Nie polecam tego lekarza, przez ponad 10 lat miałam jednego lekarza i niestety doszło do zmiany...bałam się trochę jak to przed pierwszą wizytą u nowego lekarza-i moje obawy potwierdziły się. Poczułam się jak kawał mięcha, niedouczony pustak, "latawica", wyklepał swoją regułkę i na tym się skończyło nie mogłam zadać ani jednego pytania bo jak stwierdził PAN DOKTOR "teraz on mówi". ZDECYDOWANIE ODRADZAM. Troszkę się martwię, że SIGMA-BI trzyma takich lekarzy, jakiś czas temu było inaczej.
Drogie Panie! Nie wiem dlaczego takie bzdury piszecie na temat dr Chimiczewskiego?! Ja jestem bardzo zadowolona z wizyt u tego doktora, a nie ukrywam ze odwiedzilam wielu ginekologow. Jako jedyny zainteresowal sie tak naprawde moim problemem i go rozwiazal,potrafi rozmawiac,wszystko dokladnie tlumaczy, widac ze zna sie na rzeczy a przede wszyskim nie patrzy z gory jak wiekszosc lekarzy na swoje pacjetki. Wszystkim kobietom polecam dr Chimiczewskiego, wystarczy zaufac i nie czytac komentarzy zlosliwych kobiet. Pozdrawiam
Do dr Chimiczewskiego trafiłam gdy byłam w pierwszej ciąży. Czułam się u niego jak uczennica która nic nie wie a on pozjadał wszystkie rozumy, każda wizyta to były nerwy. Na szczescie zmieniłam lekarza. Nie polecam! a wręcz odradzam!
Fatalna porażka!!! Zaliczyłam już wielu ginekologów, ale jeszcze w życiu nie trafiłam na takiego wstrętnego, niemiłego i "chamskiego" lekarza. Totalny brak kultury z arogancją!!! Badanie do kitu i brak fachowej wiedzy medycznej. Ten człowiek zdecydowanie pomylił zawody!!! Ta wizyta była pierwszą i ostatnią. Byłam zbulwersowana jego podejściem i zachowaniem. Z całym sumieniem nie polecam!!!
Badanie do kitu i brak fachowej wiedzy medycznej.
Ten człowiek zdecydowanie pomylił zawody!!!
Z całym sumieniem nie polecam!!!
Jeżeli chcą Panie poczuć się jak krowy w zagrodzie... To polecam z czystym sumieniem. Nic dodać nic ująć. Pozdrawiam z zagrody...
zdecydowanie polecam, bardzo miły Lekarz, wzbudza zaufanie..
zdecydowanie polecam, bardzo miły Lekarz, wzbudza zaufanie..
Lekarz nie miły, nie sympatyczny, sam stwierdził ,że nie lubi kobiet w ciązy,dlatego zapadł mi głeboko w pamięć!!nie polecam.
rzeczywiście - nie powala sympatią, ale jest konkretny i rzeczowy. Wazne, żeby otwarcie mu powiedzieć, czego oczekujemy po badaniu, nie bać się pytać!!!
Ja byłam i mam dobre zdanie o doktorze Chimiczewskim...:)
Ja byłam i mam dobre zdanie o doktorze Chimiczewskim...:)
lekarz tragedia, zdecydowanie nie polecam
lekarz tragedia, zdecydowanie nie polecam