2,1
2,2
2,4
2,3

Lekarz tragedia jakaś .I taki człowiek przyjmuje i ma prace z ludźmi obrażony na cały świat ..za karę się u niego siedzi w gabinecie ! Nie interesuje go nic tylko telefon i tyle niezadowolony z życia wyrąbane ma na to co ci dolega byle wypisać receptę z antybiotykiem i do domu uciekaj bo mu się juz nie chce do piekarni do pracy tam chociaż z klientami nie musi mieć kontaktu brak słów wywalic go !ludzie powinni się zbuntować i pisma dać by przymusowo wyrzucić go bo jak się do niego idzie to aż się odechciewa a dziś na niego z bólem trafiłam ale 3razy dałam mu szanse nigdy więcej wole jechać do szpitala jak by innego lekarza nie było i czekać 5h niż do niego !nigdy więcej

Wizyta w Zabrzu ul. Zamkowa, nocna opieka medyczna. Podczas wizyty kiedy żona zaczęła mówić z jakim problemem pojawiła się w przychodni Pan „ doktor” oświadczył, żeby się streszczała bo on nie ma czasu. Po łaskawym wysłuchaniu odpowiedział : „no boli i?”. Podczas wizyty był opryskliwy, bezczelny, dało się odczuć, ze dyżur dostał za karę a każdy pacjent to intruz. Pomijam fakt wyglądu Pana „doktora”- ten zostawiał wiele do życzenia, brak maseczki w trakcie całej wizyty. Nie polecam. Pierwszy raz spotkałem się z tak niekompetentnym lekarzem, chociaż lekarz to za dużo powiedziane, bardziej pasowałoby felczer. Współczuje pacjentom tego Pana.

Dałam po jednej gwiazdce, choć uważam, że to i tak za wiele. Tak bezczelnego, niekompetentnego i aroganckiego człowieka jeszcze nie spotkałam. Mam w sobie dużo cierpliwości i jestem wykształconą osobą, ale to z czym się spotkałam przeszło moje najśmielsze wyobrażenie o tym, jak niski może być poziom standardu usługi. Ta osoba nie pomogła mi w niczym, obrażała mnie przez cały czas trwania (kosmicznie krótkiej) wizyty i na koniec wystawiła błędnie (!) recepty, przez co pani w aptece nie mogła ich zrealizować. Odradzam kontakt z tym osobnikiem, bo na pewno nie można go nazwać lekarzem. Jestem w trakcie przygotowania skargi do Rzecznika Praw Pacjenta oraz Okręgowej Izby Lekarskiej, takich spraw nie można zostawiać - ktoś kiedyś może przez to stracić życie.

Gdyby można było dać zero gwiazdek to tak bym zrobiła. Nigdy w życiu nie spotkałam się z tak bezczelnym lekarzem, który moim zdaniem nie posiada wiedzy i umiejętności do wykonywania zawodu.

Tylko nie do tego lekarza. Pacjenta traktuje jak intruza który zabiera jego cenny czas, nie słucha , nie przeprowadza wywiadu. Arogant który potrafi spytać się w drzwiach czy zajmę mu dużo czasu bo on jest zmęczony.Omijajcie go wielkim łukiem. Swoją drogą, ciekawe kto go zatrudnia i dopuszcza do pacjentów.

Zero zainteresowania pacjentem wielce narzeka że siedzi od 16 w szpitalu na izbie i jeszcze pogotowie przyjeżdża. Nie polecam jest arogancki. Robi bolesne usg dopochwowe postawił mi diagnozę że serce dzidziusia nie bije gdzie rano zbadał mnie inny lekarz u było wszystko ok. Nie polecam