W gabinecie tego oto lekarza czujesz się tak swobodnie jak w odwiedzinach jakiejś dobrej znajomej,lekarz odpowiadający na wszystkie pytania nawet zadawane przez zemnie trochę krępujące mnie ale ten właśnie lekarz poważnie odpowiada na wszystkie pytania,nie wstaje z krzesła dając do zrozumienia proszę już iść ,następna ,ma dużo cierpliwości,. Po prostu anioł który słucha .Opowiedział mi cały przebieg prawie dwugodzinnej operacji i jakie były trudności .
Bardzo dobry lekarz uprzejmy ,miły,godny zaufania, cierpliwy, kompetentny .Kontakt z lekarzem nawet między wizytami nie jest problemem zawsze odpisze pomoże. Odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku bardzo sie cieszę , że trafiłam wkońcu na odpowiedniego lekarza który tak dużo mi pomógł. Niedługo mam laparoskopie i to ten wspaniały lekarz bedzie mnie operował zrobił wszystko żebym nie musiała czekać latami na wizytę. Polecam z całego serca
Polecam z całego serca
Najlepszy lekarz ginekolog jakiego znam,28 lipca miałam operację usunięcia macicy którą pan doktor przeprowadził osobiście. Podejście do pacjentki już po operacji naprawdę na najwyższym poziomie. Już kiedy byłam w domu pan doktor zadzwonił zapytać jak się czuję i czy wszystko jest w porządku co bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło. Panie doktorze bardzo dziękuję za opiekę i troskę ❤️
Najlepszy lekarz pod Słońcem. Ciesze sie, że trafiłam do dr Iwaszko Rafał. Kompetentny, zawsze pomocny, cierpliwy oraz wyrozumiały. Polecam z całej serca.
Polecam z calego serca. Opieka na najwyższym poziomie. Dr jest godny zaufania.
Polecam z calego serca.
Opieka na najwyższym poziomie.
Dr jest godny zaufania.
Lekarz jakich malo. Po prostu aniol. Lekarz o wysokich kompetencjach i umiejetnosciach a przy tym niesamowicie dobry czlowiek. Po kazdej wizycie wychodzilam od Pana Doktora pewna i spokojna,ze jestem w dobrych rekach. I nie mylilam sie. Dziekuje Doktorze raz jeszcze..
Bardzo dobry, kompetentny lekarz. Skromny, uprzejmy, cierpliwy i wyrozumialy czlowiek. Prowadzil moja ciaze, w razie potrzeby kontakt pomiedzy wizytami nie byl problemem. Szczerze polecam i dziekuje Panu Rafalowi. Opieka na wysokim poziomie.
Bardzo polecam Pana Rafała Iwaszko. Ma znakomite podejscie do pacjentki wszystko wyjaśnia zrozumiale i poswieca tyle czasu ile potrzeba. można mu zadawać pytania i zawsze odpowie jak najlepiej tylko umie. A poza tym jest bardzo miły, wyrozumiały, kompetentny a przede wszystkim jest najważniejsze dla niego zdrowie i życie jego pacjentek. Ja odniosła takie wrażenie po kilku wizytach u doktora i operacji. bardzo polecam
cierpliwy, skromny.Fachowiec. Nie narzuca się ze swoją osobą w trakcie badania.Jako operator w szpitalu (salus) -bez zastrzeżeń. Wszystko tłumaczy pacjentce. Ogólna ocena 5. Dobrze, że wrócił do zawodu.
Ogólna ocena 5.
Dobrze, że wrócił do zawodu.
Uprzejmy, serdeczny, kompetentny. Wzbudza zaufanie. Naprawdę godny polecenia!
Uprzejmy, serdeczny, kompetentny. Wzbudza zaufanie. Naprawdę godny polecenia!