Uważam że Sławomir Letkiewicz może i jest jakim takim lekarzem ale wykonuje operacje zmyślonych chorób lub czasem farmakologia wystarczy.Skonsultujcie sie jeszcze z innym urologiem naprwde dla własnego spokoju. Mój mąż początkowo zgodził sie na operacje musieliśmy wpłacic zaliczke 600zł ale nie dawało mi to spokoju. Skonsultowałam sie z innym urologiem i NIK i co sie okazało żaden lekarz czy z kasy chorych czy prywatnie nie ma nigdy prawa wziąść zadatku. Gdy chciałam odzyskac pieniądze to usłyszałam że przewiózł sprzęt potrzebny do operacji taksówką i troche go to kosztowało. Skąd jechała ta taksówka i kto wozi takie narzedzia taksówka?? Niestety nie mam jak mu tego udowodnic bo niczego nie podpisywałam. Dlaczego woła kobiety do gabinetu bo wie dobrze że łatwiej je przekonac gdyz sa podatniejsze na sugestie.Szczerze nie polecam prosze uważajcie
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 1,0 |
Człowiek uprzejmy- poświęcił dużo czasu ale tylko na pierszej wizycie. Świetnie tłumaczy nawet obrazowo- gdyby tylko jego diagnozy były prawidłowe!Bardzo kompleksowo podchodzi do problemu zdrowotnego - człowiek zgłasza się z problemem słabego nasienia a dowiaduje się, że ma problem z przepukliną, żylakiem powrózka nasiennego, prostatą i piaskiem w nerkach! znajomy usłyszał dokłądnie to samo! Pan wzbudza zaufanie- przecież tego się uczył robioąc doktorat z psychologii. Zdecydowanie odradzam tego człowieka- jesli chodzi o leczenie niepłodności u mężczyzn. Koszt wizyty zalezny od tego co jeszcze zdiagnozuje i co bada. Sam pobiera krew do badania hormonów i kompleksowo też wykonuje naświetlania (przy powiększonej prostacie).
Jest na najwyższym poziomie medycznym jak i ludzkim.
Jest na najwyższym poziomie medycznym jak i ludzkim.
dr Letkiewicz to bardzo dobry specjalista wykrył u mnie guza prostaty na bezpłatnej akcji urologicznej. Dziękuję Bogu, że do niego trafiłem bo inny pan urolog leczył mnie lekami a przy badaniu palcem i usg nie zauważył wielkiego guza tylko faszerował mnie lekiem na obniżenie poziomu psa. Pomógł mi i to się liczy wdzięczny pacjent z Tarnowskich Gór
Pan doktor to człowiek kompetentny, rzeczowy, ale także delikatny w czasie badań czy pobierania wymazów;) Do pacjenta podchodzi w sposób kompleksowy- przeprowadza wywiad na temat dolegliwości, ale też stylu życia, robi badanie usg. Na miejscu pobiera takze krew czy wymazy, więc nie trzeba się kłopotać bieganiem po labolatoriach. Co istotne z punktu widzenia pacjenta jest skuteczny. Polecam go jako sprawdzonego androloga. Krzysztof
Doktor Letkiewicz to świetny specjalista i wspaniały człowiek.Poświęca pacjentowi dużo czasu i uwagi,dokładnie tłumacząc chorobę.Trafnie postawił diagnozę.Jestem po zabiegu.Polecam Mirek z Gliwic
Naprawdę dobry specjalista. Konkretny. Już przy pierwszym badaniu postawił trafną diagnozę, którą szczegółowe badania wkrótce potwierdziły. Co prawda leczenie u dr. Letkiewicza jest kosztowne (zwłaszcza to długotrwałe), jednak w moim przypadku przyniosło wymierne rezultaty. Faktem jest, że przy okazji składa wiele propozycji dodatkowych badań i kuracji, które, być może, nie zawsze są konieczne. Stąd przypuszczalnie tyle posądzeń o próby wyciągnięcia pieniędzy. Dodam, że pół roku przed pierwszą wizytą byłem prywatnie u innego urologa, ordynatora urologii jednego ze szpitali na Śląsku, który zbagatelizował sprawę - po badaniu stwierdził, że nie widzi żadnych zmian chorobowych, a kiepskie wyniki nasienia tłumaczył ogólną tendencją współczesnej męskiej części populacji. Piotr
Doktor Letkiewicz to bardzo dobry lekarz!!Zna się zdecydowanie na swoim fachu. Leczyłem się u innych specjalistów i uważam,że doktor leczy najbardziej trafnie,poza tym to dobry i miły człowiek gorąco polecam Łukasz
Letkiewicz to swietny specjalista. Polecam bo w Urogenie chociaz nie najtaniej to najskuteczniej. Ja już jestem po zabiegu. Pozdrawiam. P.S. Do trolla internetowego. IP wielu userów moze być takie same. Ale ja sie pytam jak ty mozesz oceniać człowieka jak sam stwierdzasz ze byś mu nigdy nie zaufal. Z twojej wypowiedzi wnioskuje ze w Urogenie w zyciu nie byles ale opinie uwaliles negatywna - ZALOSNE.
Dlaczego nie które adresy ip się powtarzają, się pytam? To juz od razu swiadczy o lekarzu, w zyciu bym takiemu nie zaufal!!!