{'id': 28420, 'name': 'Białystok'} Torakochirurg

Torakochirurg, Chirurg klatki piersiowej

Gabinet Chirurga Klatki Piersiowej
Ul. Żelazna 9 lok. 7
Białystok

Kilka miesiecy temu byłem operowany przez Doktora w NIO. Teraz z perspektywy czasu, porównując do innych lekarzy, jestem pod wrażeniem ile otrzymałem opieki i zaangażowania od Doktora i w zasadzie całego zespołu Kliniki Raka Płuca. Dziękuję.
Opinia dodana przez: J.J.

dr n. med. Jan Domitrz

Ginekolog położnik, Ginekolog

Centrum Ginekologii, Endokrynologii i Medycyny Rozrodu "ARTEMIDA" Domitrz i Partnerzy
Włókiennicza 9B/U
15-464 Białystok

Dla mnie dr Domitrz był ostatnią deską ratunku, został mi polecony przez mojego lekarza. Koszt wizyty jest adekwatny do opieki jaką doktor oferuje - kompleksowa. Nie "słodzi", realnie przedstawia możliowści oraz metody leczenia. Wiedział, że przyjechaliśmy z daleka więc starał się zmniejszyć ilość potrzebnych wizyt do minimum, szedł nam na rękę czasami przyjmując nas poza kolejnością. Umożliwia wystawienie faktury za usługę z terminem płatności 7 dni - dla mnie było …

lekarz Wiesław Kurzątkowski

Legionowa 9A
Białystok

Pan doktor wykonywal mi amniopunkcje. Zarownon on jak i osoby biorace udzial w zabiegu zniwelowali moj stres praktycznie do zera. Doktor może szczególnie rozmowny nie jest, ale jak zada mu się pytanie, to na nie odpowiada. Moim zdaniem profesjonalne podejscie do pacjenta. W ogole podziwiam pracowników MASTERMEDU, choc zawsze jest tam sporo pacjentów, miejsca nie ma zbyt wiele, to wszystko przebiega sprawnie i przede wszystkim kulturalnie. Brawo!

lekarz Wojciech Karwowski

Ginekolog położnik, RTG

Zamenhofa 19
Białystok

super lekarz, uśmiechnięty, sympatyczny, spokojny. bardzo kompetentna osoba, spokojnie tłumaczy, bez zdenerwowania na moje pytania (co zdarzało mi się u poprzednich lekarzy). zdecydowanie najlepszy ginekolog, u którego byłam. serdecznie polecam

dr n. med. Zbigniew Kłubowicz

Parkowa 8
15-224 Białystok

Polecam z całego serca. Lekarz który odpowiada na wszystkie pytania, a po wyjściu z gabinetu człowiek czuję się zaopiekowaniu. Mam die wymagania, jestem strachliwym pacjentem, a wizyta przebiegła na totalnym luzie. Wszystko wyjaśnione, wytłumaczone po ludzku. W końcu trafiłam na lekarza, do którego nie będę chodzić jak na ścięcie głowy. Polecam, jeszcze raz polecam. :) Jestem przeszczęśliwa
Opinia dodana przez: Paulina K

dr n. med. Ryszard Leśniewicz

Ginekolog, USG

Parkowa 8
15-224 Białystok

U Pana dr byłam na dwóch badaniach prenatalnych (usg w I i II trymestrze). Wszystko szczegółowo pokazuje na ekranie i tłumaczy. Miałam szczęście usłyszeć same dobre informacje i każdej przyszłej mamie polecam badania u Pana dr.
Opinia dodana przez: BL

lekarz Adam Charytoniuk

Urolog, USG

NZOZ Białostockie Hospicjum Dla Dzieci
ul. Wasilkowska 37 lok.2
15-117 Białystok

Niechętnie ale muszę wystawić negatywną opinię temu lekarzowi… Trafiłem do niego w klinice na fabrycznej… 5 lat temu z bólem jądra i innymi dolegliwościami… Po rozpoznaniu na usg torbieli na jądrze lekarz od razu przepisał diklofenac i powiedział że to rozwiąże sprawę. Cała wizyta razem z usg nie trwała dłużej jak 15 minut- wszystko w pośpiechu, nie zdążyłem dopytać o różne sprawy. Usłyszałem tylko „to wszystko następny”. Skołowany wyszedłem i …
Opinia dodana przez: XX

lekarz Zbigniew Kowalczuk

Sienkiewicza 2/4
Białystok

I kompetentny i godny polecenia.I polecam znajomym.Nie przeszkadza organizacja pracy przychodni,wizyty bez umawiania- bo do tego lekarza mozna poczekać.Pelen pakiet badan bez proszenia, po prostu standard jest taki.Wizyty na NFZ,lekarz kompetentny i o to chodzi.Jestem pacjentka ok 8 lat,kolejki pod gabinetem niech będą potwierdzeniem moich słow:-)

dr n. med. Anna Kluz-Kowal

Ginekolog położnik, RTG

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Medyczne Laboratorium Diagnostyczne "ANALMED" s.c. R.M. Rółkowski, B.J. Rółkowska
Niedźwiedzia 69
15-537 Białystok

Zdecydowanie nie polecam - pani doktor bardzo niemiła. W ogóle nie ma podejścia ani szacunku do pacjenta. Wręcz traktuje ich lekceważąco i z góry, jest bardzo nieprzyjemna i zachowuje się tak, jakby była tam za karę. Zero profesjonalizmu. Nie zleca żadnych badań, nic nie tłumaczy i jest bardzo niedelikatna.