Byłam mile zaskoczona wizytą u p.doktora.Konkretna rozmowa o moich dolegliwościach,badanie bolesne bo przecież przyszłam z bólem pod kolanem,skierowanie na fizykoterapie,same konkrety POLECAM P.doktora ortopedę .
Potwierdzam wszystkie wcześniejsze negatywne opinie na temat tego lekarza. Zero zainteresowania. Zero wywiadu. O badaniu fizykalnym można zapomnieć nie mówiąc już o skierowaniu na badania czy np. rehabilitację. Szkoda czasu na wizyty u tego lekarza. Komu zależy na zdrowiu - omijać szerokim łukiem.
Niestety bardzo źle wspominam wizytę u pana doktora. Totalny brak komunikacji. Nie otrzymuje się żadnej informacji zwrotnej, zainteresowanie pacjentem jest znikome..
Lekarz nieuprzejmy, brak postawionej diagnozy, olewające podejście, brak czasu nawet na przeprowadzenie wywiadu i wyjaśnienie co się dzieje. Jego opinia była skrajnie rożna od opinii lekarza rodzinnego oraz fizjoterapeutów. Dopiero po drugiej konsultacji z innym lekarzem (który przynajmniej zbadał bolące miejsca) okazało się, ze to fizjoterapeuta i lekarz rodzinny mieli racje. Fatalne podejscie do pacjenta. Na koniec usłyszałem, ze mam sie pokazać po odbyciu zabiegów, na które termin za pół roku. Nie dziwi, ze terminy do tego pana na NFZ są bardzo szybkie…
Jestem świeżo po wizycie u tego "pseudo lekarza"nie uprzejmy,arogancki,a zadane przeze mnie pytanie chamskie odzywki, poprosilam o wypisanie skierowania na zabiegi fizjoterapeutyczne po złamanej kostce stwierdził,że eee to nic nie da!!!! Podczas badania fizykalnego wykręcał mi noge pomimo mojego komentarza,że sprawia mi to ból. Dlaczego ktoś taki nadal pracuje?? Nie polecam....
Dlaczego ktoś taki nadal pracuje??
Nie polecam....
Po dzisiejszej wizycie u tego lekarza mogę tylko potwierdzić negatywne opinie. Lekceważący stosunek do pacjenta same ogólniki rządnych konkretów bez diagnostyki i zapytania czy coś boli. Nie polecam, prywatnie broń boże. Omijać wielkim łukiem Dziwię się, że ten lekarz ma jeszcze zatrudnienie a NFZ płaci takiej osobie pieniądze!
Lekarz rzeczowy, nie wdajacy się w niepotrzebne dyskusje, konkretnie informuje o dalszym leczeniu, uprzejmy, jak dla mnie profesjonalista.
Lekarz nieuprzejmy, chamskie odzywki i zero konkretów.Nie dowiedziałam się niczego,w niczym nie pomógł.Szkoda czasu.
Witam.Jestem świeżo po wizycie u tego pana. Z przykrością muszę potwierdzić wszystkie negatywne opinie na temat tego doktora.Odniosłem wrażenie ,że ten człowiek jest tam chyba za karę.
Potwierdzam negatywne opinie. Lekarz bardzo nieuprzejmy i niegrzeczny. Na zadane pytania odpowiedzi wymijające i nasycone niegrzecznymi uwagami. Daleko mi do kwestionowania czyichś kompetencji, jednak wnioski i zalecenia nie zostały potwierdzone u żadnego innego lekarza ortopedy, u którego byłam później - niestety nie budzi zaufania. Byłam na wizycie w Sigma Bi i był to mój ostatni raz.