Filtruj terminy

Ocena ogólna
Wyczyść

dr n. med. Aleksandra Smołka

Ortodonta, Stomatolog

Centrum Stomatologii i Medycyny Naturalnej "Alexa"
Strzelców Bytomskich 30
44-240 Rybnik

Zdecydowanie nie polecam wizyty u tej kobiety. Leczyłam u niej zgryz 8 lat temu, jako nastolatka. Nosiłam przez 2 lata stały aparat, kosztowało to bardzo dużo, a teraz jako dorosła osoba znowu mam problemy z zębami, gdy wróciłam do pani Smołki na reklamacje, dowiedziałam się ze to moja wina bo nie przyszłam do niej jak rosły mi ósemki. Ta kobieta to kpina a nie lekarz. Dwóch innych ortodonotów złapało się …
Opinia dodana przez: Karolina

lek. dent. Izabela Pelczar-Bujalska

praktyka dentystyczna
wiertnicza 23
44-270 Rybnik

Bardzo źle reagowałam do tej pory na dentystów, każda wizyta to był dla mnie strach, nieprzespane noce dopóki nie trafiłam do pani Izy. Świetna kobieta, idealny dentysta, super podejście, mimo mojego stanu zębowego nigdy w życiu nie usłyszałam od niej żadnej przykrości, wręcz przeciwnie zawsze chętna pomocy, moje zęby są po wizycie u pani doktor w idealnym a nie opłakanym stanie. Kiedy pani doktor miała bardzo dużo pracy a mój …
Opinia dodana przez: Klaudia

Marcin Marcol

Reymonta 40
Rybnik

Wspaniały lekarz, chodzimy całą rodzina. Świetne podejście do dzieci! Ceny bardzo przystępne. Jedynym minusem są odległe terminy, ale gdy coś się dzieje zawsze można liczyć na wizytę w najbliższym możliwym terminie.

lek. dent. Agnieszka Banaszkiewicz

Praktyka Dentystyczna lek. dent. Agnieszka Banaszkiewicz
Gliwicka 30c/19
44-200 Rybnik

Bardzo Polecam Panią Doktor ! Zęby już lecze u niej kilka lat, zawsze delikatna i precyzyjna, ma bardzo dobry kontakt z pacjentem. Widać że bardzo lubi swoją pracę a to niestety w środowisku lekarzy rzadko się spotyka. Jesli chodzi o koszty to nie są z sufitu jak u niektórych dentystów.... Bardzo polecam !:)

lek. dent. Ewa Gołąb

Sławików 3
44-200 Rybnik

Cudowne miejsce dla dzieci .Syn 7 lat wyszedł uśmiechnięty i bardzo zadowolony.Pani doktor uśmiechnięta i bardzo profesjonalne podejście do problemu.W końcu znalazłam idealne miejsce dla moich dzieciaków.Gorąco polecam ❤️
Opinia dodana przez: Magdalena Sczekała

lek. dent. Jacek Skrzypczak

NZOZ Stoma-Dental
Jana Kotucza 36
44-200 Rybnik

Bardzo polecam placówkę stomadental w Rybniku, w szczególności doktora Bartosza. Zabieg został przeprowadzony bardzo szybko oraz całkowicie bezboleśnie. Następnie zostałem dokładnie poinformowany o procesie gojenia.
Opinia dodana przez: Jakub

lek. dent. Jarosław Babiuch

Niepubliczny Lekarsko - Dentystyczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ulica Kościelna 7
44-200 Rybnik

Przez wiele lat miałam jednego stomatologa (bardzo "surowa" pani dentysta z NFZ) i choć czasem bywałam jako "osoba towarzysząca" u innych dentystów- nigdy nie spotkałam się z takim specjalistą jak Pan Jarosław. Przemiły, skrupulatny, delikatny i skuteczny. Polecam każdemu! Doradzi jak uratować ząb (nie wyrywa jak leci), poinformuje o kosztach (np. odkamienianie zębów- cała szczena gór i dół 150 zł - kilka zębów u góry i sporo na dole) i …
Opinia dodana przez: Basia

lek. dent. Adam Romaniuk-Demonchaux

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "CENTRUM MEDYCZNE" Sp. z o. o.
Śląska 1
44-206 Rybnik

Jestem bardzo zadowolony z prowadzonego leczenia. Wizyty są na czas, w spokojnej atmosferze i komfortowym znieczuleniu a efektem są bardzo ładne plomby. polecam
Opinia dodana przez: Nina
Goraco polecam-mozliwosc negocjacji ceny.

Agata Stępniewska-Pachucy

Wiejska 1c
44-200 Rybnik

Pani Doktor jest bardzo kompetentna, dokładna,ale przede wszystkim empatyczna i wyrozumiała. Pomogła mojej córce bardzo, a nie było to łatwe leczenie.Gabinet bardzo nowoczesny Polecam z całego serca dla małych i dla dużych
Opinia dodana przez: AGNIESZKA

dr Martyna Rust - Bogacka

Gabinet Martyna Rust - Bogacka
Świętego Józefa 10
44-200 Rybnik

Pani Martyna to klasa sama w sobie :-) . Zawsze profesjonalnie z uśmiechem i świetnym podejściem do pacjenta ..można powiedzieć że "przywraca uśmiech" na twarzy.. wizyty dentystyczne to teraz czysty relaks a rwanie zębów "przyjemne" jak nigdy. Szczerze polecam wszystkim którzy poszukują świetnego specjalisty.
Opinia dodana przez: Łukasz

dr n. med. Mariusz Michno

INDYWIDUALNA SPECJALISTYCZNA PRAKTYKA STOMATOLOGICZNA DENTAL BRIDGE DR N.MED.MARIUSZ MICHNO
RYBNIK UL.PRZYJAŹNI 9 i
44-203 Rybnik

Jestem po dwóch wizytach u pana doktora jestem bardzo zadowolona z podejscia do mnie przez tego lekarza jest cierpliwy miły w kontakcie wytłumaczy co będzie robić i co mnie jeszcze czeka na fotelu dentystycznym czułam się bezpieczna .Panie doktorze dziękuję i napewno do pana wrócę.Pozdrawiam panią która asystuje lekarzowi
Opinia dodana przez: Zdzisława
Pani Beata jest stomatologiem godnym polecenia. Jest miła sympatyczna pomocna zna się na swojej pracy robi dokładnie starannie. Jestem pacjentką już długie lata chodzimy całą rodziną

lek. dent. Leszek Oleś

AD MEDICO Przychodnia Lekarska
Jankowicka 18
44-200 Rybnik

Stomatolog godny polecenia. Zgłosiłem się do Pana Leszka celem uzupełnienia braku paru zębów w celu poprawy wyglądu uśmiechu. Lekarz wykonał niezbędne leczenie sąsiednich zębów oraz dobrał odpowiednią metodę odpowiadającą mi finansowo. Most wygląda rewelacyjnie, nie mam z nim żadnych problemów. Serdecznie polecam!!

lek. dent. Aneta Pawlik

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Praktyka dentystyczna Aneta Pawlik
Sławików3
44-200 Rybnik

Zacznijmy od początku. Zaufanie do kompetencji: kiedyś, czyli jakieś 6 lat temu mogłem jeszcze zaufać, obecnie kompetencja nijak ma się do efektów leczenia. Poświęcony czas: Czasu potrafi poświęcić bardzo wiele pacjentowi, ale co z tego skoro plomba, która jest podobno "najnowszej generacji" ściera się dosłownie z dnia na dzień i wypada? Godny polecenia: nie polecam. Tłumaczenie choroby i leczenia: Tłumaczy na 5 nawet z plusem, ale brak w tym jakiegokolwiek …

lek. dent. Jarosława Szarek

praktyka stomatologiczna
orzepowicka
Rybnik

Do Pani doktor chodzę od zawsze bardzo miła uśmiechnięta profesjonalna polecam ,i bardzo dziękuję Pani doktor
Opinia dodana przez: Zofia
Wszystko ok za każdym razem a leczymy się od lat z cała rodzina. Jako pacjent czujesz się zaopiekowany. Nie testuje nikt twojego progu bólu. Zapytany o zastrzyk dostajesz go przed zabiegiem i wtedy już relaksujesz się a Twoje żeby są leczone. Dla mnie dosłownie przywraca uśmiech. Ceny do uniesienia przez statystycznego Polaka.

lek. dent. Adam Goraus

AS DENTAL
Orzepowice
44-200 Rybnik

Lekarz profesjonalista w swoim fachu. Wysoka kultura osobista. Podejście do pacjenta idealne. Zabieg usunięcia - szybko i bezboleśnie. Polecam !!!
Opinia dodana przez: Stanisław

lekarz Sławomir Filipowski

raciborska 35
44-200 Rybnik

Rewelacja pod każdym względem.Przemila atmosfera,profesjonalne podejście .Polecam z całego serca ❣️❣️❣️
Opinia dodana przez: Jolanta

dr hab. n. med. Piotr Sporysz

Sportowa 134
44-273 Rybnik

Polecam pod każdym względem , korzystam z usług Pana doktora od 22 lat, 100% profesionalizm. Nigdy nie zawiódł.