Polecam. Nie wie wiem jak mam wyrazić swoją wdzięczność. Jak dla mnie - wszystko ok. Tak świetnej opieki dawno nie miałem. Każdemu choremu polecam taką opiekę.
Bardzo polecam, robiłem lifting twarzy. Cały personel i Doktor bardzo pomocni. Efekt super, lepszy niż oczekiwałem
Z całego serca polecam Klinikę Neurochirurgii w IPiN. Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem profesjonalnej pomocy jakiej udzielono mojej żonie (przepuklina dysku lędźwiowego L5). Szczególnie dziękujemy Panu doktorowi Sławomirowi Barszcz i troskliwym pielęgniarkom za opiekę, wsparcie i uśmiech !!!
Do Warszawskiego Ośrodka Proktologii w szpitalu Św. Elżbiety trafiłam z ciężkim przypadkiem, według lekarzy w innym szpitalu - nieoperacyjnym. Zostałam przyjęta na konsultację i ku mojej ogromnej radości zespół specjalistów docent Kołodziejczak zdecydował się podjąć operacji. Dzięki nim jestem teraz zdrowa, pozbyłam się wstydliwych objawów i wreszcie żyję na pełnych obrotach. Polecam serdecznie szpital, opieka na najwyższym poziomie, czysto, przytulnie.
Polecam przychodnie na badania okresowe. Wybierając się na wizytę, zapomniałem skierowania. Panie z rejestracji, najpierw mnie uspokoiły, następnie wykonały krótki telefon, po czym udałem się na dwie miłe, szybkie i konkretne wizyty (łącznie 15 minut) i już miałem wolne popołudnie. Kierowca
Mogę spokojnie polecić przychodnię. W tym miejscu wykonywane są wszelkie badania, które umożliwiają szybszą diagnozę. Miejsce czyste, bogate w sprzęt, a do tego wszystkiego świetni lekarze i bardzo miła obsługa.
Jestem starym pacjentem dr. Krzysztofa Szali. Doktor przyjmował wcześniej na Mokotowie, dziś miałem okazje do sprawdzenia nowej placówki SKJ CM na Wilanowie. Bardzo miła obsługa i przytulne wnętrze sprawia iż jestem rozluźniony przed zabiegiem. Polecam – bezstresowo i komfortowo.
Przemiła obsługa na recepcji, Panie bardzo pomocne i uśmiechnięte. Pan doktor Kieszek przemiły. Wyjaśnił mi wszystkie moje wątpliwości. Na pewno będę polecała tego lekarza.
Najlepsza nowoczesna klinika w jakiej byłem. Atmosfera niebywała wręcz koleżeńska. Kawka w poczekalni jak w kawiarni....extra. czysto, piękny wystrój, muzyczka. No rewelacja
Suuuuper ;-) takiej opieki oczekiwałam od prywatnej placówki! Wszystko w jak najlepszym porządku mili lekarze i personel! Polecam Polecam Polecam
Dobrze, że się zdecydowałem. Polecam Pana Lutostańskiego i te gabinety. Czystko, elegancko i dla mnie co najważniejsze bezboleśnie i jak na Warszawskie warunki cena na prawdę przystępna. Istotne było, że lekarz poinformował mnie co i jak i dlaczego tak się dzieje, co będziemy robić i przedstawił jakie są tego koszty, wszystko czarno na białym bez dodatkowego wciskania kosztów na siłę. Jestem zadowolony z całego procesu leczenia. Dla zmotoryzowanych ciężko zaparkować, …
dobra obsługa, świetni lekarze i psycholodzy, życzliwe i troskliwe podejście . Korzystam z ich pomocy od 3 lat, właściwie nie mam zastrzeżeń. Ceny również dobre. plusem są dwie lokalizacje. Polecam.
Polecam, profesjonalnie i delikatnie.Strach przed dentystą przezwyciężyłam w gabinecie Dental Endo.
Zdecydowanie polecam tę placówkę. Bałem się badania urodynamicznego, ale personel zrobił wszystko, żeby zapewnić mi komfort psychiczny i fizyczny, za co serdecznie dziękuję. Pani Pielęgniarka, który wykonywała badanie, super! Pani Doktor konkretna, chętnie udzieliła wszelkich informacji.
Świetni lekarze i personel ! Nigdy nie czułam się bardziej komfortowo u dentysty. Zabieg wykonany sprawnie, bezboleśnie a rezultat mega zadowalający !
Bardzo profesjonalna, cierpliwa pani doktor medycyny estetycznej z dużym doświadczeniem. Efekty zabiegu są widoczne, ale bardzo subtelne, więc nie ma efektu sztucznej twarzy
Byłem u tego doktora , mając niecałe 10 lat ( teraz mam 20) . Dawno bo dawno , ale coś pamiętam . Doktor był dla mnie bardzo miły , fajne metody badań wprowadzał , dietę przepisał
Polecam to miejsce, nagła sytuacja, ból zęba wieczorem, nie wiedziałam gdzie się zgłosić ( było już dość późno ) zaczęłam szukać informacji po internecie i znalazłam tutaj placówkę która mi pomogła. Umówienie wizyty, taksówka i przyjęto mnie ekspresowo. Lekarz widać iż z dużą wiedzą i doświadczeniem i zaraz było po wszystkim. Miejsce dobrze zlokalizowane i wyposażone.

Waryńskiego 9
tel. 22 6212349,6251590
Bardzo dobra przychodnia.Można zrobić potrzebne badania szybko.Wysoki poziom kompetencji i profesjonalne podejście do pacjenta.Polecam.
Polecam gabinet i Panią Dorotę która ma dużo cierpliwości i ogromną wiedzeęw doborze aparatów słuchowych