lek. dent. Aleksandra Dąbrowska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Prywatna Przychodnia Lekarska
Stefana Bryły 6

Świetny lekarz. Wszystko opowiedziała, wytłumaczyła. Z wizyty i rezultatu leczenia tez jestem zadowolony. Ciężko o uczciwych specjalistów, a tu obyło się bez żadnych niespodzianek. Polecam.
Opinia dodana przez: Max krzywa dwojka

lek. dent. Maciej Jóźwiak

Alex Dent
Surowieckiego 2

Ja i moja rodzina czujemy się zaopiekowani i zadowoleni. Mamy do doktora i do jego kompetencji duże zaufanie.

Grażyna Chmielińska

Dentis
kondratowicza 18 lok 423

Super stomatolog i ortodonta. Cierpliwa, delikatna, leczy mnie i moje dzieci. Gorąco polecam. Trudno spotkać kogoś na tak wysokim poziomie, cierpliwie wszystko tłumaczy. Polecam.

lek. dent. Artur Lewandowski

ul. Juliusza Konstantego Ordona 12A/lok. B.U.1.1

Jestem bardzo zadowolona z wizyty . Pan doktor założył mi antybiotyk na wyrzynająca osemke :) W końcu mogę zacząć normalnie funkcjonować:) Dziekuje :)
Opinia dodana przez: Angela

lek. dent. Artur Wojtczak

Chirurg stomatolog

SZPZLO Warszawa
ulica Strusia 4 / 8

UWAGA !! Jeżeli ktokolwiek jest zainteresowany korzystanie z usług tego pana powinien to przeczytać. Typowy przykład człowieka który jest już zmęczony swoim zajęciem a swoją flustracje przelewa na pacjenta. Zachowania i poziom przeniesiony żywcem ze szpitali i przychodni państwowej służby zdrowia wprost do prywatnego gabinetu. Człowiek chamski , arogancki a na dodatek stosujący jakieś kardynalne praktyki .. Pan dentysta na normalne ludzkie pytanie Pacjenta, czy będzie jakiś problem z tym …
Opinia dodana przez: Proszę Uważać

lek. dent. Anna Figura

Szkoła Podstawowa Nr 316
Szobera 1/3

Pani Ania jak zawsze profesjonalna, uprzejma i rzeczowo podchodzi do sprawy. Leczę się od b. wielu lat. Bardzo polecam. Zawsze uśmiechnięta i zaraża uśmiechem. Beata S
Opinia dodana przez: Beata S

lek. dent. Natalia Skoczylas-Żelnio

ul. Gen. Fieldorfa 10/301

Pani doktor, jedna z najlepszych znanych mi stomatologów. Bardzo dokładna i rzeczowa. Na fotelu pacjent czuje, że jest w dobrych rękach. Bardzo dokładnie opracowała moje trudne kanały zębowe, co chwalił inny lekarz widząc RTG. Zdecydowanie polecam.

lek. dent. Paweł Nieckula

ADAD
Kobielska 6 lok.4

Zapisałem się do Pana Pawła Nieckuli z powodu bardzo odległych terminów (pandemia) u mojego obecnego dentysty. Już na początku wydało mi się dziwne, że zadzwoniła do mnie Pani z gabinetu i zapytała czemu umówiłem dwie wizyty (każda po 40 min.) po sobie. Odpowiedziałem, że mam do leczenia kanałowego górną szóstkę, ale Pani zapewniła mnie, że lekarz leczy pod mikroskopem i nie ma takiej potrzeby. Dziwne, bo żaden lekarz nie umawia …
Opinia dodana przez: Kamil

lek. dent. Marta Królik

Głębocka 82

Niestety nie polecam do 5 latków. Doktor nie przywiązuje wagi do nawiązania kontaktu z dzieckiem, dziecko wyszło zapłakane bez wykonanego leczenia,zniechęcone. Pani doktor jakby się spieszyła i nie chciało jej się z dzieckiem wejść w dłuższa dyskusje by zachęcić je do otworzenia buzi. W efekcie zmieniliśmy placówkę i synek ma wyleczone ząbki. Może dobry specjalista ale wg mnie nie do małych dzieci.
Opinia dodana przez: Renata

lek. dent. Agata Leszczyńska-Stępień

Kartezjusza 2 lok.307

Nie trafiłam na lepszego lekarza stomatologa. Pani Doktor wyleczyła mi wszystkie zęby, przygotowała pod założenie aparatu ortodontycznego i objęła opieką po zdjęciu aparatu. Jest precyzyjna. Ma ogromną wiedzę, doświadczenie i empatię. Leczę się już u Pani kilka lat i wszystkim mocno polecam.

dr n. med. Piotr Okoński

Protetyk, Stomatolog

Gabinet Stomatologiczny
ul. Pruszkowska 19/21

Zaufanie do kompetencji, Poświęcony czas, Tłumaczenie choroby i leczenia, Kompleksowość podejścia, Uprzejmość - wszystko to znalazłam w tym gabinecie. A przede wszystkim otrzymałam pomoc. Jak najbardziej gabinet godny polecenia. Dziękuję dr Okońskiemu i Jego Zespołowi.

lek. dent. Jacek Korzon

Laboratorium Analiz Lekarskich "ANAL-MED"
Izbicka 1

Usuwałam u Pana Doktora 3 ósemki, profesjonalista!!! Na widok jednej ósemki inny lekarz powiedział, że to nie będzie takie proste, dla Pana dr Korzona okazało się jednak banalnie proste, mało tego usunął mi na raz dwie ósemki :) Profesjonalista w swoim fachu:)

lek. dent. Iwona Raczycka

Lekarska Spółdzielnia Pracy "MEDICA"
ulica Ząbkowska 52

Ta pani doktor nie pracuje w Zakładzie Stomatologii Dziecięcej na Miodowej, więc pewnie zaszła pomyłka. Jest świetną specjalistką od leczenia kanałowego. Sam byłemu niej na leczeniu górnej szóstki i jestem bardzo zadowolony. Ząb wreszcie nie boli! Szczerze polecam!
Opinia dodana przez: Andrzej

lek. dent. Katarzyna Garczewska-Żywicka

Bagno 3/171

Jestem bardzo zadowolona z wizyty, pełen profesjonalizm. Pani doktor wszystko wytłumaczyła a leczenie odbyło się bez zarzutów

lek. dent. Paulina Pasternak

Kochanowskiego 40 lok. 8

Miło i profesjonalnie. Pani wyjaśniła przebieg leczenia. Bojąc się wizyt u stomatologa, tą wizytę mogę uznać za udaną. Polecam
Opinia dodana przez: Paweł

lekarz Radosław Bartosz

Zawiszy 16 l. 86

Zdecydowanie nie polecam. Pośpiech, arogancja i słaby kontakt z pacjentem. Cały zabieg wyrwania dwóch ósemek trwał niecałe 20 minut - i to licząc z rozmową przed i po. Bolało już wkłucie znieczulenia, podczas ekstrakcji kilka razy poczułem silny ból z nerwu. Nie dostałem wytycznych co do zachowania po wyjściu z gabinetu. Prawie zapaliłem przez to papierosa, ale coś mnie tknęło i na szczęście sprawdziłem, że grozi to nieprzyjemnymi komplikacjami. O …
Opinia dodana przez: Jan

Magdalena Bujnicka

Andersena 6

Leczenie przez tą panią skończyło się wyrwaniem zęba na ,który wydałam grubo ponad tysiąc zł.Nie polecam.

lek. dent. Michał Trochimiuk

IDENTI STOMATOLOGIA Robert Mienkina
ul. Tadeusza Rechniewskiego 11/U1

UWAGA!!! Przy pierwszej wizycie otrzymujecie ankietę medyczna w której lekarz niby bada wasze schorzenia i robi wywiad z klientem. Tak naprawdę chodzi tylko o to aby małym drukiem na końcu ankiety podpisać się pod oświadczeniem o zapoznaniu się z regulaminem i cennikiem. Ankieta jest wypełniana na szybko na kolanie przed wejściem do gabinetu. Skutkuje to później naliczonymi KARAMI FINANSOWYMI za NIE ODWOŁANIE WIZYTY, 50ZŁ ZA KAŻDE 30 MIN.
Opinia dodana przez: Barbara

lek. dent. Sławomira Gontarczyk

Chirurg stomatolog, Protetyk

ENEL MED S.A.
ulica Gilarska 86c

Potwierdzam powyższe opinie. Mnie również potraktowała bardzo nieuprzejmie, mialam wrażenie, ze niepotrzebnie zawracam jej głowę, z wielką łaską wydusila kilka zdan w ciągu półgodzinnej wizyty, w dodatku w takim tonie jakbym niepotrzebnie przyszla. Odesłała mnie bez diagnozy oraz informacji o mojej sytuacji. Zmarnowałam 3 godziny na dojazd i pół godziny na wizytę na której nic się nie dowiedziałam, za to poczułam niechęć do niej juz w pierwszej minucie. Szkoda opłacać …

lek. dent. Marcin Mróz

CENTRUM STOMATOLOGICZNE EURODENTAL
Andersa 15

Doktor Marcin Mróz fantastycznie poradził sobie z moimi dwiema zatrzymanymi ósemkami. Mimo, że były bardzo nisko, nerwy nie zostały uszkodzone. Pan Marcin jest bardzo uprzejmy, kompetentny, życzliwy, również informuje o ryzyku zabiegu, dba o pacjenta i jego czas. Udało mi się uzyskać pomoc w celu dostania szybkiego i dogodnego dla mnie terminu. Po zabiegu otrzymałem leki i kompresy chłodzące, więc wyszedłem idealnie przygotowany na czas rekonwalescencji po zabiegu. Jestem mega …
Opinia dodana przez: Ireneusz Tomczyk