Pan doktor jest baaaaaaaaaaaaaardzo uprzejmy, miły i grzeczny. Moje dzieciaczki z uśmiechem na twarzy idą na każdą wizytę.
chodze do pana doktora od paru lat i jestem bardzo zadowolona.poniewaz jest bardzo mily uprzeyjmy oraz przystojny;0.polecam wszystkim osobom ktorzy sie bardzo boja.
Szkoda że więcej czasu poświęca "koleżankom" niż pacjentowi...
Szkoda że więcej czasu poświęca "koleżankom" niż pacjentowi...
Polecam!!!! Pan dr Solak najlepszy dentysta jakiego znam wszystko powie co i jak przemiły szczególnie dla dzieci naprawdę polecam tego stomatologa.
Polecam!!!! Pan dr Solak najlepszy dentysta jakiego znam wszysto powie co i jak przemiły szcegolnie dla dzieci naprwde polecam tego stomatologa.
Świetny stomatolog! Najlepszy w całym mieście! Kto nie był a ma problemy z zębami powinien koniecznie iść na wizytę do Pana Doktora Solaka!!! :) Przekonaj się sama/am !
Pan Doktor jest świetny, bardzo uprzejmy,zawsze pomoże, wytłumaczy , polecam wszystkim którzy się boją dentystów. Pan Piotr zrobi to tak że nie zaboli, sama przyjemność iść na fotel !!!!!!
Pan Doktor Piotrus jest po prostu super:)polecam:)
Pan Doktor Piotrus jest po prostu super:)polecam:)
super lekarz:) chodze z przyjemnoscia,zawsze ale to zawsze znajdzie dla mnie czas a wszystko w mega milej atmosferze.Sama przyjemnosc.the best,nigdy wiecej innego dentysty:) Panie Piotrze prosze nigdy nie opuscic przychodni na moscickiego:) pozdrawiam,polecam all:) / Beata M.
Pan Piotr jest super, wizyta to sama przyjemność:)Borowanie, plombowanie itd to luzik, i jeszcze jest baaaaaardzo przystojny:)