rewelacyjny lekarz, absolutnie nie zamieniłabym go na żadnego innego, polecam każdej kobiecie.
Pan doktor jest człowiekiem, który budzi zaufanie. Przemiły, uśmiechnięty, ciepły, dokładny. W trakcie wizyty poświęcił mi sporo swojego czasu. Czułam, że jestem w rękach doskonałego fachowca. Polecam pana doktora wszystkim pacjentkom!!!
Pan dr zajmował się mną w szpitalu. Jestem bardzo zadowolona, że trafiłam akurat na jego dyżur, gdy zaczęłam rodzić. Pan dr wzbudzał takie zaufanie, że czułam, że wszystko będzie dobrze z Maleństwem i ze mną - i tak oczywiście się stało. Mimo vacum Mały ma piękną główkę i dobrze się rozwija. Bardzo dziękuje panie doktorze :)
Polecam wszystkim kobieta Pana doktora Iwaszko. Jest bardzo miły i uprzejmy. Zawsze konkretnie wszystko wytłumaczy i poświęci wystarczająco duzo czasu podczas kazdej wizyty. Ja specjalnie z zagranicy w czasie ciazy przyjedzalam do POlski na badania i jestem bardzo zadowolona i z prowadzenia ciazy przez Pana Iwaszko.
Najwspanialszy lekarz na świecie!!!! nie zamieniłabym go na żadnego innego! Prowadził moją ciąże! Zawsze uzyskałam odpowiedz od lekarza na nurtujące mnie pytania! Mogłam do niego zadzwonić w każdej chwili kiedy coś mnie niepokoiło! Miły, uprzejmy, z chęcią idę na wizytę do tego lekarza! Kompetentny, dokładny!Polecam każdej kobiecie w 100%
mam powazne watpliwości co do kompetencji doktora. poroniłam w 21 tc. na wyniku z patomorfologii napisano, że dziecko odpowiadało 11 tc, choć podczas wizyty w 12 i 16 tc usłyszałam, że wszystko w porządku.
Najlepszy lekarz w słupsku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Najlepszy lekarz w słupsku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wzór idealnego lekarza. Obecnie prowadzi moja ciążę. Jestem bardzo zadowolona, zawsze mogę liczyć na profesjonalna odpowiedz na każde moje pytanie. Polecam w 100% tego lekarza.
Idealny ginekolog do prowadzenia ciazy. Bardzo uprzejmy, dyskretny i odpowiada profesjonalnie na kazde pytanie. Polecam
pan rafal prowadzil mi prawie cala ciaze
pan rafal prowadzil mi prawie cala ciaze