Filtry ›Wyniki wyszukiwania- 45678 placówek
DODAJ OPINIĘ
Nowe, ładne Centrum i co najważniejsze szybkie terminy do lekarzy POZ! Osoby na recepcji cierpliwe i pomocne. Jak na razie jestem bardzo zadowolona.
Opinia dodana przez Anonim
Przemiła i profesjonalna obsługa recepcji. Lekarze wykwalifikowani i uprzejmi, duża dostępność do specjalistów
Opinia dodana przez Anonim
Bardzo ładna przychodnia, czysto i przyjemnie. Obsługa bardzo kompetentna. W moim przypadku lekarz stanął na wysokości zadania. Polecam !
Opinia dodana przez Anonim
Polecam placówkę na Mokotowskiej. Wyważone podejście do pacjenta, dyskrecja i atmosfera pełna zrozumienia. Dodatkowo przyjazne podejście od pierwszej wizyty. Niebagatelne znaczenie ma wystrój placówki, który wręcz kojąco wpływa od samego wejścia. Polecam.
Opinia dodana przez Anonim
Stomadental to moje sprawdzone miejsce od lat. Profesjonalna obsługa, nowoczesne podejście do leczenia i pełen komfort podczas wizyt. Wszystko odbywa się sprawnie, bez bólu i w miłej atmosferze. Jeśli ktoś szuka rzetelnej opieki stomatologicznej, to gorąco polecam! 😊
Opinia dodana przez Anonim
Nowoczesny gabinet, profesjonalna opieka, miła Pani w rejestracji. Pani Doktor Malec bardzo uprzejma i kompetentna. Polecam.
Opinia dodana przez Natalia
Panie w rejestracji i Panie menadżer w Medicover na Żelaznej są bardzo uprzejme, miłe i sympatyczne. Dziękuję za pomoc i wsparcie.
Opinia dodana przez Gabriela Grzyb
Świetna opieka, zawsze precyzyjne informacje i trafne diagnozy. Niesamowicie sympatyczna, rzeczowa obsługa w punkcie pobrań.
Opinia dodana przez Sławomir
Klinika VASOMED to bardzo przyjazne miejsce, miła i sprawna obsługa, dogodny parking przed kliniką. Gabinet zabiegowy sterylny i doskonale wyposażony. Po zabiegu na miejscu dostępne materiały kompresyjne oraz specjalistyczne materiały opatrunkowe. Można skorzystać z rehabilitacji - gabinet rehabilitacyjny jest świetnie wyposażony a pani rehabilitantka jest świetną specjalistką. Polecam
Opinia dodana przez Helena
Fajna kameralna przychodnia z dużą dostępnoscią rożnych lekarzy - co ważne mimo pandemii są krótkie terminy i można się przyjść do lekarza a nie tylko na teleporadę ;)
Opinia dodana przez Jarosław
Korzystam z porad i terapii oczu w Centrum Ocus od 2019 roku. W tym okresie doświadczałem profesjonalnej opieki medycznej od Pani Dr A. Ujazdowskiej - która jest osobą sympatyczną i niezwykle zaangażowaną w diagnostyce i terapii moich oczu. Pani Ola i pan Piotr wspomagają Panią Doktor znakomicie i są wyjątkowo uprzejmi wobec pacjentów. Dziękuję ! Będę korzystał z dalszej opieki okulistycznej w tym Centrum, tym bardziej, że jego wyposażenie jest …
Opinia dodana przez Jan
Dzień dobry, Chciałabym bardzo podziękować za wspaniałą, empatyczną i fachową obsługę zaczynając od Pań z rejestracji poprzez Panie pielęgniarki ( choć nie wszystkie) oraz lekarza Pana doktora Jankowskiego. Naprawdę inne przychodnie mogłyby się uczyć podejścia do pacjenta od Państwa. Jeszcze raz dziękuję. Z wyrazami szacunku Renata Romańska
Opinia dodana przez Renata
Bardzo polecam stomatologie Łukiska Medicover. Wykwalifikowani lekarze, opiekuńcza higienistka p.Mazur, miła obsługa.
Opinia dodana przez Sł.
Chciałabym bardzo podziękować Pani Marcie Rzewuskiej z kliniki w Gdańsku, która z całym sercem, zaangażowaniem i profesjonalizmem zajęła się moimi problemami z kręgosłupem i napięciem mięśni. Pierwszy raz po rehabilitacji, dzięki Pani Marcie, czuję się dobrze, napięcie ustępuje, bóle przemijają, mogę kręcić bez problemu szyją. Pani Marta jest profesjonalistką w pełnym tego słowa znaczeniu, wspaniałe podejście do pacjenta, zawsze uśmiechnięta, pełna energii, zawsze z pasją wykonuje swoją pracę. Wspaniała rehabilitacja, …
Opinia dodana przez Jola Borodzicz
Bardzo sprawna i przyjazna obsługa. Zerwany więzozrost barkowo obojczykowy operowany nowatorską metodą, bardzo szybki powrót do sprawności. Obsługa na każdym kroku bardzo miła i kompetentna.
Opinia dodana przez Piotr