Niestety w moim przypadku operacja się nie powiodła. już przy zmianie pierwszego opatrunku zauważyłam, że nadal mam fragment żylaka. Podczas zdjęcia szwów p. dr tłumaczył, że to żyła zakrzepła i się wchłonie,a później zmieszany odburknął: zresztą, nie jesteśmy w stanie usunąć wszystkiego. Szkoda było mojego czasu i bólu, gdyż noga nie wygląda nic lepiej, niż przed zabiegiem. Naprawdę szkoda. J.M.
J.M.
Dr Sokala razem z dr Aniukiewiczem operował moją nogę, usunięcie żylaków i żyły odpiszczelowej. Kompetencja i fochowość dobra robota. Dziękuję Beata Konarska-Nowak
Beata Konarska-Nowak
Byłam pod dobra opieka , czułam tak juz po pierwszej rozmowie M.R.
Byłam pod dobra opieka , czułam tak juz po pierwszej rozmowie
M.R.
jestem piąty dzień po zabiegu usuwania żylaków i jestem bardzo zadowolona z całej operacji. co do efektów to muszę poczekać jak zdejmą mi szwy i zejdą śiniaki:) to napiszę jaki jest efekt końcowy
Mija rok odkąd doktor Sokala usunął mi żylaka,którego miałam kilkanaście lat.Jak go zobaczyłam pierwszy raz,to powiedziałam sobie-jak ktoś ma mnie ciąć,to tylko ten lekarz.I jestem bardzo zadowolona i szczęśliwa,że nareście nie mam tego paskudztwa na nodze i pierwsze lato,gdzie moge nosic bez krępacji spódnice i krótkie szorty.Lekarz profesjonalny,polecam.Dzięki Panie doktorze.
Dr.Sokalę, polecam wszystkim zainteresowanym z dużymi żylakami nóg, moje żylaki to był okaz 50-letni,Dr. Sokala poradził sobie z nimi wspaniale,jestem bardzo ,bardzo zadowolona.Miałam operowane obie nogi,kto mnie zna i widział te nóżki,jest pełen podziwu ,szkoda tylko że tak długo z ogromnymi żylakami chodziłam. Wszystkiego dobrego życzę całemu personalowi,ale duży szacunek dla Dr.SOKALI .
Bardzo miły lekarz , dobry specjalista.Ma wielu zadowolonych pacjentów.Bardzo mi pomógł.
Zdecydowałam się u niego na operację laserową żylaków, efekt niestety rozczarowujący. Drugą nogę powierzę komuś z większym doświadczeniem.
Szybko i sprawnie Pan Doktor zoperował mi pęcherzyk żółciowy , nie czekałam miesiącami z bólami brzucha , bardzo przyjazny i przychylny pacjentowi lekarz.Po laparoskopii jestem zadowolona i dziękuje temu lekarzowi.Polecam wszystkim.
Styl pracy lekarza jak w przychodni gorszego gatunku, niestety ale tylko badanie przepływu krwi, stwierdził lekarz że przepływ jest i wszystko, nie uzyskałam oczekiwanej pomocy, wizyta trwała krótko i bez efektu. Nie polecam.