{'id': 11952, 'name': 'Gorzów Wielkopolski'} Dermatolog
                                       lekarz Atena Emerle-Meisinger

lekarz Atena Emerle-Meisinger

Dermatolog, Wenerolog

66-400 Gorzów Wielkopolski

Z pełną świadomością, dołączam do wszystkich ocen i opinii 5/5. Najwyższy poziom komunikacji z pacjentem. Konsekwencja w ustaleniu źródła problemu oraz dobór właściwego leczenia to może krótka, ale prawdziwa ocena. Mam pełne zaufanie i gorąco polecam a ponieważ wymagam co-rocznej kontroli to ten wpis nie jest "laurką" po jednym spotkaniu lecz wynikiem i oceną wielu wizyt.
Opinia dodana przez: Janusz
{'id': 11952, 'name': 'Gorzów Wielkopolski'} Endokrynolog dziecięcy
                                       dr n. med. Agnieszka Biczysko-Mokosa

dr n. med. Agnieszka Biczysko-Mokosa

Endokrynolog dziecięcy, Pediatra

66-400 Gorzów Wielkopolski

Nigdy nie spotkałam się z lepszym podejściem do pacjenta niż w przypadku pani Agnieszki ,prowadziła mnie od moich początków i nie pozostawiała po wizytach żadnej wątpliwości ani nie rozwiązanych pytań .Z całego serca dziękuję ☺️
{'id': 11952, 'name': 'Gorzów Wielkopolski'} Psychiatra
                                       lekarz Marek Meisinger

lekarz Marek Meisinger

lekarz Robert Markowski

Poradnia Neurologiczna - Belon, Krynicka, Sobkowiak-Osińska, Lekarze, Spółka Partnerska
Kombatantów 34
66-400 Gorzów Wielkopolski

Bardzo dobry lekarz , trafna diagnoza , skuteczne leczenie ,byłam już u wielu specjalistów , ale dopiero dr Markowski mi pomógł. Spokojnie wszystko tłumaczy. Najnowsze USG i pełen zakres usług. Gabinet bardzo ładny. Polecam z czystym sumieniem
Opinia dodana przez: Olga
{'id': 11952, 'name': 'Gorzów Wielkopolski'} Ginekolog położnik
                                       dr Piotr Kleinhardt

dr Piotr Kleinhardt

Gabinet ginekologiczny Piotr Kleinhardt
Piłsudskiego 47
66-400 Gorzów Wielkopolski

Wspaniały lekarz. Bardzo szczerze polecam. Zawsze miałam problemy zdrowotne o podłożu ginekologicznym i chodziłam do wielu lekarzy z okolicy. Dr Kleinhardt to lekarz z powołania, bardzo rzadko znaleźć w tych czasach takiego specjalistę.
Opinia dodana przez: Oliwia
{'id': 11952, 'name': 'Gorzów Wielkopolski'} Stomatolog
                                       lek. stom. Tomasz Gnarowski

lek. stom. Tomasz Gnarowski

ImplaDental Tomasz Gnarowski
Władysława Łokietka 4/3
66-400 Gorzów Wielkopolski

Lekarz godny zaufania, dobry fachowiec a przy tym miły i uprzejmy. Na pewno wrócę w przyszłości ! Śmiało mogę polecić usługi Doktora Tomasza !
Opinia dodana przez: rafal

dr n. med. Grzegorz Matyja

Laryngolog

Szpital Wojewódzki
66-400 Gorzów Wielkopolski

Bardzo kompetentny lekarz. Z dużym zaufaniem i wiedzą podszedł do mojego problemu. W sposób szczególny przeprowadził rekonstrukcję podniebienia miękkiego. Z życzliwością i humorem przebiegał zabieg. Nawet nie zorientowałam się kiedy było już po zabiegu. Kontrolne wizyty u doktora przebiegały zawsze z cierpliwym i fachowym podejściem do pacjenta. Bardzo gorąco polecam pana doktora.
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Maria Styka

tel. kom. 608-440-319
Niemcewicza 2e/6
66-400 Gorzów Wielkopolski

Ciepła , miła kompetentna Pani doktor. Dokładnie wykonuje badanie , słucha uważnie, tłumaczy dokładnie i wizyta przebiega bez pośpiechu.zawsze trafia z diagnoza a leczenie u nas zawsze było w punkt. Z czystym sumieniem mogę poleciec Panią Doktor bo mało jest teraz tak dokładnych i kompetentnych lekarzy .

lekarz Anna Jarocka

Kardiolog

66-400 Gorzów Wielkopolski

Pani doktor Jarecka, to lekarz z powołania, znakomity kardiolog, kompetentna, troskliwa , pyta i słucha. Pani doktor wykonała u mnie zabieg koronarografii, zrobiła to w sposób perfekcyjny. Polecam wszystkim , którzy mają problemy kardiologiczne.
Opinia dodana przez: Iwona

Radosław Rossa

Gorzów Wielkopolski

Radosław Rossa to wyjątkowy stomatolog, fachowe podejście do problemu z jakim sie przyszlo, totalny konkret, godny zaufania i polecenia, a do tego z duzym poczuciem humoru , najlepszy w Gorzowie, wizyty zawsze w czasie, jestem wdzieczna ze trafilam do jego gabinetu i dziekuje pięknie!
Opinia dodana przez: Grażyna Ratajczak

Bartosz Szwedowicz

66-400 Gorzów Wielkopolski

Dentysta godny polecenia, z powołania, widać że lubi to co robi, bardzo sympatyczny i miły - wszystko tłumaczy co będzie robił , szukałam długo dobrego stomatologa -teraz bez wahania polecam go wszystkim, nawet dzieci chętnie do niego wracają:>

lekarz Piotr Kowalski

Chirurg dziecięcy, Neurochirurg

Wyszyńskiego 39/6
66-400 Gorzów Wielkopolski

Dr Piotr Kowalski to lekarz, którego kompetencje, odwaga i sposób myślenia wykraczają daleko poza standardową praktykę. To człowiek, który nie tylko ratuje zdrowie — on ratuje ludzkie życie z taką pewnością, spokojem i precyzją, że pacjent czuje się po prostu bezpieczny. A w mojej sytuacji bezpieczeństwo było luksusem, którego nikt w Polsce nie chciał mi dać. Miałam śrubę osadzoną zaledwie 3 milimetry od aorty. Każdy lekarz, do którego trafiałam, mówił: …
Opinia dodana przez: Anna B.

Teresa Machała-Goćwińska

Laryngolog

ul. Paderewskiego 14/2 Gorzów Wielkopolski
66-400 Gorzów Wielkopolski

Byłam u Pani doktor z trzyletnim synkiem, który miał zapalenie ucha i wymagał wyczyszczenia uszek. Malec wiedział, że to nie boli, jednak strach przed nieznanym był silniejszy i krótko mówiąc bał się (wcześniej byliśmy u innego laryngologa i nie miał absolutnie podejścia do dzieci). Synek wyszedł z gabinetu Pani doktor uśmiechnięty i zadowolony... Dlatego wystawiam najlepszą ocenę i polecam wizytę u doktor Machały-Goćwińskiej wszystkim rodzicom, którym zależy na bezstresowych i …

lek. dent. Marta Kaja

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Poradnie Specjalistyczne PUL-MED Grażyna Szwankowska
30 Stycznia 15/3
66-400 Gorzów Wielkopolski

leczenie u dr Marty trwało prawie rok, ale przedstawiony mi plan leczenia zawierał każdy jego element, wiedziałem jaki jest cel leczenia, a sytuacja wyjściowa nie była łatwa, co widziałem na zdjęciach zrobionych na początku. dziekuje za troskę i nowy uśmiech, pozdrawiam M.

lek. med. Maciej Olszewski

Internista, Pulmonolog

Prywatny Gabinet Pulmonologiczny
Piłsudskiego 11g
Gorzów Wielkopolski

Pan Doktor bardzo kompetentny, potrafi wysłuchać pacjenta, a przede wszystkim w punkt trafia z leczeniem, polecam z całego serca Doktora Macieja
Opinia dodana przez: Henryk

lekarz Katarzyna Gajewska-Frydel

NZOZ BASIS Przychodnia Lekarza Rodzinnego Izabela Ostrowska
ulica
Gorzów Wielkopolski

Świetna Pani Doktor. Wnikliwie bada, zleca testy, rzadko daje antybiotyk. Przed antybiotykiem sprawdza CRP z paluszka. Gdy jest potrzeba kieruje na dodatkowe badania. Rozwiewa wątpliwości rodzica i odpowiada na każde pytanie. Super podejście do dzieci i rodziców, empatyczna, delikatna i taktowna. Oby więcej takich lekarzy.
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Danuta Śmiglak

Choroby zakaźne

Wojskowa Specjalistyczna Przychodnia Lekarska Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Sienkiewicza 10/11
66-400 Gorzów Wielkopolski

Wspaniała osoba ,profesjonalny specjalista,polecam Wszystkim mającym problemy z wątrobą i nie tylko...............Andrzej

lekarz Daniel Baran

Okulickiego 50/12
66-400 Gorzów Wielkopolski

Nie ma słów, które mogłyby wyrazić moją wdzięczność za całą Pańską opiekę i poświęcenie, jakie mi Pan okazał w trudnym dla mnie czasie. Dzięki Pańskiej pomocy udało mi się przetrwać najtrudniejsze chwile i odzyskać zdrowie. Jestem zawsze pod ogromnym wrażeniem Pańskiej wiedzy, doświadczenia i empatii, z jaką podchodzi Pan do swojej pracy. Polecam tego ortopedę w 100 procentach.Ogrom wiedzy, pracowitość i odpowiedzialność to jego główne cechy.
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Maria Sługocka

66-400 Gorzów Wielkopolski

Pani doktor jest przemiła wysłucha pacjenta i pomoze. Naprawde oby wszyscy lekarze byli tacy! szczerze polecam

lekarz Julita Hładyn

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Praktyka Lekarzy Rodzinnych Elżbieta Ciesiul -Tracz
Obrońców Pokoju 74 A
66-400 Gorzów Wielkopolski

Pani doktor jest bardzo miłą i kompetentną osobą. Bardzo mi pomogła. Jest cierpliwa i wyrozumiala. Dogłębnie wnika w problem.Polecam każdemu wizyte u niej.