Widzę parę pozytywnych opinii pacjentek .Chyba p .Surmacki dostał niezłą naganę od przełożonych skoro jak piszą pacjentki był miły ,rzeczowy i nawet go polecają .Ja absolutnie nie polecam ,sama złożyłam skargę na niego .Jest arogancki ,niekompetentny i chamski. Żaden lekarz nie ma tyle złych opinii jak doktor Surmacki.
Po przeczytaniu opinii aż bałam się iść do pana doktora. Na wejściu doktor wyjaśnił mi jak będzie wyglądać badanie , podczas badania cisza ale po skończeniu również wyjaśnił mi wszystko. Okazało się, że był miły i konkretny. Osobiście polecam
Najgorszy lekarz byłem z narzeczoną na usg i mnie wyprosił z gabinetu pomimo zgody i prośby narzeczonej żebym był stwierdził że jest lekarzem ma takie prawo i nie zamierza się tłumaczyć nie było żadnego zagrożenia zdrowia pacjentki ani zagrożenia epidemicznego nie polecam
Te dobre opinie to chyba piszą znajomi lekarza ,ja absolutnie nie polecam , fatalny chamski ginekolog.
Witam Pan doktor Surmacki to najlepszy lekarz jakiego spotkałam na swojej drodze, kompetentny, rzeczowy, za każdym razem czuję się zaopiekowana i wysłuchana. Profesjonalista .
Witam
Nie polecam! Brak odpowiedzi na pytania, aroganckie podejście, a do tego nie pozwolił uczestniczyć męzowi w badaniu powołując się na przepisy covidowe!
Witam chce się z wami podzielić doświadczeniem z dnia 16.12 lekarz Piotr Surmacki powinien być zwolniony z takiego stanowiska jak ginekolog jest bardzo opryskliwy nie miły oraz bardzo bezczelny kobiety przychodzą zbadać piersi czy sprawdzić czy wszystko w porządku u malucha a ten arogancki Pan!! Swoimi zbędnymi komentarzami nie nadaje się na takie stanowisko nie można usiąść na krzesełku to się pytam po co tam stoi? Karta ciąży nie jest w ciąży tylko ja więc po co ona jest ? Pan uznał że jestem bezczelna i mówi że w systemie nie ma podane czy jestem w ciąży i ile podkreślam mam prowadzoną ciążę w salve.
Historia mojej siostry nie można przyjść z własnym telefonem podkreślam schowanym w kieszeni wyjmując go jeszcze tekst że telefon do łazienki zanieść siostra chciała sprawdzić datę ostatniej miesiączki to jeszcze ją zjechał od góry na dół że powinna mieć to w głowie to przepraszam bardzo po co są kalendarze miesiączkowe ? Jesteśmy bardzo zniesmaczone podejściem tego człowieka.
Widzę dwie dobre opinie odnośnie pracy p.Surmackiego ,ale czy one są prawdziwe i rzetelne ,a może od SALVE i NFZ dostał upomnienie bo skarg było dużo ,sama pisałam skargę no ja na pewno do niego nie pójdę, bo jest wielu wspaniałych i kompetentnych lekarzy.
Lekarz z prawdziwego zdarzenia! Badałam się kilka lat prywatnie w Luxmed i tylko Pan doktor Piotr Surmacki poświęcił mi wystarczająco dużo uwagi i czasu, aby przekonać się że mam zaburzenia hormonalne i trzeba je natychmiast leczyć. Lekarze w Luxmed są niekompetentni i idą na ilość a nie jakość. Cieszę się, że trafiłam na doktora Surmackiego bo zaniedbanie lekarzy z Luxmed mogły by doprowadzić do tego, ze bym nigdy nie mogła mieć dzieci. Pan Doktor uratował nie tylko mnie, ale i osoby z mojej rodziny. Bardzo polecam.
Byłam u Pana Doktora na wizycie ginekologicznej oraz USG piersi i jestem bardzo zadowolona z przebiegu badania. Lekarz jest profesjonalny, rzeczowy i kompetentny. Wszystko tłumaczy i odpowiada na pytania, dzięki czemu wizyta przebiega spokojnie i bez stresu. W gabinecie panuje porządek i poczucie, że jest się w dobrych rękach. Zdecydowanie polecam Pana Doktora – to specjalista, który zna się na swojej pracy.