NZOZ ArkaNZOZ Arka - zdjęcie profilowezdjęcie #1zdjęcie #2zdjęcie #3

NZOZ Arka

O nas

Zapraszamy do kontaktu - nasza infolinia działa codziennie. Potrzebujesz tele-porady lub pilnej pomocy? Kontakt: +48 880-245-685, +48 692 464 346

Nasza …

Nasza placówka medyczna działa w modelu hybrydowym - zarówno stacjonarnie jak i on-line. Zapraszamy na naszą stronę internetową w celu szczegółowego zapoznania z ofertą kliniki:

www.nzoz-arka.eu

Specjalizujemy się w konsultacjach z zakresu:
- farmakologia kliniczna
- ginekologia
- anty-kon.cep.cja
- leczenie nie-płod.ności
- seksuologia
- diag nostyka lab.orat.oryjna - pełen zakres
- USG piersi, tarczycy, jamy brzusznej, jąder
- badania pre na talne - TEST SANCO
- zabiegi chirurgiczne
- laparoskopia
- histeroskopia
- kolposkopia
- konsultacje on-line z wystawieniem e-rec epty
- zabiegi wazektomii, laparoskopii jajowodów oraz ginekologii estetycznej - więcej pod adresem: https://bezpiecznezabiegiczechy.eu/o-nas

Nasi lekarze

Ortopeda (+1 więcej)
Ginekolog położnik (+4 więcej)

Kompleksowość leczenia

Super Specjaliści. Klinika specjalizuje się w trudnych przypadkach i problemach z zajściem w ciążę. Mnie pomogli bardzo.Wpierw w leczeniu problemów z zajściem w ciążę a później prowadzili moją ciążę całą. Dziś już jestem po porodzie i Wielki szacunek i uznanie !!!

Kompleksowość leczenia

Takie miejsce naprawde warto polecać. Dobrzy lekarze, przystępne ceny i dostępność na miejscu pełnego wachlarza usług diagnostycznych. Olbrzymia oszczędność czasu, podczas gdy u innych lekarzy jest się odsyłanym w celu zrobienia usg czy badań z krwi w inne miejsca, tu wszystko można zrobić na miejscu.

Kompleksowość leczenia

Klinika i cały personel z czystym sumieniem zasługuje na 5 gwiazdek. Czysto sterylnie i miło to to czego potrzebuje potrzebuje bardzo podczas konsultacji, lekarze mili i konkretni. Bardzo dobre wyposażenie i świetna diagnostyka prenatalna – doskonałej jakości aparaty usg. Położne bardzo sympatyczne i pomocne.

Kompleksowość leczenia

Lekarze z pasją, tutaj czuję się bezpiecznie i wiem że jestem pod najlepszą opieką. Jedynym mankamentem jest brak dodatkowego parkingu na zewnątrz, na ulicy Królowej Jadwigi jest z reguły ciasno.

Kompleksowość leczenia

Robiłam w tej placówce test Sanco podczas ciąży. Cała procedura przeprowadzona fachowo, kompetentnie, z wielką starannością i dokładnością. Pan Doktor Balasz udzielał wyczerpujących informacji na temat testu, poczułam się uspokojona, co jak wiadomo w ciąży ma olbrzymie znaczenie. Polecam i dziękuję.

Kompleksowość leczenia

Wspaniałe podejście do pacjentów. Bardzo dobry i życzliwy personel. Niezbędne w leczeniu leki na miejscu.

Kompleksowość leczenia

Bajka, panie w rejestracji uśmiechnięte i radosne, lekarz który mnie badał profesjonalny, miły i cierpliwie odpowiadający na wszystkie pytania. Ceny usług moim zdaniem bardzo konkurencyjne. Bardzo dobra lokalizacja - 1 minutę spacerkiem od pętli tramwajowej na Salwatorze.

Kompleksowość leczenia

Miejsce godne polecenia. Szybkie terminy, doświadczeni i kompetentni lekarze. Przystępne ceny i kompleksowe usługi na miejscu, łącznie z tym że można otrzymać niezbędne leki po wizycie, oszczędzając czas na wycieczki do aptek.

Kompleksowość leczenia

Z całego serca polecam. Każda wizyta u ginekologa dawała mi pewność że znajduje się w odpowiednim miejscu i jestem w dobrych rękach. Pomimo dość sporej ilości ludzi na korytarzu, ginekolog zawsze poświęcał mi czas - odpowiadając na wszelkie moje pytania i wątpliwości.

Kompleksowość leczenia

Pani Doktor Górecka jest bardzo miła, szczegółowo i profesjonalnie przeprowadziła prenatalne badanie USG, mimo pewnych trudności. Przez całe badanie dokładnie opisywała co widzi na ekranie, dzięki czemu razem z mężem z gabinetu wyszliśmy uspokojeni. Atmosfera w gabinecie była bardzo sympatyczna i spokojna. Dziękujemy bardzo i polecamy wizytę u Pani Doktor.

Oceń 6 elementów wizyty i wyraź swoją opinię na temat placówki
Przeczytaj poradnik dodawania opinii