Sieradz

{'id': 270, 'name': 'Sieradz'} Internista
                                       dr n. med. Anna Kopff

dr n. med. Anna Kopff

98-200 Sieradz

Znakomity kardiolog, po długich konsultacjach u innych lekarzy zostałem prawidłowo zdiagnozowany . Żyję teraz bez obawy o przysłość.
Opinia dodana przez: Marek
{'id': 270, 'name': 'Sieradz'} Ginekolog położnik
                                       dr n. med. Marek Neuberg

dr n. med. Marek Neuberg

Ginekolog położnik, Ginekolog

Gabinet Ginekologiczny w Sieradzu
Wincentego Wnuka 10 a lok S13 ( koło Galerii Sieradzkiej)
98-200 Sieradz

Wspaniały doktor, wieloletni i zabierający radość życia dolegliwy problem został przez doktora fachowo, szybko i trafnie zdiagnozowany. Obecnie jestem już po zabiegu operacyjnym bez żadnego cięcia brzucha. Rekonwalescencja przebiega bardzo przyjemnie i bezproblemowo. Latami odkładałam wizytę u doktora ginekologa. Gdybym wcześniej wiedziała, że jest taki doktor to na pewno już kilka lat temu mogłam cieszyć się życiem gdybym tylko wcześniej wybrała się do takiego lekarza. Serdecznie polecam tego doktora!!! -kobiety …

lekarz Rafał Kozłowski

Urolog

98-200 Sieradz

Bardzo dobry lekarz. Poświęca dużo czasu na wytłumaczenie. Uprzejmy, kompetenty, bez pośpiechu bo ktoś czeka. Czuć że chce pomóc. Posiada wiedzę. Wszystko na 100%. Szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Pacjent

dr Przemysław Lik

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Gabinet Lekarski
Sienkiewicza 3/lok. 12 (I piętro)
98-200 Sieradz

Z czystym sumieniem mogę polecić Pana doktora. Profesjonalista w tym co robi, bardzo dobre podejście dla pacjenta. Zabieg wykonany na poczatku marca w bardzo miłej atmosferze , dzięki rozmowie z doktorem nawet stres udalo się opanować. Przesympatyczny lekarz z powołania, z poczuciem humoru, poświęca czasu tyle ile trzeba pacjentowi, co jest bardzo ważne. Jeśli chirurg to tylko doktor Przemyslaw Lik. Polecam jeszcze raz Pana doktora i pozdrawiam serdecznie.
Opinia dodana przez: Justyna Jerczynska
Najlepszy stomatolog w Sieradzu. Nie boi się wyzwań. Doskonały specjalista. Przemiły człowiek. Chodzę do pana dr Malinowskiego od prawie 30 lat. Serdecznie polecam
Opinia dodana przez: Emilia

lek. dent. Katarzyna Kosatka

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Bohaterów Września 6/G
98-200 Sieradz

Bardzo polecam wszystkim Panią Doktor. Trafiłam do gabinetu z dosyć brzydkim defektem estetycznym: złamany ząb z przodu, wielokrotnie nadlewany, przebarwiony i strasznie brzydki - po prostu moja zmora od lat. Pani dentystka powiedziała, że spróbuje coś zmienić i że są teraz nowsze metody i naprawdę dobre materiały. I okazało się,że można było mój ząbek tak naprawić, żebym nareszcie mogła się promiennie uśmiechać do wszystkich (co nieustannie czynię:-)).
{'id': 270, 'name': 'Sieradz'} Psycholog dziecięcy
                                       mgr Ewa Bienert

mgr Ewa Bienert

Psycholog dziecięcy, Psycholog

Prywatna Praktyka Psychologiczno-Psychoterapeutyczna
Sieradz

Trafiłam do pani doktor bo po wypadku nie moglam sobie poradzić ze strachem, nie mogłam jeździć autem, spać, jeść, wszystkiego sie bałam, ciągle myślałam o tym co sie stało chociaz starałam sie uciekać od tych mysli, śniły mi się koszmary. U pani Ewy już na pierwszym spotkaniu robilysmy takie ćwiczenia które mi pomogły, trochę tez mi pani Ewa wytlumaczyła to wszystko, zaczełam myslec inaczej, a po kilku spotkaniach wsiadłam do …
Opinia dodana przez: Ela

lekarz Tomasz Dutkowski

Reymonta 22
98-200 Sieradz

Bardzo serdeczny, miły ,kompetentny lekarz. Odpowiada na pytania pacjentki podpowiada inne rozwiązania jeśli są możliwe. Polecam serdecznie wizyty u Pana doktora

lekarz Marek Żak

98-200 Sieradz

Niezwykle sympatyczny lekarz. Delikatny przy badaniu. Dokładnie wszystko tłumaczy, ale przede wszystkim dokładnie wysłuchuje pacjenta i nie lekceważy jego obaw. Bardzo bałam się wizyty, a wyszłam z niej z uśmiechem na twarzy, zadowolona, że mój problem został rozpoznany i zaproponowano mi jego rozwiązanie w postaci leczenia. Na wizycie czułam się komfortowo.
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Małgorzata Waliszewska

Internista, Reumatolog

98-200 Sieradz

Bardzo dobry lekarz,przyjazny dla pacjenta ,pomocny , rzeczowy ,i co najważniejsze - trafna diagnoza i wdrożone leczenie , polecam serdecznie

lekarz Beata Zwolińska

ulica Jana Pawła II 52/122B
98-200 Sieradz

Wizyty u oani doktor to czysta przyjemność!zawsze mila i usmiechnieta kobieta.Prowadzila moja ciaze i zawsze wszystko mi tlumaczyla.
Opinia dodana przez: Kinga

lek. dent. Anna Rusiecka-Stasiak

POW 12
98-200 Sieradz

Pani Doktor w pełni poświęca się wybranemu kierunkowi medycznemu jakim jest stomatologia. Każdorazowo Indywidualnie skupia się nad problematyką stomatologiczną pacjenta począwszy od uśmierzenia bólu a zakończywszy na całkowitym wyeliminowaniu powodu wizyty pacjenta. Wiedza i doświadczenie Pani Doktor sprawia że cała procedura leczenia przechodzi bardzo łagodnie a werbalne opisywanie wykonywanych czynności sprawiają odczucie pewności i zaufania. Polecam wizytę u tego stomatologa.
Opinia dodana przez: Przemysław

lekarz Artur Woźnica

Anestezjolog

98-200 Sieradz

Bardzo miły lekarz ,znieczulenie do cesarskiego cięcia zrobił bezbolowo ,udzielił potrzebnych mi informacji o rodzaju znieczuleń do cesarskiego cięcia .

lekarz Jakub Bąbka

Bohaterów Września 6/G
98-200 Sieradz

Jestem pod wrażeniem Pana doktora Jakuba Bąbki.Bardzo dobrze zajął się moją mamą na izbie przyjęć .Zlecił odpowiednie badania i szczegółowo wyjaśnił jak postępować z mamą która jest chora na raka.Wspaniały lekarz i bardzo dobre podejście do pacjenta. Polecam
Opinia dodana przez: Anna z Żywca

lekarz Konrad Masiarek

98-200 Sieradz

Wspaniały lekarz. Widzi pacjenta i jego problemy,a nie korzyści finansowe. W razie konieczności można do niego dzwonić 24 godziny na dobę, zawsze znajdzie czas dla pacjenta. Ten człowiek doskonale wie co to przysięga Hipokratesa. Zdecydowanie polecam. Leczy nowocześnie i skutecznie.Wspaniały człowiek i doskonały lekarz.Pomógł mi w trudnej sytuacji a właściwie uratował mi życie.Jestem po rozległym zawale serca gdyby nie natychmiastowa pomoc d.r Masiarka tzn koronarografia i wszczepienie stentów chyba by …
Opinia dodana przez: mirosława

lekarz Barbara Lis

Internista, Lekarz medycyny pracy

Wojska Polskiego 63
98-200 Sieradz

Pani Doktor to anioł. Wiedza, zaangażowanie, rozmowa. Pacjent nie czuje się numerkiem, ani kolejnym przypadkiem. Polecam
Opinia dodana przez: Adrian

Marek Wyduba

Ginekolog

Braterstwa Broni 1 lok. 9
98-200 Sieradz

Najbardziej godny polecenia lekarz ginekolog w powiecie sieradzkim. Pełen profesjonalizm i kunszt lekarski na najwyższym poziomie. Doskonały specjalista i najlepszy operator na bloku operacyjnym. Lekarz do zadań specjalnych i trudnych przypadków operacyjnych. Godny zaufania, uprzejmy, cierpliwy i sumienny. Gorąco polecam.👍
Opinia dodana przez: Renata
Pani dr Anna Rakus jest świetnym, kompetentnym i energicznym lekarzem. Takim prawdziwym lekarzem z powołania. W ostatnim czasie to rzadkość. Dba o pacjentów w szeroko rozumianym zakresie. Przy tym wszystkim jest miła i serdeczna. Dzięki Pani Doktor nabrałam wiary w lekarzy. W imieniu taty, Jana Rakoczego, bardzo dziękuję Pani dr Annie Rakus oraz całemu Zespołowi Nefrologii w Sieradzu. Danuta Łotocka

lekarz Zbigniew Wyrzykowski

al. Pokoju 7
98-200 Sieradz

Świetny lekarz, kompetentny i uprzejmy. Duży plus za ogromną cierpliwość.
Opinia dodana przez: Kolasinski

lekarz Jerzy Wojdyn

Stefana Batorego 3
98-200 Sieradz

Bardzo polecam tego lekarza, ma miłe i kompetentne podejście do pacjenta