Lecze się u Pana doktora w Sanmedzie od paru latzapezeczam wszelkim negatywnym opinią. Jestem zadowolona z opieki,lekarz rzetelny,konkretny,wydaje wnikliwa diagnozę. Profesjonalne podejście do pacjenta z pełnym zrozumieniem problemu i z empatią
Dzień Dobry, szczerze odradzam wizytę, zmarnowany czas. Wizyta na NFZ ale musiałam wyjść z pracy i dojechać .... tylko po to, żeby usłyszeć , proszę się zdecydować z jakiej przyczyny przyszłam" miałam 3 musiałam wybrać . PAn doktor był zajęty czytaniem opinni w Internecie na pewnym dobrze znanym portalu. Nie wiem czy na swój czy na placówki, ale będzie miał dzięki swojemu podejściu do pracy kolejną opinię. Uważam, ze lekarz najpierw przeprowadza wywiad i podejmuje decyzję co robimy a nie pytanie - to co badamy. Nie musze podkreślac, że Pan Doktor siedziała cały czas tyłem i nie chodzi ze ma tak biurko ustawione był ewidentnie pochłonięty czymś innym. Badanie trwało 2 min muśnięcie w 6 miejscach głowicą i po problemie. Ja akurat na sprawdzenie ale współczuje osobą naprawdę chory :(
Zdecydowanie nie polecam tego lekarza. Wizyta tragedia,zero zainteresowania ,krzyczy, przerywa obraża pacjenta. Ktoś taki nie powinien pracować w zawodzie . Zero kultury. Szkoda tracić czas na kogoś takiego. Nigdy jeszcze nie spotkałam się z kimś takim.
Zdecydowanie odradzam wizyty u tego lekarza. Badanie USG doppler jest niedokładne, trwa zaledwie chwilę, bez dokładnej analizy. Lekarz lekceważy pacjenta i obraża go. Wizyta jest pobieżna, wywiad nieprzeprowadzony, więc diagnoza nie może być prawidłowa, a tym bardziej leczenie. Tylu jest chirurgów naczyniowych w Łodzi, że można wybrać dobrego specjalistę, a nie tracić czas na tego lekarza.
Kategorycznie odradzam wizytę u tego „lekarza”. To nie specjalista, a zwykłe nieporozumienie. Wizyta trwała zaledwie 5 minut. Moje badania nawet nie zostały przejrzane, nie było możliwości opisania objawów – przerywał i w ogóle go to nie interesowało. Zamiast pomóc, pozwolił sobie na kpiny z mojego bardzo poważnego problemu naczyniowego. Jego zachowanie było skrajnie nieprofesjonalne i bezczelne. Taka ocoba nie ma prawa pracować w służbie zdrowia – jego miejsce jest na śmietniku, a nie w gabinecie lekarskim. Szkoda, że nie można wystawić oceny zero – to była kompletna strata czasu, który przy tak poważnej chorobie ma ogromne znaczenie.
Nie polecam!!! Wizyta u lekarza to dramat!!! Począwszy od kultury, po empatię i najgorsze, że z kompetencjami włącznie. USG miałam zrobione w zdrowym, a nie chorym miejscu. Zalecenia niestosowne do choroby. Lekarz bardzo niekulturalny i opryskliwy. Nie wolno o stan zdrowia zapytać, bo od razu podnosi ton rozmowy, krzyczy, nie da dojść do słowa i wyrzuca pacjenta za drzwi. Sprawa zgłoszona , jednak bez odzewu właściciela przychodni. Powiedziano jedynie " Pan doktor ma gorszy dzień bo komputer szwankuje". W życiu nie spotkałam się z tak , zdecydowanie odradzam wizytę u lekarza. Taki człowiek nie powinien mieć styczności z pacjentami.
Dramat począwszy od kultury, po empatię i najgorsze, że z kompetencjami włącznie. Chamstwo można jakoś strawić, co swoje pomyśleć i zostawić w głowie na temat takiej osobowości. Dobrze, że skonsultowałam u innego lekarza, bo byłby chyba koniec. Masakra omijać szerokim łukiem.
Moja babcia żyje na świecie 85 lat i przez całe swoje życie nigdy dotąd nie spotkała tak niekulturalnego, opryskliwego i niegrzecznego człowieka w służbie zdrowia, a przeżyła naprawdę wiele różnych nieprzyjemnych wizyt u lekarzy. Doktor krzyczał, zadawał pytania i nie dawał dojść do słowa, wykrzykiwał do babci "po co pani tu przyszła!!!", po czym nie chciał nawet słuchać odpowiedzi co dolega babci i jaki ma problem. Machał rękoma, wykrzykiwał wszystko zamiast mówić, pacjentka była dla niego niemal jak jakieś zero. Babcia z wizyty praktycznie uciekła gdy lekarz poszedł na chwilę do innego pomieszczenia, wyszła nawet niekompletnie ubrana - bała się tego lekarza do tego stopnia że kończyła ubierać się już na korytarzu, byleby dalej od tego pana. To ma być człowiek leczący ludzi? Chyba odwrotnie, bo po takiej wizycie to trzeba się leczyć z traumy. Nie polecam. Szkoda stresu i czasu. Nic dziwnego że szybkie terminy do tego pana...
Odradzam wizytę u tego lekarza. Poszłam z ojcem na badanie, a to, co tam zobaczyłam, było oburzające. Lekarz, zamiast okazać choć odrobinę szacunku i zrozumienia, krzyczał na mojego ojca i wyładowywał na nim swoją frustrację. Cała wizyta była jednym wielkim pokazem chamstwa i braku jakichkolwiek umiejętności komunikacji z pacjentem. Mój ojciec wyszedł z gabinetu zdenerwowany i zdezorientowany. Taki człowiek nie powinien mieć styczności z pacjentami. Zdecydowanie unikajcie!!
Odradzam wizytę u pana doktora. Wizyta w Sanmed z ponad godzinnym opóźnieniem. Człowiek opryskliwy, pełen złości agresji i upokarzająccego chorego monologu. Mama aż się trzęsła... a ten Pan jakby karmił swoj brak empatii. Krzyczał z poziomu wszechwiedzącego, zastrzegał że nie chce widzieć na kolejnej wizycie, przerywał wypowiedzi ..bałam sie ze przekroczy granicę przemocy fizycznej. Tacy ludzie nie powinni mieć kontaktu z pacjentami.