Stomatolog Beata Świątkowska
Ignacego Krasickiego 30/84
Bardzo bardzo POLECAM uslugi Pani doctor. Prawdziwy wspanialy SPECJALISTA! Profesionalne podejcie, uprzejmosc i zupelnie bezinteresowna dorada, godna zaufania i powierzenia wszelkich prac. :) A wiem o czym mowie, bo mam juz w przeszlosci szereg nieprzyjemnych doswiadczen ze stomatologia ! Zbyt późno trafiłam w ręce doktor Świątkowskiej! wielka strata! Powodzenia w pracy zawodowej. Dziekuje za SUPER porade i opinie.
USG DOPPLER Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Małgorzata Wawrzyniak Specjalista radiologii i diagnostyki obrazowej
Reymonta 14 lok. 67
Opole
Krotkie terminy oczekiwania.Lekarka godna zaufania. Dokładna , miła, fachowo omawia spostrzezone zmiany chorobowe. Polecam.
Przychodnia Alfamed Konin
Józefa Piłsudskiego 22a
Konin
Nie polecam!. Udałem się na USG jamy brzusznej. Przed badaniem przeprowadzony krótki wywiad z zaznaczeniem o cholecysktektomi. O dziwo na wyniku i opisie badań informacja iż narząd którego nie posiadam jednak jest i wszystko z nim w porządku. Jakaś kpina i jak widać brak kompetencji lekarza.
SPZOZ Szpital Wielospecjalistyczny w Jaworznie
ulica Chełmońskiego 28
Jaworzno
Bardzo kompetentny lekarz. Doskonale zdiagnozował chorobę córki. Przede wszystkim z dobrym podejściem do dzieci. Moja córka po raz pierwszy wyszła z gabinetu lekarskiego uśmiechnięta.
Karłowickie Centrum Medyczne "KAR-MED"Sp z o.o.
ulica Bończyka 20
Bardzo cierpliwa, kompetentna i ciepła kobieta. Świetny lekarz, oby takich więcej. Kultura osobista na bardzo wysokim poziomie. Dokładnie tłumaczy, ma wielką cierpliwość dla starszych pacjentów. Moja mama była nią zachwycona.
OCDU DIAGNOSTA
Kołłątaja 4
Otwock
Doktor Włodzimierz Turniak jest wysokiej klasy ekspertem i człowiekiem o wysokiej kulturze osobistej. Ma szerokie, holistyczne spojrzenie, potrafi pomóc poprzez życzliwą rozmowę.
ul. Karola Szymanowskiego 4/8
wspaniały lekarz polecam , zawsze wysłucha uważnie nie idzie na skróty -operacja u niego to ostateczność pomógł mi w powrocie do normalnoeci bardzo
Rehasport Clinic
ul. Górecka 30 (Galeria Panorama)
Dr wykonywał u mnie tylko kontrolne USG piersi ale jestem bardzo zadowolona, bo był bardzo symatyczny. Wszystko mi tłumaczył podczas badania. Czasem wystarczy tylko traktowanie drugiej osoby jak człowieka. Bardzo polecam.
Rehasport Clinic
plac Dwóch Miast 1 (Ergo Arena wejście C2 i C3)
Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pani Doktor. Ma wspaniale podejście do pacjenta, serdeczna, empatyczna , a przede wszystkim bardzo kompetentna. Poświęciła mi dużo czasu, bez pośpiechu wykonała i omówiła badanie, wytłumaczyła dalsze postępowanie. Cieszę się, że trafiłam właśnie do Pani Doktor.
Rehasport Clinic
al. Rzeczypospolitej 5 (Szpital Medicover)
LEK. MED. TOMASZ SZAŁAJ, WARSZAWA Diagnostyka USG (także USG doppler) - rewelacyjny poziom kompetencji! POLECAM ZDECYDOWANIE!!! Korzystałem w szpitalu im. prof. Orłowskiego w W-wie, ale mam porównanie bo to nie pierwsze i nie drugie USG. Gdy będę potrzebował prywatnie - to już wiem Kogo szukać. Tomasz F. z W-wy
Rehasport Clinic
plac Dwóch Miast 1 (Ergo Arena wejście C2 i C3)
Opóźniona wizyta, niemiły ton, brak empatii, przedmiotowe traktowanie pacjenta, brak dobrego podejścia do dziecka. Tego doświadczyłyśmy podczas wizyty tej Pani. Nie polecam.
Szpital Czerniakowski
ul. Stępińska 19/25
Opis RM głowy wykonany w szpitalu im. Orłowskiego kwalifikuje się na złożenie pozwu. W opisie postawiona diagnoza chorób - SM lub astrocytomy, które się w żaden sposób nie potwierdziły. Zdecydowane przekroczenie kompetencji lekarza i jak widać brak umiejętności. Zdecydowanie nie polecam, a wręcz przestrzegam.
Międzynarodowe Centrum słuchu i mowy
ul. Mokra 17 Kajetany k. Warszawy
Kajetany
Rehasport Clinic
ul. Górecka 30 (Galeria Panorama)
Centrum Onkologii im. M. Skłodowskiej-Curie
ulica Wawelska 15