- 45678 placówek

Soczi 1, Warszawa
tel. 22 642-69-33

Trafiłam do placówki w ramach rehabilitacji po zabiegu cieśni nadgarstka (po 8 m-cach, wcześniej korzystałam dwukrotnie z rehabilitacji w innych poradniach); jestem zachwycona podejściem do pacjenta Pań z kinezytorapii - ogromna empatia p. Olgi, Bożenki i Karoliny (akurat te Panie zajmowały się mną). Ćwiczenia, które wykonywałam pod nadzorem tych Pań przyniosły ogromną ulgę. Świadczy to o ogromnej wiedzy i umiejętnościach tych Pań. Stokrotne podziękowanie w powrocie do normalności (prawa ręka). …

ul. Karłowicza 10
Zabrze
tel. 539907231

Rzetelne i merytoryczne podejście do pacjenta. Wskazówki i zalecenia dietetyczne podparte solidną wiedzą, co sprawia, że dieta przestaje być okresowymi restrykcjami od wybranych produktów, lecz staje się zdroworozsądkowym podejściem do żywienia. Pani Kasia przyjmuje w Zabrzu, nie w Zabrzeziu ;)

ul. Oblatów 21

Fachowa opieka medyczna. Duży wybór specjalistów. Pełne zrozumienie potrzeb pacjenta. Miła atmosfera. Pomocny personel. Odpowiednie godziny otwarcia placówki. 100% zadowolenia.
Opinia dodana przez Bożena
Pani doktor jest niesamowitą osobą, jej empatia, zrozumienie, spokój i mega doświadczenie powoduje, że nie chce się wychodzić z gabinetu. Kontakt z młodzieżą niesamowity, ale i z rodzicem także. Porównując do innych specjalistów, z którymi miałam przyjemność, Pani dr Katarzyna Witek jest NAJLEPSZA. Z jej wsparciem, diagnozą i leczeniem pozytywny efekt murowany. Zdecydowanie polecam - powinna zostać nominowana na najlepszego psychiatrę dziecięcego. ❤️
Opinia dodana przez Iwona
Bardzo polecam. Miałam tylko 4 sesje hipnoterapii. Mój problem praktycznie już nie istnieje. Moje życie teraz nabiera nowych kolorów. Dziękuję bardzo p. Patrycjo

Oleśnica 132
08-117 Wodynie
tel. tel. 25 785 60 69

Profesjonalne miejsce. Wspaniali fachowcy. Szczerze Polecam. Żadnego problemu z rejestracją. Pracują tam ludzie którzy znają się na rzeczy. !

ul. Szkolna 17
05-311 Dębe Wielkie
tel. tel. 25 633 35 55

Wspaniali specjaliści. Profesjonalna i miła obsługa. Leczę się od dłuższego czasu i nigdy nie było żadnego problemu. Szczerze Polecam !!!

ul. Piłsudskiego 42A
05-300 Mińsk Mazowiecki
tel. tel. 25 633 35 55

Rewelacja ! Z moim tatą chodzę od roku do tej przychodni. Zawsze miła atmosfera i fachowy personel. Szkoda że takich placówek jest mało. Polecam !

Josepha Conrada 15
tel. 500226681

Zdecydowanie polecam. Widać, że Pani stomatolog nie marnowała czasu na studiach. Niezwykle miły, fachowy, spokojny wręcz opiekuńczy personel. Leczę się u Pań już 2 rok i nie wyobrażam sobie, że musiałbym zmienić placówkę.
Opinia dodana przez Wojciech

Kościuszki 51/58B
64-610 Rogoźno
tel. 666851851

Jestem bardzo zadowolona z usług tego gabinetu. Okres oczekiwania na wizytę krótki. Personel przyjazny. Polecam usługi !
Opinia dodana przez Dorota

Kościuszki 25 A/29
05-300 Mińsk Mazowiecki
tel. 25 758-68-66

Nietuzinkowe miejsce, w którym po prostu lubi się przebywać. Ciepła, rodzinna atmosfera i opieka wybitnych specjalistów. Czego chcieć więcej? Ja trafiłam pod opiekę pani Anety Osińskiej po urazie stawu kolanowego i po zderzeniu z realiami publicznej służby zdrowia. Dzięki jej wiedzy i zaangażowaniu poczułam się wreszcie bezpiecznie. Otrzymałam mnóstwo bezcennych rad, bo pani Aneta nie tylko ma szeroką specjalistyczną wiedzę i doświadczenie, ale i chętnie się nimi dzieli. Przy tym …
Opinia dodana przez Anna

Seweryna Goszczyńskiego 1
tel. 22 54 20 606

Do Warszawskiego Ośrodka Proktologii w szpitalu Św. Elżbiety trafiłam z ciężkim przypadkiem, według lekarzy w innym szpitalu - nieoperacyjnym. Zostałam przyjęta na konsultację i ku mojej ogromnej radości zespół specjalistów docent Kołodziejczak zdecydował się podjąć operacji. Dzięki nim jestem teraz zdrowa, pozbyłam się wstydliwych objawów i wreszcie żyję na pełnych obrotach. Polecam serdecznie szpital, opieka na najwyższym poziomie, czysto, przytulnie.
Opinia dodana przez Marta

ul. Nowogrodzka 84/86, II piętro (winda)
tel. +48 22 629 59 07; 600 385 617

Serdecznie polecam! Specjaliści światowej klasy, przesympatyczna obsługa, miejsce w którym Pacjent czuje się zaopiekowany, czuje się bezpiecznie, szeroki wachlarz badań diagnostycznych :)
Opinia dodana przez Magdalena

Jabłoniowa 23
62-200 Gniezno
tel. 795486265

Z całego serca polecam tę poradnię. Przyjmuje w niej wielu fantastycznych lekarzy, jest zawsze czysto, wygodnie, a przemiły personel potrafi zatroszczyć się o pacjenta.

Sowińskiego 15 A
05-120 Legionowo
tel. 022 774-20-25

Bardzo dobra legionowska przychodnia. Ciepła, rodzinna atmosfera. Lekarze oraz cały personel z długoletnim stażem zasługuje na pochwałę.
Opinia dodana przez Michał

ul. Biały Kamień 7
tel. Tel: 22 253 77 77

Bardzo ładna i nowoczesna przychodnia. Obsługa kompetentna, pomocna chętnie i uprzejmie udzielająca porad związanych z rezerwacją terminów. Byłam na USG 4D i otrzymałam zdjęcia oraz film z badania w bardzo dobrej jakości. Kadra lekarzy wydaje się być bardzo dobra (jeżeli nie najlepsza w Warszawie), ale korzystałam tylko z usług ginekologa, więc z praktyki nic więcej nie dodam.
Opinia dodana przez Kaśka

ul. Bohaterów Warszawy 27
48-300 Nysa
tel. tel. +48 (77) 544-41-00

Kompleksowa i kompetentna obsługa medyczna. Przyjazny i dobrze wyszkolony personel personel i przyjaźnie nastawieni do pacjenta lekarze.

Kusocińskiego 3a
57-300 Kłodzko
tel. 74 867-37-28

Super lekarz, z odpowiednim podejściem i profesjonalizmem, przeszłam operację na haluksy obu stóp, podczas zabiegu pełne skupienie doktora, a po- pomoc w usmierzeniu bólu, polecam każdemu i serdecznie dziękuję
Opinia dodana przez Agnieszka

Zwycięstwa 11
41-200 Sosnowiec
tel. 502 486 445

Dr Aleksandra Jarząbek-Stępniak to neurolog, która zdobyła moje uznanie za swoje profesjonalne podejście i empatię. Wielu znajomych chwali ją za dokładność w diagnozowaniu, umiejętność wyjaśniania problemów zdrowotnych oraz zaangażowanie w kompleksowe leczenie, dlatego z polecenia od kilku miesięcy leczę się. Jej podejście do jest pełne troski, co sprawia, że czuję się, że jestem w dobrych rękach. Czytałam opinie wcześniejsze i chyba to nie o "mojej" Pani Doktor lub konkurencja
Opinia dodana przez Barbara

al. Aleja Wojska Polskiego 80/18
10-290 Olsztyn
tel. 89 526 08 09

Pani dr bardzo kompetentna, uprzejma z dużą cierpliwością do pacjentów. Personel przychodni bardzo pomocny i kompetentny.
Opinia dodana przez Krystyna