lekarz Piotr Bierżyński

3,7
3,9
4,2
4,0

Bardzo dobry lekarz z powołania. Dwóch innych lekarzy stwierdziło, że nie mogę mięć dzieci, potem trafiłam do doktora po pół roku leczenia zaszłam w ciąże. Całą ciąże prowadził profesjonalne, do doktora mogłam dzwonić o każdej porze dnia z wątpliwościami. Byłam pod fachową opieką. Pan doktor miał dużo cierpliwości do mnie, rozwiewał moje obawy, wszystko mi tłumacząc. Kiedy była potrzeba, wypisania recepty, skierowania lub pokazania nowych wyników dodatkowych badań nie musiałam umawiać się na kolejną wizytę i czekać, wszystko było załatwione od razu, bez dodatkowej opłaty. Zawsze służył fachową poradą. Bardzo cieszę się, że trafiłam do doktora, bo nie wiem czy byłabym mamą. Bardzo polecam!

4,0

leczę się u niego od 8 lat. Nie mam zastrzeń. Wyleczył mnie z dość poważnej choroby.

2,0

Pan doktor jest niekompetenty. Przez niego zamiast laparoskopowego usunięcia ciąży pozamacicznej skończyło się pęknięciem jajowodu i operacją. Dodam tylko, że w dniu, w którym trafiłam na ostry dyżur byłam na wizycie. Pan doktor kazał czekać...

2,0

Niestety na temat tego lekarza opinie są podzielone. Ja niestety jestem na nie!!! Przede wszystkim brak kompetencji i powierzchowne podejcie do sprawy. Kolejki przed gabinetem to wynik przyjmowania max ilości pacjentek, wizyta trwa 10 min a lekarz mnie ma czasu na tłumaczenia.

4,0

Zdecydowanie polecam. Gabinet kompleksowo i bardzo miło wyposażony. Pan doktor rzetelnie zajmuje sie pacjentkami o czym świadczy długa kolejka przed gabinetem.