez nerwów.Bardzo ją lubiałam, nawet jak mnie wysyłała do sanatorium:), jak odeszła z przychodni, bardzo mi jej brakowało.Takiego lekarza jak pani Agata Skalska …