- 45706 placówek
Bardzo dobra klinika,przede wszystkim zabiegi prywatne przeprowadzane są w rozsądnych cenach porównując do innych podobnych placówek, personel bardzo pomocny ,miły i kompetentny ,wszystko odbywa się bardzo sprawnie bez zbędnego czekania .
Opinia dodana przez Maja

ulica Sobieskiego 18

Z całego serca polecam Klinikę Neurochirurgii w IPiN. Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem profesjonalnej pomocy jakiej udzielono mojej żonie (przepuklina dysku lędźwiowego L5). Szczególnie dziękujemy Panu doktorowi Sławomirowi Barszcz i troskliwym pielęgniarkom za opiekę, wsparcie i uśmiech !!!
Opinia dodana przez Krzysztof
Bardzo szybka diagnoza i błyskawiczne leczenie. Leki zapisane - zadziałały. Wszystko w jak najlepszym porządku, POLECAM!!!
Opinia dodana przez Anonim
Pani Doktor Katarzyna Kwiatkowska jest najlepszym lekarzem na jakiego trafiłem. Byłem u niej w małym szpitalu w Mikołowie bojąc się czy ja i moje kolano dostanie się w ręce kogoś kto mi właściwie pomoże. Jest wspaniałą lekarką - życzliwą, z dużą empatią i ogromną wiedzą i inteligencją. Nie ma jeszcze skończonej specjalizacji a znacznie lepiej niż wszyscy specjaliści potrafi stwierdzić przyczynę, wyjaśnić kompleksowo każdy problem i przekazać co dalej robić. …
Opinia dodana przez Kamil

Radziwiłłowska 5
tel. 81 5323711

Bardzo dobrze wyposażona placówka. Oceniam usługi stomatologiczne - bo tylko z nich kozystałam. Pozdrawiam
Opinia dodana przez Kamila

Przybyszewskiego 94 b
tel. 0-42 672-49-78

Doskonała opieka.Doktor Kujawski-rewelacja.Pani Jola Palus-również.Doktor De Corde-nie spotkałem lepszej.
Opinia dodana przez Robert

Henryka Sienkiewicza 53B/3
15-002 Białystok
tel. 85 67 51 479

Opieka lekarska na najwyższym poziomie. Dr. Leszczyńska to chodzące dobro i ciepło. P. Asieńka z rejestracji i panie z gab. zabiegowego cudowne.
Opinia dodana przez Bożena

Górczyńska 17
66-400 Gorzów Wielkopolski
tel. 95 7151164

Polecam, najlepsza placówka w Gorzowie, lekarze w porządku, przyjazna atmosfera , super rehabilitacja!
Opinia dodana przez Krzysztof

Niecała 15
tel. 817408181

Nowoczesne Centrum Medyczne. Wyśmienici specjaliści. Lokalizacja w centrum Lublina. Bardzo czysto, miła obsługa. Polecam.
Opinia dodana przez Joanna

TOPOLOWA 78
33-113 Zgłobice
tel. 515 323 247

W 100% mogę polecić ten gabinet. Młodzi, bardzo doświadczeni lekarze bardzo mi pomogli. Bardzo kulturalni, mili i widać, że dbają o pacjenta. Sam gabinet bardzo nowoczesny. Polecam!
Opinia dodana przez Michał

JÓZEFA SOWIŃSKIEGO 10./2
33-100 Tarnów
tel. 14 62 61 462

profesjonalna obsługa, p.Anna Górska delikatnie leczy moje zęby, oststnio zakupiła laser i bez borowania leczy
Opinia dodana przez JUSTYNA

Słodowa 2-2A
67-200 Głogów
tel. 0768342382

Z całego serca polecam panią dr Jolantę która w profesjonalny sposób zaopiekuje się wzrokiem a miłe dziewczyny profesjonalnie dobiorą najlepsze markowe oprawy w najniższych cenach.Polecam i pozdrawiam Julkaaaaa

Seweryna Goszczyńskiego 1
tel. 22 54 20 606

Do Warszawskiego Ośrodka Proktologii w szpitalu Św. Elżbiety trafiłam z ciężkim przypadkiem, według lekarzy w innym szpitalu - nieoperacyjnym. Zostałam przyjęta na konsultację i ku mojej ogromnej radości zespół specjalistów docent Kołodziejczak zdecydował się podjąć operacji. Dzięki nim jestem teraz zdrowa, pozbyłam się wstydliwych objawów i wreszcie żyję na pełnych obrotach. Polecam serdecznie szpital, opieka na najwyższym poziomie, czysto, przytulnie.
Opinia dodana przez Marta
niezwykle uczynni lekarze, wyrozumieli dla pacjenta i chętnie słuŻĄCY POMOCĄ NIGDY NIE ZOSTAŁE POZOSTAWIONY SA
Opinia dodana przez Anonim
Dzień dobry W dniu dzisiejszym tj.12.01.2026r odbyła się wizyta u Pana doktora -Wojciech Kopczyński -chirurg. Bardzo dziękuję Panu doktorowi oraz Pani pielęgniarce za pomoc i informację mojemu ojcu ,który ma 83 lata .Który potrzebuję więcej uwagi ,czasu i zrozumienia. Dziękujemy-rodzina Wszystkiego dobrego.
Opinia dodana przez Beata

Klonowa 12
78-100 Kołobrzeg
tel. 508 103 546

Polecam Panią Anie, wspaniały fachowiec. Wiedza, empatią i zozumienie. Przerobiłem sporo terapii ale to tutaj czuje się w pełni zaopiekowany, wysłuchany i zrozumiany. Polecam !
Opinia dodana przez Henryk