lekarz Jerzy Ścisło

ulica Spacerowa 10
26-800 Białobrzegi

Nie polecam. Pierwszy raz byłem - skierował do psychologa. Drugi raz dał mi coś co się podaje w psychiatrykach aby kogoś uśpić. Trzeci raz dal mi to samo co dał mi pierwszy lekarz i miał przecież w historii choroby napisane, że te leki mi nie pomogły. A on od tak mi je przepisał. Szkoda czasu.
Opinia dodana przez: Piotr

lekarz Krzysztof Przybysz

Pucka 10
85-712 Bydgoszcz

Dr Krzysztof Przybysz cieszy się zaufaniem szefów ze szpitala MSWiA. 08.2011 dostał jakieś odznaczenie: http://www.nowosci.com.pl/look/article.tpl?IdLanguage=17&IdPublication=2&NrIssue=1226&NrSection=1&NrArticle=82812&IdTag=18 Moja opinia o dr. Przybyszu jest inna: wykonuje kilka funkcji, jest zabiegany, brak mu czasu by wgłębić się w problemy swoich pacjentów. Z wyprzedzeniem przekazałem mu 11 stron dokumentów; nawet nie zajrzał tam... Wykazywał zniecierpliwienie, gdy wyjaśniałem ich zawartość. Tak działa ktoś mocno przepracowany.
Opinia dodana przez: Nienacki

lekarz Nikoletta Fotakaki-Śliwa

al. Wiśniowa 83/37

Była to moja trzecia wizyta u pani Fotakaki-Śliwy i ostatnia. Pani doktor spóźniła się, a później przez jej problemy techniczne nie otrzymałam pomocy - pani rozłączyła się i musiałam dzwonić do Psychomedic, żeby pomogli rozwiązać problem. Po 20 otrzymałam telefon, zaczęłam opowiadać o swoim samopoczuciu i na wieść, że chciałabym skończyć ze swoim życiem oraz powróciłam do samookaleczenia, pani Fotakaki-Śliwa odparła, że "Jak chce się pani zabić, to niech się …
Opinia dodana przez: Eli

lekarz Dorota Chmielewska-Bardak

ul. 8 Września 13/51
23-300 Janów Lubelski

Brakuje empatii, dobrego serca i zaangażowania w pracy dr. Chmielewskiej. Niech postara się Pani pomóc naprawdę pacjentowi. Niech będzie Pani poprostu sobą człowiekiem. Mniej nerwów, złości, a więcej serca i szacunku do PACJENTÓW. Czasem trzeba być miłym, powiedzieć coś miłego i się uśmiechnąć Zdrowie nie kosztuje tylko lekarz nie myśli on wie to błąd. Proszę nie denerwować się gdy słyszy Pani prawdę tylko zmienić coś
Opinia dodana przez: A

lekarz Aleksandra Robacha

Psychiatra, Seksuolog

Centrum Medyczne Lux-Med
Milionowa 21

Bardzo chłodna i nieprzyjemna, przyciskała mnie do mówienia, gdy się bałam to pytała po co tu przyszłam. Nakrzyczała na mnie, że się z nią spieram i że marnuje jej czas. Jedyne co mi powiedzała to to, że mam iść do psychologa. O wszystkie opinie lub informacje musiałam wypytywać. Byłam na jednej wizycie i wracałam do domu płacząc, powinnam była po prostu wstać i wyjść w połowie.

lekarz Grażyna Kierszniewska

Psychiatra, Psycholog dziecięcy

MIEJSKA PRZYCHODNIA "SALMED"
ul. Tatrzańska 10 Łódź

Bardzo nie polecam pani psychiatry, zero empatii dla dziecka tylko kasa sie liczy, poprosilam o zaswiadczenie ktore corka potrzebowala dla kuratora a dostalm odpowiedz ze z jakiej racji ma wystawic mi takie zaswiadczenie i na wizyte nie przyjmie, na poprzednich wizytach rowniez wulgarna dla corki, proboje pomoc innym a sama tej pomocy potrzebuje, znacznie odradzam wizyte u tej pani.

lekarz Magdalena Walczak- Benke

ulica Brzozowa 7
63-400 Ostrów Wielkopolski

Po kilku latach leczenia pani doktor bez rozmowy i rzetelnej oceny zaufała babci dziecka i w tej chwili dziecko przetrzymywane jest przez dziadków.
Opinia dodana przez: Magdalena Puchalska

lekarz Jolanta Martyniuk

ulica Bukowa 21
78-400 Szczecinek

Miałem styczność z tą panią w Szczecinku. Jaka jest prawda na temat metod i praktyk prowadzonych przez tego specjalistę myślę że każdy wie. Nie powinna zbliżać się do ludzi.
Opinia dodana przez: Sp. j. w likwidacji!

lekarz Ewa Radziejowska-Wach

Żwirki i Wigury 38L/14
26-600 Radom

Niestety wszystkie tu opinie są trafne. Byłoby ich więcej, gdyby każdy kto wychodzi z gabinetu tej pani zamieszczał opinię ( nie wiem, moze są usuwane) Mogłoby to przygotować tych na to, którzy nie mają wyjścia i muszą odbyć wizytę. Jestem osobą która choruje na depresję i nerwicę lękową kilka lat i wiele innych poważnych chorób. Pierwszy raz spotkałam się z takim podejściem lekarza do pacjenta. Panią doktor mało obchodzi pacjent …

lekarz Ewa Sokołowska

OPIFER
Pawliczka 20
41-800 Zabrze

Pani chyba pracuje za karę. Po otrzymaniu na wstępie informacji, ze przeszedłem najgorszy kryzys w życiu i gdyby nie żona, nie byłoby mnie u niej na fotelu, ani nigdzie - spytała w czasie "rozmowy" - to po co ja do niej przyszedłem? Zero pytań poza tym jakie leki brałem albo czy byłem już u psychiatry. Pierwsza wizyta trwała z 8 minut, z resztą następny pacjent był zapisany na porę 10 …

lekarz Magdalena Łozińska

Wojewódzki Podkarpacki Szpital Psychiatryczny im. prof. Eugeniusza Brzezickiego w Żurawicy
ulica Różana 9
37-710 Żurawica

Pani Magdalena napisala w swoim sprawozdaniu w Sadzie Okregowym w Przemyslu nieprawdziwa informacje na temat matki dziecka chorego na autyzm. Pano psychiatra napisala, ze matka dziecka posiada stare blizny na nadgarstku z samookaleczania i ze cierpi na depresje co jest znieslawieniem. W zwiazku z tym zostanie wytoczona jej sprawa z kodeksu karnego.

lekarz Izabella Gerstmann

Psychiatra, Psycholog dziecięcy

Zakład Opieki Zdrowotnej "MEDAR"
ulica Zielona 77

My również nie polecamy Pani doktor , spóźniła się 4 godziny gdzie na poczekalni były dzieci, nawet nie przeprosiła za spóźnienie, na wizycie gdy mówiłam o problemach dziecka powiedziała ,że nie ma czasu bo kolejni pacjenci czekają, dokumenty na komisję wypisane bez ładu i składu,tak że komisja Nam nie uznała dokumentów. Prosząc o zaświadczenie odpowiedziała ,że nie ma czasu na formalności. Nigdy więcej nie pójdziemy do niej, wolę zapłacić za …
Opinia dodana przez: Weronika

lekarz Dominik Drogosz-Rynowiecki

ulica Wybrzeże Wyspiańskiego 37/4

Lekarz poziomem kultury reprezentuje kompletne dno. Poniżające , kpniące podejście do pacjenta. Brak wiedzy, podważa opiniw innych specjalistów, brak uprzejmości wręcz razi. Nie polecam nikomu

lekarz Elżbieta Kraska

Piastowska 25
89-500 Tuchola

Moja wizyta była bardzo rozczarowująca. Pani nieprzyjemna od samego wejścia. Nie wykazała zrozumienia wobec mojego problemu. Mój stan został zbagatelizowany, a porady były powierzchowne i niewiele wnosiły (na problemy psychiczne pomóc ma mi spacer). Pani „Doktor” od samego początku sugerowała że jestem zdrowy i przyszedłem wymusić L4. Nie otrzymałem na wizycie recepty ani żadnej konkretnej diagnozy. Po wizycie byłem bardziej zestresowany niż przed. Zdecydowanie nie polecam tego „lekarza”. Patrząc na …
Opinia dodana przez: Tomasz

lekarz Jerzy Miezio

Lipowa 22/12
15-427 Białystok

Porażka nigdy więcej do tego lekarza nie pójdę poszłam z problemem a on mnie mnie w ogóle nie zrozumiał nie pomógł tylko nakrzyczał . Unikać jak ognia boże co to za lekarz który tak się zwraca do pacjentów !
Opinia dodana przez: ANNA

lekarz Iwona Patejuk-Mazurek

Wojewódzki Ośrodek Terapii Uzależnienia od Alkoholu i Współuzależnienia
Partyzantów 2/4
05-802 Pruszków

Niestety Pani Iwona jest całkowicie wypalona w kwestii pracy z pacjentami, zdecydowanie powinna skupić się na pracy naukowej, ze studentami, ponieważ prawdziwie chorym pacjentom absolutnie nie pomaga, ma roszczeniowe podejście do pacjentów, twierdzi że jest ich zbyt wielu i nie ma siły ani cierpliwości żeby się nad ich problemami rozwodzić. Traktuje chorych przedmiotowo, całkowity zobojętnienie wobec chorych.

lekarz Joanna Trojanowska

Gołębia 65/2
85-309 Bydgoszcz

Wyjątkowo nieempatyczna i niesympatyczna osoba, traktuje rozmówcę z góry. W opinii wyjątkowo chwiejna, raz opisuje chorobę z przekonaniem po dwóch zdaniach, kolejny raz zachowuje się jakby wcześniej nie było rozmowy. Pycha kroczy przed upadkiem pani lekarz
Opinia dodana przez: Go

lekarz Marcin Skarbek

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "ORTOPEDIA"
ulica Oliwska 62

Jeśli ktokolwiek podczas pobytu na oddziale 20D miałby problemy z Panem Skarbkiem, to przypominam, że przy ul. Śniadeckich 33 znajduje się Izba Lekarska i tam należy składać skargi
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Agnieszka Mendakiewicz

ulica Michałowskiego 26/35
42-200 Częstochowa

Pani doktor mendakiewicz po prostu nie powinna być lekarzem psychiatrii to jest niekompetentny lekarz który jeśli idąc z dzieckiem do szpitala i ma skierowanie od lekarza psychiatrii o przyjęcie i ma myśli samobójcze a pani doktor mówi że nie przyjmie dziecka do oddziału po co będzie leżało uwali się i będzie leżało i zajmowało miejsce nie ma cudotwórczej tabletki żeby jej pomogły i tam terapii intensywnej też nie ma ale …

lekarz Bogumił Smoleń

Centrum Zdrowia i Psychoterapii
Aleja Wilanowska 43a

Bardzo dziękuję doktorowi za zniszczenie mojego związku. Mój chłopak po wizycie u niego stał się wrakiem człowieka. Z radosnego pełnego życia człowieka, po przyjęciu leków od dr Smolenia nie wychodzi z domu od wielu miesięcy, stracił pracę i stał się w stosunku do mnie zupełnie inną osobą. Nie mogę patrzeć na to co się z nim stało od wizyty u dr Smolenia. Mam nadzieję że Bóg czuwa i wymierzy sprawiedliwość