Pani przyjęła z bolem i stwierdziła, że musi być kanałówka. Leczenie bylo bezbolesne ale włożono mi lekarstwo na zatrucie zęba, powiadomiono mnie że mogę to mieć miesiac, umowiono mnie na termin lecz uprzedzilam że nie wiem czy będę mogla przyjść bo to było z miesięcznym wyprzedzeniem i powiedziałam, że w razie w zadzwonić. Pani powiedziała, ze w porzadku, ale żebym zadzwoniła wcześniej. Zadzwoniłam ok 30 dni wcześniej, bo co mi …
NZOZ Przyhodnia Lekarska "Księżycowa" Sp. z o.o.
ul. Worcella 20/22
Częstochowa
Bardzo miła Pani Doktor. Super chirurg . Wyleczyła mi zeby i zrobila porządek z nadmiarowymi 8 kami. Inni je chcieli leczyć a ja miałem ząb ściśnięty na zębie Polecam bo to wg najlepszy lekarz chirurg w Częstochowie! Bardzo mi pomogła!
ulica Al. Najświętszej Marii Panny 51
Częstochowa
REWELACYJNY Lekarz!!!!. W pełni profesjonalne podejście do pacjenta, cierpliwa, empatyczna, ma doskonały kontakt z dziećmi. Bardzo polecam tą lekarkę.
Poradnia Stomatologiczna "PRIMA-DENT"
Konarskiego 6
Częstochowa
Jedyny dentysta, któremu ufam Nie mam żadnych zastrzeżeń, małomówny ale to tylko zaleta u dentysty. W końcu mam odwagę robić porządek z zębami... Polecam z czystym sumieniem
Poleciłam Panią doktor znajomej, która boi się dentysty. Kiedyś chodziłam do dr Polis i myślałam że jest empatyczna cudowną osobą a ponieważ na stronie jest możliwość kontaktu meilem, poradziłam znajomej by napisała jeśli boi się zadzwonić. Byłam pewna że dr zareaguje, pomoże, wesprze. Niestety, nie odpisała na meila. Bardzo zaniosłam się na dr bo naprawdę w nią wierzyłam i reczylam koleżance że odpisze.
Przychodnia Lekarska "OLMED"
Olsztyńska 68