3,7
3,3

Doktor kultury osobistej- NIE posiada... pierwszy raz w życiu spotkałam się z takim aroganckim lekarzem. Informacje na temat planowanych zabiegów, były lakoniczne. Lekarz nie odpowiada na pytania, nie udziela wyczerpujących informacji. Odpowiada wymijająco, mówiąc językiem niezrozumiałym dla pacjenta. Kiedy dopytywałam, o swój stan zdrowia w odpowiedzi, słyszałam: cytuje ,, skończy Pani studia to Pani zrozumie i porozmawiamy, mam za dużo siwych włosów, żeby się Pani tłumaczyć."

Informacje na temat planowanych zabiegów, były lakoniczne.

Lekarz bardzo doświadczony, od wielu jest moim lekarzem z wyboru. Złe opinie wynikają wyłącznie z tego ze lekarz nie pozwala pacjentkom opowiadać głupot których soe naczytaly w Google lub omówimy swoje problemy z przyjaciółkami … Lekarz który ma wiedzę i leczy lub prowadzi ciąże ale wyłącznie fachowo a nie przyklaskujący karynom które wiedza lepiej … ludzki , dyskretny i myślący ! Profilaktyka a później ciąża zakończona cc i najmniejszych niepewności ze cokolwiek pójdzie zle ! Calkowity komfort rodzenie zwłaszcza przy operacji jaka jest cc ! A szczycie … mistrzowskie ! Blizny właściwie nie ma ! Nie ma zrostów! I zaznaczam ze 90 procent wizyt na NFZ !

Lekarz bardzo nie miły, był przy moim 2 porodzie. Według niego robiłam wszystko żeby nie urodzić, przy zszywaniu szarpał cały czas i twierdził ze mam bardzo niski próg bólu.

Nie polecam byłam na NFZ lekarz nie odpowiada na pytania jest arogancki, wszystko wina pacjentki gdzie miał wszystkie poprzednie badania jakby w ogóle nie wiedział o czym mówi na pytanie co oznacza wynik odpowiedział to jest dobre pytanie szczerze odradzam wizyty u tego lekarza nie potrafi wystawić skierowania wystawił w formie która nie jest już przyjmowana od lat

Jest to osoba, która podczas wizyt na NFZ nie ma jakiejkolwiek kultury osobistej. Jest to "lekarz" arogancki, nieuprzejmy, mruczący coś pod nosem. Unika odpowiedzi na pytania pacjenta odpowiadając zdawkowo lub w ogóle. Często sam sobie przeczy w swoich opiniach lekarskich. Nie polecam!!!

Nie polecam tego lekarza. Na wizytach prywatnych do rany przyłóż, po czym w szpitalu zmiana o 180 stopni. Lekarz nie miły, arogancki, źle traktuje pacjentki. Niech nie zmylą same pozytywne opinie o nim , po pierwszej wizycie prywatnej też taką wystawiłam. Prowadził całą moją ciążę, słabo tłumaczyl wyniki badań. Po porodzie z komplikacjami ktory odbierał nie powiedział nawet jak dzidzius był owinięty pępowiną, musiałam prosić innych lekarzy o informację. Gdy chciałam umówić się na zdjęcie szwów jako do lekarza prowadzacego stwierdził że nie jestem jego pacjentką a szpitala I poradził żebym szła do jakiegoś innego lekarza. Była to pierwsza I ostatnia ciąża u tego doktora, sa o wiele lepsi lekarze.

Nie polecam. Lekarz arogancki, nie mily. Kazał mi poczytać na google o swoich dolegliwosciach jeśli chce się czegoś dowiedzieć. Pierwsza i ostatnia moja wizyta u tego Pana.

Nie wiem jak prywatnie, ale w szpitalu lekarz okropny, zawsze wszystko jest Twoją winą nie wytłumaczy Ci o co chodzi, owija w bawełne, na wszystko jest czas, dowiedziałam się, że niektóre kobiety przenosić ciążę mogą 3 tygodnie... Jak doktorowi pwoiedzialam, że mi czop śluzowy odleciał uznał że coś takiego nie istnieje.

Zdecydowanie polecam Pana Piotra. Doktor zna się na rzeczy i fachowo prowadzi zabiegi! Zawsze korzystam z usług.

Z czystym sumieniem polecam Dr. Piotra. Kompleksowo, fachowo i najważniejsze delikatnie! Ja już zawsze będę chodziła do Ginkodentu, a najważniejsze, bo i zęby można obok w gabinecie u Żony Pana Doktora wyleczyć :)