Gabinet Lekarski TOMMED
Powstańców Śląskich 45 m 4, Klatka A, Piętro 1
Byłam na pierwszej wizycie u pani doktor, która przede wszystkim bardzo dokładnie mnie zbadała, potem obejrzała wyniki badań laboratoryjnych, przepytała nt. dolegliwości, jakie biorę leki itd. i no cóż zaczynamy długotrwałe leczenie... Po pierwszej wizycie mam poczucie, że jestem w dobrych rękach, czekam na wyniki leczenia.
VELMED MEDYCYNA
ul. Pasaż Ursynowski 7 lok U 15
Pani Doktor leczyła mnie w dzieciństwie z Przewlekłego Młodzieńczego zapalenia stawów. Kilka lat leczenia dało rezultat w postaci długotrwałej remisji. Pani Doktor jest bardzo miła i rzeczowa. Przystępnie wytłumaczyła mi na czym polega moje schorzenie i jak będzie mnie leczyć. Nie kryła tego że terapia farmakologiczna może dać pewne powikłania ale jest konieczna. Ponadto poświęciła mi ogromnie dużo czasu. Mój każdy pobyt w szpitalu trwał średnio ok. 1 miesiąca i ...
Dr Jan Gietka jest wspaniałym lekarzem z ogromną wiedzą i doświadczeniem.Moja mama leczy się u niego 15 lat.Zawsze pomocny,życzliwy,ludzki.Jego diagnoza od razu była trafiona.Wcześniej mama była u wielu specjalistów i nikt nie wiedział co jej jest.Świetny specjalista w swoich dziedzinach,a nawet z innych potrafi coś doradzić.Od razu ma się wrażenie,że lekarz z powołania.
Cudowny lekarz! Wyleczył mojej prawie dziewięćdziesięcioletniej mamie bół kolan, który uniemożliwiał jej chodzenie. Nikt uprzednio tego nie umiał zrobić. Teraz mama chodzi sama, nawet bez laski. Jesteśmy mu bardzo wdzięczne. Empatyczny, serdeczny. Żeby leczył nadal!
"Rheuma Medicus" Zakład Opieki Zdrowotnej
Pruszkowska 6
Cierpliwa i doświadczona, odpowiada na wszystkie pytania, ma czas dla pacjenta
MD Clinic
Sienna 83 / wejście od ul. Żelaznej
Miałam bardzo duży problem z powracającymi obrzękami kostek.Leczyłam się w jednej sieciówce bo mam pakiet, niestety nikt tam nie potrafił mi pomóc. W końcu trafiłam do Pani Doktor, zleciła mi badania, dostałam zupełnie inne leki, powiedziała mi kiedy mogę spodziewać się poprawy i jakie są perspektywy. Dzięki Pani Doktor wracam do normalnego funkcjonowania.
CENTRUM MEDYCZNE PETRA MEDICA
Grochowska 166
Bardzo , sympatyczny i uprzejmy .Wizyta udana,leczenie zaczete .Bardzo mile jestem zaskoczona nie bylo pospiechu i rozmowy do siebie .Pan doktor bardzo kompetentny,swietnie wszystko wytlumaczyl.Bardzo jestem zadowolona ze trafilam do tego lekarza
Przychodnia Lekarzy Specjalistów "SERCE"
ul. Okrąg 3a
Moja wspaniala opinia o P. dr Pokrzywnickiej opiera sie o wieloletnie kontakty. Ta wybitnie dobra ocena podyktowana jest wiec dlugoletnim kontaktem...Nie jestem w stanie opisac fachowosci, cierpliwosci, uprzejmosci...Dzieki Jej opiece moge zyc tyle lat..Jest zapobiegliwa, dziala profilaktycznie....Bardzo dziekuje i P O L E C A M !!!
Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C
Cudowna kobieta , zawsze zaangażowana i profesjonalna w swoim fachu. Bardzo polecam Panią Doktor. Wyprowadziła mnie z choroby do stanu w , którym mogę funkcjonować, pracować i nie przebywać na L4. Dziękuję Pani Doktor.
Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C
Bardzo polecam Panią doktor. Zawsze miła ale rzeczowa rozmowa, drobiazgowy wywiad. Bardzo szybko postawiona prawidłowa diagnoza. Duże doswiadczenie i intuicja lekarska. Szczerze polecam!
Spółdzielnia Pracy Specjalistów Rentgenologów
Al. KEN 19, Warszawa Kabaty
Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta ... dogłębna analiza problemu (choroby) ... Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony :) ... POLECAM !!!
Centrum Medyczne Damiana - Wałbrzyska
Wałbrzyska 46
Wspaniała kobieta. Duża wiedza i kompetencje, podejście profesjonalne do chorego, wysłucha uważnie i zawsze daje nadzieje.
Mazowieckie Centrum Reumatologii i Osteoporozy
Kinowa 19A
najlepszy lekarz z jakim miałam do czynienia!! Pani dr jest bardzo doświadczona, zawsze zleca dużo badań, jest bardzo wnikliwa do tego nieprawdopodobnie przemiła. polecam wszystkim jeśli mają tak jak ja kłopoty ze stawami
Bardzo kompetentna, dociekliwa, lecząc choroby reumatyczne wykryła u mnie 3 lata temu - zlecając stosowne badania - szereg chorób, co w rezultacie uratowało mi życie, bo były to: borelioza i rak. Gdyby nie dociekliwość Pani doktor już mnie by nie było. Serdeczna, empatyczna, tłumacząca i zawsze dostępna.
Centrum Medyczne Damiana - Wałbrzyska
Wałbrzyska 46
Wnikliwt,kompetentny i przede wszystkim ludzki lekarz,ktory dba o swojego pacjenta.Opieka na najwyższym poziomie.