Bardzo otwarty lekarz, dokładnie tłumaczy i odpowiada na pytania, dba aby leczenie doprowadzić do końca, wyraża ciągła troskę o pacjenta. Bardzo ujęło mnie, że zleca kompletne badania diagnostyczne, o co ciężko jest się doprosić coniektórych... Czas wizyty w gabinecie jest dość długi ale jak się chce dowiedzieć czegoś o swojej chorobie i leczeniu to musi tak zejść. Zdecydowanie polecam, miła odmiana po innych, którzy "załatwiają" pacjentów bez słowa wytłumaczenia i tylko zmieniają recepty.
Szybka , trafna diagnostyka poparta badaniami i poświęconym czasem , co w dzisiejszej dobie jest niestety rzadkością. Jestem jego pacjentką od niedawna , ale mam bardzo dobre zdanie , polecam.
Lekarz ten zleca setki niwpotrzebnych badań, których nie umie zinterpretować. Diagnostykę ceduje na innych. Nadmierną troską pokrywa brak kompetencji. Nie polecam.
Pan doktor to panikarz - straszy pacjentów ciężkimi chorobami, nie radzi sobie z leczeniem nawet lżejszych przypadków (np. zapalenie nerwu twarzowego). Notorycznie spaźnia się do pracy. Wizyty u niego to "pieprz z dżemem" - lekarz pieprzy, pacjent drzemie. Nie polecam go nikomu.
Zdecydowanie nie polecam. Doktor ciągle się spóźnia, trzyma pacjentów w gabinecie nawet po godzinę czasu, więc straszne opóźnienia. Nie daje dojść do słowa. Generalnie ... słabo
Uważam ze jest dobrym lekarzem polecam.
Uważam ze jest dobrym lekarzem polecam.