Dr Diner prowadził mnie w trudnym przypadku. Bardzo się starał i wszystko skończyło się dobrze. Polecam !
Polecam !
Chodzę do dr Dinera już 2 lata i jak dotąd jestem zadowolona. Wyleczył mnie z długotrwałych dolegliwości, nad którymi inni lekarze bezradnie rozkładali ręce. Jest bardzo kompetentny, wie jakie zastosować leczenie i zwykle tłumaczy co i po co robi. Na wizyty umawia na konkretną godzinę i choć czasem trzeba poczekać, to zwykle czas spędzony w gabinecie (łącznie z czekaniem) nie przekracza godziny. Na pierwszych wizytach miałam problem z nawiązaniem dobrego kontaktu, traktował mnie trochę "z góry" (stąd moja ocena w kategorii uprzejmości tylko "3") , ale w tej chwili jest bardzo miły i nasz kontakt jest o wiele lepszy niż na początku. Warto też zwrócić uwagę na przystępną cenę oraz możliwość wykonania USG na miejscu. Z czystym sumieniem mogę go polecić.
Super lekarz bardzo troskliwy opiekuńczy i co najważniejsze miły i uśmiechniety. Pacjentka pod jego opieką czuję się bezpieczna, a nie jak inni ginekolodzy, którzy często nic nie mówią, a miny mają takie jakby na USG w ciąży jakieś ufo zobaczyli i o wszystko trzeba ich wypytywać. Robił mi CC, była to druga cesarka i b. szybko doszłam do siebie. Polecam
Wspaniały lekarz,dba o swoje pacjentki,uprzejmy,życzliwy i mozna mu zaufac.
Wspaniały lekarz,dba o swoje pacjentki,uprzejmy,życzliwy i mozna mu zaufac.