Świetny lekarz, prowadził moją ciążę. Podczas wizyty czułam się bardzo komfortowo, poświęcał mi dużo czasu,odpowiadał na pytania, rozwiewal wątpliwości. Z każdą sprawą mogłam do niego zadzwonić i zawsze uzyskałam pomoc. Polecam sedecznie. dla mnie to wzór lekarza!
pokonuje 80km aby udac sie na wizyte do doktora mimo ze mam wielu lekarzy na miejscu.ale nie spotkalam tak milego profesjonalnego podejscia do pacjentki.a co najwazniejsze badanie jest w koncu bezbolesne.leki ktore przepisal mi doktor byly skuteczne.nie mam juz problemow.polecam.doskonale podejscie psychologiczne.
MÓJ KONTAKT Z DOKTOREM IWASZKO MIAŁ MIEJSCE TYLKO W SZPITALU, GDZIE PRZEBYWAŁAM NA ODDZIALE GINEKOLOGICZNYM. Z TAK FANTASTYCZNYM PODEJŚCIEM DO PACJENTA NIE SPOTKAŁAM SIĘ JESZCZE NIGDY. WSZYSTKO DOKŁADNIE TŁUMACZYŁ I NA BIEŻĄCO INFORMOWAŁ. ZAWSZE MIAŁ CZAS.
Pełen profesjonalizm, lekarz zawsze zaproponuje badanie piersi (co u innych się prawie nie zdarza), ponadto wszystkie badania przeprowadzone bardzo szczegółowo i delikatnie, diagnoza oraz informacje na temat leczenia udzielane wyczerpująco. Jestem bardzo zadowolona i polecam tego lekarza każdej kobiecie.