Biskupińska 31
Bardzo dobry i skupiony na pacjencie lekarz. jestem jego pacjentem od 10 lat i dzięki jego podejściu do RZS do dzisiaj funkcjonuję normalnie
Uniwersytecki Szpital Kliniczny
Skłodowskiej 24a
Białystok
Lekarz diagnozę stawia po bardzo dokładnie przeprowadzonym wywiadzie, analizie zleconych badań laboratoryjnych radiologicznych oraz po badaniu przedmiotowym. Bardzo skrupulatnie monitoruje przebieg choroby, w razie potrzeby kieruje na dodatkowe badania, wyjaśnia związki przyczynowo-skutkowe schorzenia w sposób jasny i konkretny. Do pacjentów odnosi się bardzo uprzejmie, szanuje ich czas punktualnie ich przyjmując. Cechuje go bardzo wysoka kultura osobista, profesjonalne i etyczne wykonywanie zawodu lekarza. Doktor Karol Kita jest lekarzem, którego mogę polecić …
Kusocińskiego 3a lok. 1
Kłodzko
Zdecydowanie nie polecam pomimo że byłam prywatnie to podsumowując nic się nie dowiedziałam z tej wizyty
Prywatny Gabinet Reumatoklogiczny i Internistyczny
Jagiełły 2
Czarnowąsy
Nie wiem co mam myśleć o Pani doktor...wg mojej opinii jest zbyt drobiazgowa i czepia się nadgorliwie różnych rzeczy w czym utrudnia leczenie pacjentowi, zamiast je ułatwiać... Nie okazuje emocji, więc ciężko stwierdzić co naprawdę myśli tym bardziej , że czasami bardzo mało mówi
Pani Doktor dziękuję za trafną diagnozę i bardzo szybkie skierowanie na dalsze badania. Dziękuję za profesjonalną pomoc w pierwszych chwilach kiedy myśli moje przepełnione były strachem a Pani bezzwłocznie pomogła mi w podjęciu trafnej decyzji w poszukiwaniach lekarza ortopedy który zajął się moim dalszym leczeniem. Dziękuję także za ogromną empatię, uśmiech oraz za zwykłą ludzką rozmowę w tych trudnych dla mnie chwilach. To dzięki Pani nie utraciłam nadziej na pozytywne …
Bardzo mila Pani ale niezna sie na leczeniu i jak nie wie co ma poradzic to podaje takie rady ze szkoda gadac. Niepolecam tej Pani, bledne diagnozy doprowadily mnie do stanu gorszego niz przed leczeniem i jak poszedlem prywatnie do lekarza to sie zlapal za glowe jak mnie zobaczyl i odrazu skierowal mnie do szpitala na leczenie.
CSK MSWiA
ulica Wołoska 137
Nie wiem jakim jest reumatologiem, ale hepatologiem to on nie jest ... Kiedyś wykonywał mi biopsję wątroby. To zawołał innego doświadczonego lekarza żeby znalazł u mnie wątrobę bo on nie mógł znaleźć... Bo przecież wątroba jest wielkości pęcherzyka żółciowego.... 🤦🏻♀️Po wyciągnięciu igły zapytał pielęgniarki czy taki kawałek wystarczy czy jeszcze raz ma pobierać. Jak Hepatolog może nie wiedzieć gdzie jest wątroba 😅 dodam że wówczas był już kierownikiem oddziału hepatologii
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ,, PROCARDIA "
ulica Szpitalna 12
Augustów
Wybitna Pani Doktor!!! moja Matka żyła z bólem od wielu lat - lekarze rodzinni stwierdzili bóle neuropatyczne, neurogenne i co nie tylko. Pani Doktor wykonała badania obrazowe i densytometryczne kości i stawów, postawiła diagnozę i zaleciła leki. Po dwóch dniach (!!!) od wizyty moja Mama, która dotychczas od lat nie była w stanie podnieść ręki, jest w stanie robić wszystko. Pani Doktor podczas wizyty była uprzejma, wytłumaczyła jak można leczyć …
Nie potrafię znaleźć właściwych słòw aby wyrazić jakim cudownym człowiekiem i lekarzem z powołania jest doktor Smoleńska.Bezinteresownie angażuje się i poświęca nawet swój prywatny czas tylko po to,aby pomóc pacjentowi,by wesprzeć go w chorobie i cierpieniu.Potrafi szybko postawić trafną diagnozę i jeśli trzeba,to osobiście szuka pomocy u innych specjalistów.Swym ciepłym i miłym głosem koi ból pacjenta,podnosząc go na duchu,dodając otuchy w walce z nową chorobą.Do tej pory przez 9 lat …
Iwaszkiewicza 50 lok. 8
Gryfino
Fatalny lekarz ,przepisał lek na biegunkę gdy nie miałam takich objawów męczyłam się 3 dni bez leków przeciw gorączkowych ani nic na bol gardla wszystko było zgłaszane podczas wizyty brak wiedzy i zainteresowania pacjentem porażka. Zwolnienie od poniedziałku do środy, w środę udałam się do lekarza i okazało się że to angina ręce opadaja
ulica Tetmajera 81
Mysłowice
Bardzo miła i kompetentna p. doktor. Byłem raz z NFOZ w przychodni na Syberce w Będzinie. Uprzejma, zbadała i wyjaśniła choroby, wystawiła skierowania i rp. na leki. Jestem mile zaskoczony. W wielu przychodniach lekarz nawet nie wstanie za biurka!
Uniwersytecki Szpital Kliniczny
Skłodowskiej 24a
Białystok
Ten lekarz pomógł mi w moich schorzeniach i nadal jestem pod kontrolą tego lekarza. Uważam iż to jest lekarz raczej ze ścisłej czołówki światowej w swoim fachu. Wiem że z całej Polski jadą chorzy do niego a on im pomaga .Skąd on ma tyle siły aby stawić czoła problemom zdrowotnym ludzi , tego nie wie nikt. Cudowny lekarz. Potężna wiedza i praktyka . Polecam tego lekarza wszystkim.
Euromed. Specjalistyczne centrum medyczne
Szewska 12
Tarnów
Znany lekarz specjalista reumatolog z Tarnowa. Bardzo kompetentna, uprzejma i bardzo miła Pani Doktor. Prowadzi mnie w leczeniu ZZSK od 6 lat. Zastosowane przez Panią Doktor leki pomagają mi zmagać się z tą nieuleczalną chorobą autoimmunologiczną. Jest lekarzem godnym zaufania i polecenia. Doktor Beata Turzańska przyjmuje prywatnie i na Fundusz Zdrowia. Polecam Wszystkim pacjentom reumatologicznym.
Przychodnia Zabobrze
Michała Kleofasa Ogińskiego 1 B
Jelenia Góra
Wspaniały lekarz który poświęca pacjentowi dużo uwagi bardzo ciepły miły i uprzejmy zawsze gotowy i chętny do pomocy . Dokładnie bada pacjeta. Polecam
Bardzo kiepski. Tylko na kasę patrzy. A to, że potrafi słuchać, he.. dobre sobie. Chyba w drugą stronę. Wspomnijcie o pieniądzach to zobaczycie jaki dobry jest. Mnie potraktował zupełnie nieprofesjonalnie i popisał się wyjątkowym brakiem kultury. Nie polecam bo za o wiele niższą kasę ma się to samo i badanie na poziomie, bez przemądrzałych komentarzy. Ale to już kto co woli.
Szpital Specjalistyczny im. J.Dietla w Krakowie - lecznictwo szpitalne
al. marsz. Ferdynanda Focha 33
Jestem pacjentem Pani Doktor od stycznia 2020 roku. Trafiłem z mocnym atakiem choroby i problemami z chodzeniem. Szybka diagnoza i skuteczne leczenie, sprawiły że mimo choroby jestem w stanie normalnie funkcjonować i mogłem wrócić do aktywności fizycznej takiej jak m.in. wędrówki, rower. Gorąco polecam za fachowość i ludzką życzliwość.