mgr Anna Wysocka

mgr Anna Wysocka

Fizjoterapeuta, Rehabilitant dziecięcy

Centrum Rehabilitacji i Terapii Dziecięcej Anna Wysocka
Warszawa ul. Laurowa 39

Do Pani mgr Anny Wysockiej trafiłam z synkiem gdy miał 2 miesiące i to był dzień, który okazał się najlepszą inwestycją w przyszłość mojego syna. Gdy Karol miał 3 tygodnie i kładłam go na brzuszku krzyczał strasznie i układał się w rogalik, dużo ulewał i mało spał. Zwróciłam na to uwagę położnej i pediatrze, powiedzieli, że to normalne, a rogalik, że w brzuchu tyle czasu leżał i ma prawo być …
Opinia dodana przez: Karolek z mamą Patrycją
                                       mgr Rafał Duda

mgr Rafał Duda

Centrum Rehabilitacji Fizjo-Orth
ul. Andersena 1, 01-911 Warszawa

Trafiłem do Pana Rafała z potwornym bólem odcinka lędźwiowego kręgosłupa, ból na tyle mnie ograniczał, że miałam trudności z poruszaniem się oraz z normalnym siedzeniem. Jeden z lekarzy proponował mi zabieg chirurgiczny ale szczęście kolega polecił mi Pana Rafała na i po niespełna 1,5 miesiącu leczenia mogę w końcu normalnie funkcjonować, a ból ustąpił całkowicie. Z pewnością jest to odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Bardzo cenię wiedzę, umiejętności i zaangażowanie …
Opinia dodana przez: k.wilczek

mgr Michał Dachowski

Rehabilitant, Wizyty domowe

Fizjo4life
Zamoyskiego 49

Bardzo polecam p.Michała. Godny zaufania rehabilitant i człowiek z pasją. Trafiłem do p.Michała z silną i uciążliwą rwą kulszową. Pan Michał bardzo mi pomógł - znacznie zmniejszył ból, powiedział co mam robić i skierował mnie do innych, specjalistów gdyż (jak się domyślał) w konsekwencji następnych badań, moja rwa kulszowa okazała się być spowodowana urazem kręgosłupa wymagajacą interwencji neurohirurga. POLECAM WSZYSTKIM

dr Grzegorz Olkowski

Fizjoterapeuta, Fizykoterapeuta

Gabine Grzegorz Olkowski
Kazury 2E

Przez lata doświadczałam dotkliwych bólów kręgosłupa, które poważnie utrudniały mi codzienne funkcjonowanie. Kulminacją tego był najdłuższy i najboleśniejszy atak rwy kulszowej (ponad 8 lat temu) wytrącający mnie z bardzo aktywnego życia na miesiąc - przez ból, którego nie uśmierzały najmocniejsze leki i niemożność chodzenia, a nawet siedzenia. Podczas wielu wizyt i konsultacji lekarze załamywali ręce i nie widzieli innego wyjścia niż operacja, dodając, spoglądając na rezonans, że pierwsza z wielu, …
                                       mgr Iwona Janus

mgr Iwona Janus

Peron 8 Centrum Terapii Holistycznej i Rehabilitacji
ul. Graniczna 4 lok U6, 00-130 Warszawa

Bardzo polecam współpracę z Iwonką. Trudne zadanie jej zadałem tzn. "naprawa" mojego barku w dość krótkim czasie. Podejście do pacjenta na najwyższym poziomie ! Widać, że Iwonka lubi to co robi, a zna się dobrze na różnych rodzajach rehabilitacji. Już po dwóch, trzech wizytach mogłem pomału wracać do pływania i cały czas widziałem progres w naszych pracach, mimo iż nie jestem najłatwiejszym pacjentem. Oprócz czysto medycznego podejścia, ma też niesamowite …
Opinia dodana przez: Jacek

lekarz Monika Radzińska

Lecznica Specjalistyczno-Zabiegowa OMED Kabaty
ulica Wąwozowa 21

Od kilku lat nie spotkałam tak wnikliwego lekarza. Pani doktor bardzo szczegółowo przeprowadza wywiad oraz badanie. Podchodzi do chorego bardzo kompleksowo wyjaśniając problemy całego organizmu a nie tylko urazowego elementu. Dokładnie dopasowywuje zabiegi do konkretnego przypadku. Słucha, cierpliwie tłumaczy i daje celne rady dotyczące nie tylko rehabilitacji ale i codziennego życia po urazie. Jestem pod dużym wrażeniem. Wymarzony lekarz.
Opinia dodana przez: Dorota

mgr Maciej Wiśniewski

Fizjoterapeuta, Rehabilitant dziecięcy

Spółdzielnia Pracy Specjalistów Rentgenologów
ul. Młynarska 8/12

Specjalista w swojej dziedzinie, cierpliwie odpowiada na wszelkie pytania. Miły, uśmiechnięty ma bardzo dobry kontakt zarówno z dzieckiem jak i rodzicem. A co najważniejsze ćwiczenia z Panem Maciejem przynoszą znakomite rezultaty, polecam z całego serca.

lekarz Dariusz Białoszewski

Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C

Wspaniały lekarz, który zajął się mną fachowo po wypadku, po lekceważącym potraktowaniu przez szpital w Nowym Dworze Mazowieckim, właściwie zdiagnozował i odpowiednio skierował na zabieg operacyjny, dzięki któremu dzisiaj żyję, kręgi zsuwały się, natomiast dyski wbijały się w rdzeń. Polecam każdemu kto ma poważne problemy ze zdrowiem!
Opinia dodana przez: Elżbieta
                                       mgr Filip Doręgowski

mgr Filip Doręgowski

Holicare - praktyka fizjoterapeutyczna
Cybernetyki 7E lok. U1

Jestem bardzo zadowolony z usług Pana Filipa. Ból który mi doskwierał, nie pozwalał mi normalnie funkcjonować do tego stopnia, że miałem problemy z oddychaniem. Do gabinetu Holicare wszedłem z ogromnym bólem, a wyszedłem szczęśliwy, bez bólu. Zadziało się tak już po pierwszej wizycie. Kolejne wizyty wyleczyły całkowicie moją dolegliwość. Do gabinetu Pana Filipa trafiłem z polecenia i polecam dalej!
Opinia dodana przez: Damian

lekarz Anna Horodejczuk

ul. Aleje Jerozolimskie 42/10

Lekarz, który traktuje pacjenta jak człowieka wymagającego pomocy. Szybka diagnoza i bardzo życzliwe podejście. Pełen profesjonalizm i oddanie pacjentowi.
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Rehabilitant
                                       mgr Maciej Abakumow

mgr Maciej Abakumow

Fundacja Avalon
Centrum Handlowe PANORAMA, al. Witosa 31 lok. 108

Kompetentny, uprzejmy, najlepszy specjalista! Po wypadku konnym zaledwie trzy spotkania z Panem Maćkiem sprawiły, że zaczęłam żyć bez bólu. Pomógł wielokrotnie moim bliskim, rodzinie, przyjaciołom. Polecam go każdemu! To wspaniały człowiek i zawdzięczam mu wiele!
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Neurochirurg
                                       lekarz Joanna Pęska

lekarz Joanna Pęska

Neurochirurg, Neurolog dziecięcy

Medical Center NZOZ
PLACÓWKA I - ul. Belgradzka 42 (stacja metra Natolin - na tyłach poczty), PLACÓWKA II - ul. Dembego 5 (wjazd od ul. Zaruby)

Kompetencje Pani Doktor bez zarzutu. Jako do nerwowej matki podejście super spokojnie wylumaczyla i pokazała jak stymulować dziecko. Dała ogromna nadzieję na poprawę i trafiła od razu z diagnoza. Leczenie od 3 miesiąca życia obecnie synek ma 27 miesięcy już chodzi i zaczyna mówić a miał to być beznadziejnym przypadek. Ogromnie Dziękuję Pani Doktor za wyrozumiałość do trudnych rodziców chorych dzieci. POLECAM w 100%

lekarz Tomasz Rybak

Neurochirurg, Lekarz sportowy

ul. Grzymalitów 9D/22

Nie znam lepszego lekarza pod kątem zabiegów medycyny estetycznej, zawsze podchodzi do każdego pacjenta indywidualnie, cierpliwie wysłucha, doradzi, zachowując przy tym zdrowy rozsądek i poziom estetyki :) Od 3 lat robię u Doktora usta, są przepiękne, bez powikłań, bez bólu, wyglądają bardzo naturalnie, a ceny do jakości produktów są bardzo konkurencyjne. Polecam z czystym sumieniem!
Opinia dodana przez: Angelika

lekarz Ewa Mikołajewska

SZPZLO Warszawa
ulica Strusia 4 / 8

Jestem jak najbardziej zadowolony z wizyty. Pani Doktor jest świetnym lekarzem, oraz miłą i empatyczną osobą. Bardzo pozytywne podejście do pacjenta. Polecam tego Specjalistę z czystym sumieniem.
Opinia dodana przez: Attila Ignacy

lekarz Izabella Nyka

Lux-Med
al. KEN

Miałem kontakt z Panią Doktor w CKR w Konstancinie. Polecam wszystkim. Kompetentna, zaangażowana i empatyczna. Po wnikliwej analizie dokumentacji medycznej i wyczerpującej rozmowie, dostałem skierowanie na 21 dniowe zabiegi terapeutyczne w CKR w ramach NFZ, które mi bardzo pomogły. Polecam ją moim znajomym.
Opinia dodana przez: ROMUALD

lekarz Marta Ludwikowska

Rehabilitant

Marszałkowska 28 (nad Trasą)

Pani Marta Ludwikowska jest przewodniczącą składu orzekającego w Miejskim Zespole ds. Orzekania o Niepełnosprawności w Warszawie. Do sprawy mojego syna podeszła niekompleksowo, nie zrozumiala istoty problemu i w oczywistej sprawie wydała odmowę.
Opinia dodana przez: Jacek

lekarz Łukasz Lotek

SPZOZ Warszawa Wola-Śródmieście
ulica Erazma Ciołka 11

Na prawdę nie rozumiem tych słabych opinii. Nie będę Go porównywał do Dr. Housa, ale ma nie daleko. Duży szacunek za trafną diagnostykę. Mam się obrażać, że mówi, że jestem gruby, jeśli to prawda? Ludzie - idziecie do lekarza czy do telefonu zaufania? Ma być skuteczny i jest! Zdiagnozował mnie w ciągu minuty/dwóch - zapalenie chrząstek klatki piersiowej. Ja zmieniam lekarza rodzinnego na dr. Lotka. Jest bardzo dobry, i wolę …
Opinia dodana przez: Robert

lekarz Robert Strawa

SZPZLO Warszawa - Praga Południe
ulica Krypska 39

Doktor Strawa z nas ludzi w podeszłym wieku urządził z nas kabaret, nie pozwolił mi nawet usiąść, mężowi łaskawie pozwolił,cały czas mnie ignorował,nie pozwolił nawet na wyjaśnienie dolegliwości,jak powiedziałam że byłam nauczycielem akademickim na studiach medycznych to powiedział że on tak traktuje ludzi bo jest źle wychowany i nic na to nie poradzi.Dziwie się że ma tyle opinii negatywnych i szefostwo WIM nie reaguje.
Opinia dodana przez: Doktor Robert Strawa lekarz

lekarz Jan Podbielkowski