{'id': 31829, 'name': 'Zielona Góra'} Dietetyk

Dietetyk, Dietetyk kliniczny

ASC - Centrum Zdrowia
ul. Bolesława Chrobrego 52/8 65-052
Zielona Góra

Wspaniała specjalistka – profesjonalna, empatyczna i bardzo zaangażowana. Młoda kobieta z ogromną wiedzą i indywidualnym podejściem do pacjenta. Czułam się zaopiekowana i wysłuchana. Z całego serca polecam.
Opinia dodana przez: Martyna

lekarz Dariusz Golan

Radiolog

al. Niepodległości 1 (Aldemed
65-048 Zielona Góra

Prawdziwy lekarz z powołania, bardzo dobry specjalista w swojej dziedzinie, kompetentny i rzeczowy, a przy tym sympatyczny i miły. Gorąco polecam.
Opinia dodana przez: Alicja Denis

lek. dent. Mirosława Kuczyńska-Cielecka

Ortodonta, Stomatolog

Budziszyńska 6
Zielona Góra

Jest wspaniałym stomatologiem Jedynym który potrafił zatrzymać mnie na fotelu i wykonać zabieg bezbolesnie Jestem szczęśliwa ze Pani Doktor potrafiła zwalczyć moja fobie . Jest wspaniała . Jestem jej bardzo wdzięczna . Życzę Pani Doktor samych, takich ja ja , zadowolonych pacjentów
Opinia dodana przez: Malgorzata

lekarz Justyna Żurawska-Kaczorowska

Radioterapeuta

Szpital Wojewódzki w Zielonej Górze Poradnie Przyszpitalne
ulica Zyty 26
65-046 Zielona Góra

Bardzo dobra pani doktor, cierpliwa i uprzejma a do tego bardzo kompetentna. Bardzo mi pomogła w chorobie

lek. dent. Maciej Wudarczyk

Przychodnia Stomatologiczna "MW-DENT" Małgorzata Wudarczyk
Nagietkowa 3
65-012 Zielona Góra

KOMPETENTNY i bardzo uprzejmy Młody Lekarz z nie lada wiedzą. Chodziłam z dzieckiem do innych stomatologów (zwykle kobiet), ale to co mnie spotkało w gabinecie na Nagietkowej.... to fachowość, opanowanie i suuuuuuuuper podejście do MAŁEGO PACJENTA - POLECAM GORĄCO!!! Tak powinni leczyć dzieci we wszystkich gabinetach, dziecko nie lęka się wracać na następną wizytę. Spokój tego Pana udzielił się mojej córce, wspaniale z nim współpracowała, otwierała buzię - a On …
Opinia dodana przez: Halina

lekarz Jakub Stawicki

Chrobrego 2
65-001 Zielona Góra

Polecam wszystkim osobą co mają problemy z kręgosłupem doktora Jakuba Stawickiego ponieważ jest to najlepszy doktora i bardzo dokładny oraz bardzo sympatyczny i zna się na swojej pracy oraz jest bardzo dobrym człowiekiem także polecam bardzo.
Opinia dodana przez: Irena jachacz
{'id': 13774, 'name': 'Zielona Góra'} Lekarz medycyny estetycznej
                                       dr n. med. Sybilla Brzozowska-Mańkowska

dr n. med. Sybilla Brzozowska-Mańkowska

Lekarz medycyny estetycznej

Estetyka Piękna Sybilla
Kazimierza Wielkiego 24/2
Zielona Góra

Serdecznie polecam Panią Doktor. Atmosfera w gabinecie jest fantastyczna..od razu człowiek zapomina o strachu :) Wszystko dokładnie wytłumaczone. A efekty są rewelacyjne ! Dziękuję.
Opinia dodana przez: Karolina

Wojciech Sandecki

Szpital Wojewódzki w Zielonej Górze Poradnie Przyszpitalne
ulica Zyty 26
65-046 Zielona Góra

Trafiłam do dr Sandeckiego po pierwszym nieudanym porodzie przedwczesnym w 24 t i stracie Synka z powodu niedokładności innego lekarza. Pan Doktor prowadził moją drugą ciążę i dzięki jego wspaniałej opiece w 34 t urodziłam wcześniaka ale zdrowego Synka! Obecnie jestem w połowie 3 ciąży również spodziewam się Synka.Pan Doktor jest bardzo fachowy, konkretny, zawsze poświęci swój czas jeśli trzeba. Wspanialy człowiek, godny zaufania. Serdecznie polecam !
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Andrzej Wołoszyn

Prywatna Praktyka Lekarska Andrzej Wołoszyn
Anieli Krzywoń 16
Zielona Góra

Życzliwy dla pacjenta, sympatyczny, wytłumaczył w sposób zrozumiały problem skomplikowanego urazu. Przedstawił możliwe skutki i ewentualne komplikacje leczenia oraz pozostawienia urazu bez leczenia. Przekonał mnie. Szczerze polecam jako kompetentnego i miłego dla pacjenta ortopedę.
Opinia dodana przez: Tadeusz

lekarz Dawid Kawka

Ortopeda, USG ortopedyczne

Grande Medica Sp. z o.o.
Stanisława Wyspiańskiego 13
Zielona Góra

Rewelacyjny lekarz, konkretny, profesjonalny, ludzki. Nie naciąga, stawia trafne diagnozy, skutecznie leczy. Polecam

lekarz Mateusz Polanin

Zespół Szpitalny
Zyty 26
65-046 Zielona Góra

Bardzo miły człowiek podejście do pacjenta na poziomie, miałam przyjemność wykonywania zabiegu plastyki opuszka u pana doktora.konkretny i fachowy specjalista,
Opinia dodana przez: Kamila

lekarz Tomasz Kopczyński

Chirurg ogólny, Urolog

al. Niepodległości 1 (Aldemed
65-048 Zielona Góra

Polecam. Gośc zna się na z swoim fachu i nie naciąga
{'id': 13774, 'name': 'Zielona Góra'} Ortopeda
                                       lekarz Wojciech Janczewski

lekarz Wojciech Janczewski

Ortopeda, Traumatolog

Bio Ortopeda - Terapie Biologiczne
Kupiecka 32B
65-001 Zielona Góra

Z całego serca dziękuję Panu Doktorowi Wojciechowi Janczewskiemu za profesjonalne przeprowadzenie skomplikowanej operacji mojej kostki oraz za niezwykle empatyczne podejście do pacjenta. Pan Doktor to wybitny specjalista i cudowny człowiek – życzliwy, bardzo uważny i otwarty. Od pierwszego kontaktu czułam się zaopiekowana i bezpieczna. Jak powiedział św. Jan Paweł II: „Człowiek jest wielki nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.” Z pełnym przekonaniem polecam.
Opinia dodana przez: Alicja Sz

lekarz Dariusz Kordiak

Sasankowa 15
65-012 Zielona Góra

lekarz wspanialy wg mojej opinii profesjonalista dokladny wywiad i badanie zycze sobie wiecej takich lekarzy
Opinia dodana przez: JOLANTA
{'id': 31829, 'name': 'Zielona Góra'} Psychoterapeuta
                                       mgr Małgorzata Brzychcy

mgr Małgorzata Brzychcy

Psychoterapeuta, Pomoc psychologiczna

Prywatny Gabinet Psychoterapii
Jelenia 3/28
Zielona Góra

Czytając tę opinię, zapewne jesteś osobą szukającą dla siebie właściwego terapeuty. Osoby, z którą przejdziesz tą trudną drogę i przed którą będziesz czuł/a się na tyle komfortowo, by przepracować wspólnie to utrudniające życie "coś". Ja swoją drogę przez wiele, wiele miesięcy pokonywałam razem z Panią Małgorzatą. Napisze więc coś, czego nie można wyczytać z opisanych kompetencji zawodowych Pani Małgorzaty, ale czego dowiadujesz się po takim czasie regularnych spotkań :) Jeżeli …
Opinia dodana przez: Ola

lekarz Wojciech Trusz

Ginekolog położnik, Ginekolog

Medix
Osiedle Pomorskie 5d
65-547 Zielona Góra

W przypadku Doktora, wystawianie kolejnych pięciu gwiazdek przy poszczególnych kryteriach to już tylko formalność. Dlatego w swoim rankingu dorzucam kolejne superlatywy w uznaniu Jego medycznego kunsztu i serdecznie dziękuję
Opinia dodana przez: Krystyna

lek. dent. Tomasz Stachurski

Gabinet stomatologiczny
Ul. Waszczyka 7/2
65-001 Zielona Góra

Witam Szczerze to gorąco polecam. Lek. stom. Tomasz Stachurski podchodzi do pacjenta z szczerą dbałością, taką troską, z takim zaangażowaniem i dużą empatią oraz życzliwością. Wykazuje się bardzo dużą wiedzą i wysokim profesjonalizmem. Kojącym głosem umiejętnie potrafi uspokoić i wyjaśnić co będzie robił zanim przystąpi do czynności. Chociaż szczerze mówiąc to od pierwszego kontaktu z doktorem czuje się, że nie ma obaw do strachu i ma się świadomość, że oddaje …
Opinia dodana przez: MK
Byłem na wyrywaniu ósemki, zabieg trwał 15 minut. Szybko, sprawnie i bezboleśnie, polecam. Ogólnie jestem bardzo zadowolony, poprzednie ósemki miałem wyrywane w Warszawie i zawsze było krwawo, boleśnie i co najmniej godzina walki z zębem. Specjalnie jechałem do Pani Stuce i nie żałuję.
Opinia dodana przez: Oskar

Joanna Sieczka

Agia Medica
ul.Wyszyńskiego
Zielona Góra

Solidna, kompetentna i przemiła lekarka. Rewelacyjne podejście do dziecka - siemioletni synek ją uwielbia, a pani doktor leczy mu ząbki już od dwóch lat - to zupełnie bezstresowe wizyty. Delikatna, uśmiechnięta, ale wie, co robi. Po wizytach u niej zero problemów z leczonymi zębami.

lek. dent. Radosław Czapla

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Dental Implant Radosław Czapla
Dworcowa 1/1
65-019 Zielona Góra

Pełen profesjonalizm Pana Doktora Radka przy zabiegu wstawiania implantów pomógł przejść przez trudny czas dla mnie.Polecam każdemu. Wspaniała opieka Paweł Drych
Opinia dodana przez: Paweł Drych