lekarz Rafał Iwaszko

4,8
4,8
4,7

Przez 3 lata leczyłam się u innych na zaniki miesiączki. Nikt mi nie zrobił badań, tylko antykoncepcja i antykoncepcja... Dr jako jedyny kazał porobić badania hormonalne i przyjść z nimi na 1 wizytę, nawet rezonans magnetyczny miałam. Czuły, troskliwy, bardzo pomocny, nie wyłudza pieniędzy jak inni. Nie odmierza czasu na zegarku jak Palicka. Ja, moja siostra i ogrom moich koleżanek naprawdę szczerze polecamy

lekarz godny polecenia,prowadzi moją ciążę,zawsze wykonuje usg,do tego dostaję szczegółowy opis badania i zdjęcia maleństwa,płec rozpoznał w 16 tyg,dokładnie wszystko tłumaczy,cierpliwy,miły,uprzejmy,lekarz z powołania,wzór do naśladowania,teraz czekamy na szybki powrót Doktora do zdrowia i do Nas pacjentek

Anioł nie człowiek. Prowadził moją ciąże, bardzo troskliwy i wyrozumiały. Zawsze mogłam na niego liczyć

Najlepszy lekarz u którego byłam, jako jedyny rozpoznał moją dolegliwość.

Najlepszy lekarz u którego byłam, jako jedyny rozpoznał moją dolegliwość.

Szczerze polecam, człowiek z duszą na ramieniu.

Szczerze polecam, człowiek z duszą na ramieniu.

to doskonały lekarz godny zaufania.prowadzi moja ciaże i jestem bardzo zadowolona.to bardzo miły i dobry człowiek

człowiek

Lekarz, jakiego można sobie wymarzyć! Kompetentny, zawsze stawia trafne diagnozy. Tak samo traktuje pacjenta zarówno na wizycie prywatnej, co publicznej. Prowadził moja ciążę, czułam się super zaopiekowana. W szpitalu traktował z wielką troską, wielokrotnie przychodził, pytał, jak się czuję. Był podczas porodu, mimo że miał wtedy dyżur na ginekologii. Bardzo profesjonalnie mnie zszył. Szczerze polecam wszystkim wahającym się jeszcze:)

Uważam, że dr. Iwaszko jest lekarzem z powołania i nie twierdzę tak dlatego, że lecze się u Niego prywatnie .Wcześniej leczyłam sie u lekarza z 2 stopniem specjalizacji niestety nie miał On takiego rzetelnego podejścia do mnie zbagatelizował problem udająć, że go nie ma . Na szczęście znajoma poleciła mi dr. Iwaszko , który juz podczas pierwszej wizyty słusznie zdjagnozowal moją przypadłość. Uważam , że gdyby wszyscy lekarze mieli takie podejście jak ten lekarz nasza medycyna wygladałaby lepiej.

Jak dla mnie super fachowiec. Moja córka ma już dwa latka a ja jestem wierna i nadal chodzę do Pana Doktora.

Wyjątkowo uprzejmy i kompetentny lekarz.

Wyjątkowo uprzejmy i kompetentny lekarz.