lekarz Sławomir Filipowski

2,9
2,7
3,3
2,6

Nie polecam tego dentystę po wyrwaniu zęba zostały pozostalości po zębie po tygodniu po zabiegu boli i wyciągam po kawałku pozostałości po zębie próba kontaktu z gabinetem to porażka nie odbierają telefonu

Rewelacja pod każdym względem.Przemila atmosfera,profesjonalne podejście .Polecam z całego serca ❣️❣️❣️

Nie polecam. Przeżyłam szok u Pana doktora w gabinecie. Przyszłam na usunięcie zęba dolna siódemka . Dostałam znieczulenie w trzech miejscach. Niestety później zostałam w gabinecie bez opieki. Lekarz wraz z asystentka wyszli do swoich pomieszczeń. Po upływie 15 nastu minut przypomnieli sobie o Mnie. Niestety zastrzyk przestał działać i w tym czasie doszło do zakażenia a Ja niestety musiałam przechodzić wszystko od nowa. Ponownie znieczulenie i w końcu usunięcie zęba. Do takich sytuacji w gabinecie prywatnym nie powinno dojść.

rwanie na 5 -tkę leczenie też ok.

rwanie na 5 -tkę leczenie też ok.

Nie polecam usuwanie pare lat temu 8 dzis nie zdjęciu okazało sie ze jeszczr cos zostało. Mąż mial podobnie twierdzil ze ktos źle wyrwal a to dam doktor Filipowski. .leczyć zębów nie lubi najlepiej wyrywać

Stówa petarda, zasada jedna nie zlizywac gorzkiego bo potem boli ukłucie tego drugiego, usuwanie profesjonalne i bardzo szybkie przynajmniej w moim przypadku. 10/10

Witam! Dzisiaj miałem usuwaną szóstkę z rozłożonymi korzeniami. Całość usługi na wysokim poziomie; od przyjęcia i tłumaczenia poprzez znieczulenie i wyrwanie. Co do kosztów, to nie ma nacisku! Jak ktoś chce tradycyjne refundowane przez NFZ znieczulenie, to proszę bardzo, jak ktoś wie (tak jak ja), że ma zęby problematyczne i zwykłe znieczulenie to zbyt mało, to ma wolny wybór i może skorzystać ze znieczulenia nierefundowanego ale niezwykle skutecznego (również przez wiele godzin po usunięciu zęba!). Dlatego nie rozumiem narzekaczy. Jak strach paraliżuje i przez to żądacie dodatkowych płatnych usług to nie płaczcie. Z nadmiernym lękiem nie chodzi się do stomatologa lecz do psychologa!
Ja polecam "gościa"!!! Szybko, sprawnie i z pełną uprzejmością!!!!

Polecam. Od czasu jak leczę się tylko u niego minął strach przed dentysta. Zawsze znieczulenie i zero bólu. Gabinet godny polecenia. Przemiła asystentka :-)

Taki sobie lekarz asystentka wspaniała ale lekarz okropnie zrobił mi znieczulenie i szarpal się z zebem i to było najgorsze wyrywanie

Byłem u niego z kasy chorych , wyszedłem z rachunkiem na 150zł. Profesjonalny dentysta z ukrytymi kosztami , mam mieszane odczucia ...