lek. dent. Piotr Biernikiewicz

3,5
3,6
4,6
3,7

Polecam!!!! bardzo dobry Stomatolog!! poleciła mi koleżanka Pana Doktora i teraz już będę leczyć się tylko u niego!!!

Polecam!!!!
bardzo dobry Stomatolog!!
poleciła mi koleżanka Pana Doktora i teraz już będę leczyć się tylko u niego!!!

ZDECYDOWANIE POLECAM!!! DENTALZONE ul.Krucza 80 Uprzejmy! Niedrogi!! KOMPETENTNY !!!

4,0

Najtańszy dentysta w mieście. trafiłem do niego, bo przyjmował na moim osiedlu - kozanów. Teraz urzęduje na kruczej 80 - DENTALZONE. Daje gwarancje na rok, szybko i skutecznie zwalcza problemy zębów. Łatwo mozna sie wcisnąć między ludzi, gdy mamy powazny problem z zebami. Polecam Bardzo Gorąco. Tłumczenie problemu i poswiecanie czasu oceniłem tylko na 4 - nigdy tego nie potrzebował, więc nie wime jak to wyglada. Dal mnie liczy sie solidność i czas ;)

Polecam Bardzo Gorąco.

4,0

Zdecydowanie polecam!!!! Wyrwałam dziś ósemkę. Doktor zrobił to delikatnie, bez bólu, przeglądnął całą szczękę i wytłumaczył wszystkie problemy. Uprzejmy! Niedrogi!! POLECAM