dr Grzegorz Stachowicz

Ginekolog położnik, USG ginekologiczne

Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Reja 5
42-450 Łazy

Mam inną opinię na temat Pana Doktora niż moje poprzedniczki. Wybrałam się na wizytę do Doktora po przeczytaniu tych pozytywnych opinii mając nadzieję, że znajdę tego dobrego ginekologa.Ku mojemu zaskoczeniu po przekroczeniu po raz pierwszy gabinetu Pan Doktor od razu zaczął do mnie mówić na "ty" tak jakbym sobie tego życzyła-niestety nie poczułam się komfortowo, trochę szacunku do ludzi Panie Doktorze, nie każdy sobie tego życzy!Potem zlecił wykonanie usg i …

dr n. med. Małgorzata Kurkowska

Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Kościuszki

Bardzo polecam! Znam Panią Doktor 9 lat. Prowadziła moje dwie zagrożone ciąże. Gdyby nie ona nie wiem jak bym przez to przeszła! Super sprzęt, profesjonalizm i .... uśmiech oraz ludzkie podejście do człowieka:) Walczyłyśmy o moje pierwsze dziecko.. i do dziś pamięta imię mojej córki ,która kończy 8 lat:) POLECAM!!!
Opinia dodana przez: Ania

dr Wojciech Rudnicki

Ginekolog położnik, USG

Przeworsk

Serdecznie polecam doktora Wojciecha Rudnickiego doktor jest świetnym specjalistą z ogromną wiedzą i doświadczeniem! Od samego początku prowadzenia ciąży bardzo konkretny i pomocny. Wszystko należycie dopilnowane, do samego końca. Po 3 latach starań tulę w ramionach upragnioną córeczkę. Cieszę się że został mi doktor polecony przez innego lekarza Polecam!

lek. med. Jacek Jarco

Gastrolog, Internista

Euroklinika Sp. z o.o.
Żółkiewskiego 40
43-300 Bielsko-Biała

Zabrzmi górnolotnie, ale to zaszczyt spotkać takiego lekarza! Byłam tylko na USG, ale poświęcony czas, kompetencja, wyjaśnienie, a przede wszystkim bardzo sympatyczna atmosfera sprawiły, że jestem wzruszona do teraz. Dosłownie wzruszona. Dziękuję
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Torakochirurg
                                       dr n. med. Adrian Tokajuk

dr n. med. Adrian Tokajuk

Torakochirurg, Chirurg klatki piersiowej

Narodowy instytut onkologii
Roentgena 5

Wspaniały chirurg płuc Adrian Tokajuk empatyczny doświadczony pomocny. Byłam operowana przez Pana doktora. Godny polecenia.

Wiesław Plewa

Na Równi 50a
Nowy Targ

Bardzo dobry, kompetentny, facowy lekarz. Nie traktuje pacjenta rzeczowo, do kazdego pacjenta podchodzi indywidualnie. Szczerze polecam.

lekarz Igor Karczewski

Ortopeda, Traumatolog

ortoped
makowa 1
41-809 Zabrze

Dr Igor Karczewski jest bardzo dobrym, empatycznym lekarzem ortopedą. Wysoki profesjonalizm, merytoryczna rozmowa na temat danego przypadku. Udziela ścisłej informacji dotyczącej dalszego leczenia. Bardzo zręcznie z doskonałym wyczuciem przeprowadził zabieg. Polecam Pana doktora. Lena Murmyło
Opinia dodana przez: Leokadia

lekarz Tomasz Fuchs

Centrum Mama i Ja

Zdecydowanie odradzam prowadzenia ciąży u dr Fuchsa. Podczas końcowych wizyt dr zasugerował, że synek może mieć problem z układem moczowym i konieczne będzie wcześniejsze wywołanie porodu w celu jak najszybszego leczenia. Na ostatniej wizycie dr oznajmił, że wszystko wróciło do normy, nie zlecił żadnych dodatkowych badań po urodzeniu dziecka. W 3 miesiącu życia synek trafił do szpitala z zagrażającą życiu urosepsą. Powodem okazała się wada wrodzona układu moczowego. Lekarze z …

lekarz Krzysztof Koza

Prywatny Szpital Położniczo Ginekologiczny Katowice ul. Łubinowa 3
Kościuszki 24 lok. 4

Chodziłam do dr.Kozy od 10tyg ciazy wszystko było wporzadku do 35tyg. miałam problemy z cisnieniem było wysokie lekarka ogolna dał mi skierowanie na patologie ciazy. Pojechałam jeszcze do dr Kozy na dyzur na Łubinowa zbadał mnie tylko powiedział ze wszystko jest pozamykane nie widzi u mnie problemu z ciaza,nie zmierzył cisnienia,nie zrobił usg ani ktg.Dał mi tylko tabletki na nadcisnienie.W tym samym dniu popołudniu trafiłam do szpitala od razu miałam …
Opinia dodana przez: zadowolona

lek. med. Maciej Kubicz

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Centrum Medyczne "MEDHOUSE"
ulica Radlińska 68
44-300 Wodzisław Śląski

15.01.2026 dodzwoniłam się do recepcji. Bardzo zależało mi na szybkim terminie do doktora więc uprzejma Pani zapytała jaki jest powód wizyty. Powiedziałam, że mam 9 miesięcznego syna, który od urodzenia ma naczyniaka i trochę odbijam się od ściany, bo każdy z lekarzy mówi coś innego. Zadałam pytanie czy aby na pewno dr zajmuje się takimi przypadkami. Uprzejma Pani powiedziała „naczyniak? Tak oczywiście, zapraszam 19.01.2026 na godzinę 18. Przyjechałam z synem …
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Andrzej Gach

Ginekolog położnik, Ginekolog

Oś. Centrum E 25

tydzień temu urodziłam drugiego synka prze CC.Dr,Gach jest wybitym specjalistą nic nie umknie jego uwadze,robi wszystko co w jego mocy aby utrzymać ciąże i aby urodziło sie dziecko bezpiecznie. Jest małomówny ale tylko wtedy gdy nic nie zagraża zdrowiu dziecka ani ciężarnej. Jest lekarzem godnym zaufania,a wizyta u niego nie jest męczarnią jak u innych lekarzy tej specjalizacji. Nie naciąga na niepotrzebne witaminy,badania itp. Jest jedynym lekarzem którego jak najbardziej …

lekarz Piotr Ślęzak

Centrum Medyczne Św. Łukasza
ulica Zaciszańska 25a
42-200 Częstochowa

Nie daje 5 gwiazdek bez powodu. Specjalista z prawdziwego zdarzenia ,wiedza na najwyższym poziomie ,podejście do pacjenta ....inni specjaliści powinni tego podejścia do pacjenta właśnie uczyć się od p.Doktora Ślezaka .Brawo że w Częstochowie mamy takie skarby👍👍👍👍😊
Opinia dodana przez: Adam

lekarz Mirosław Rozenbajgier

NZOZ Provita
Grunwaldzka 7A
59-700 Bolesławiec

Polecam Pana Doktora trafiłam do niego z polecenia i nie żałuję miły kompetentny wszystko wyjaśnił przed zabiegiem poświęca pacjentowi i w gabinecie i w szpitalu dużo czasu jeden zabieg już za mną dalsze leczenie trwa i napewno będę je kontynuować u Pana Doktora specjalista w swoim fachu 👍

lekarz Marek Gogacz

Ginekolog położnik, RTG

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej " AB OVO " Centrum Zdrowia Rodziny Sp. z o. o.
ulica Bociania 6

Bardzo dobry lekarz Przy tym miły i uprzejmy Bardzo mi pomogl Zleca badania profesjonalnie podchodzi do problemu POLECAM
Opinia dodana przez: Bozena K

lekarz Jan Mika

Internista, Radiolog

Zespół Poradni Specjalistycznych w Krośnie
Kopalniana 17a
38-400 Krosno

Bardzo dobry lekarz, super diagnosta, a przy tym bardzo dobry człowiek. Miałam problemy ze stawami kolanowymi.Od wykonania USG po diagnozę i wykonanie punkcji stawu wszystko wykonał sam.Nie było mowy o tym, żebym musiała udawać się jeszcze do kogoś innego. Dzisiaj biorę odpowiednio zlecone przez niego leki i poruszam się bez kul. Poświęcił mi dużo uwagi, wszystko wytłumaczył.Jestem mu bardzo wdzięczna.Polecam tego lekarza w 100%.

dr n. med. Adam Marcheluk

Urolog, USG

Siedlecki Szpital Specjalistyczny

Aby nie powtarzać wszystkich już wyrażanych wcześniej pochwał i zachwytów, jak najbardziej zasłużonych, dotyczących pana dr-a Marcheluka dodam tylko , że w razie nieszczęścia choroby szczęściem jest trafić do pana doktora jako pacjent. I dodaję moje serdeczne podziękowania za opiekę i leczenie.
Opinia dodana przez: zygmunt

Barbara Kozak-Pawulska

Ginekolog położnik, Ginekolog

ul. Radomska 44
26-900 Kozienice

Z całego serca polecam Panią Doktor wspaniałego specjalistę z ogromnym doświadczeniem, profesjonalizmem i wyjątkowym podejściem do pacjentki, Pani Doktor wykazuje się nie tylko wiedza ale i ludzkim podejściem-empatia, spokój oraz serdeczność to cechy które czynią wizytę wyjątkowa.To lekarz z powołania.Najlepszy ginekolog u jakiego byłam. Dziękuję Pani Doktor.
Od progu Pani doktor uśmiechnięta, podczas badania bardzo sumienna, fachowa - tłumaczyła co widzi na ekranie, przedstawiała jakie są normy, jak to się zmienia. Lekarz z powołaniem - polecam !
Opinia dodana przez: natalia

dr n. med. Aleksander Szlachta

Ginekolog, USG

telemik
Bytnara Rudego 12c lok. 4
45-265 Opole

Uprzejmy, empatyczny, kompetentny, dokładnie wszystko tłumaczy i jest bardzo delikatny. Nie utrudnia lecz ułatwia procedury. Polecam zdecydowanie.
Opinia dodana przez: Krystyna

lekarz Małgorzata Gawrysiak

Internista, RTG

Warszawska 106a
05-300 Mińsk Mazowiecki

jest moim lek. rodzinnym,od wielu lat , dobrze diagnozuje naprawdę dobry lekarz, jedyny mankament w tym że niestety w przychodni się raczej do niej na wizytę nie można dostać , trzeba chodzić prywatnie...a prywatnie też mnóstwo pacjentów
Opinia dodana przez: ewka31