lekarz Marcin Demkow

Szpital
Marcina Kasprzaka 17

Szanowny Panie prof. Marcin Demkow Mam zaszczyt i ogromną przyjemność złożyć Panu najserdeczniejsze podziękowanie za uratowanie mi życia. Byłam operowana w Szpitalu specjalistycznym w Ostrołęce w dniu 6 maja 2017 r. Operacja szczęśliwie się udała i czuję się szczęśliwa dzięki Pana umiejętnościom złotym rękom i dobremu sercu. Życzę Panu, Panie Profesorze, aby tak do końca praca przebiegała a Pan uszczęśliwiał chorych ludzi jako dobry specjalista i wspaniały człowiek. Z szacunkiem …
Opinia dodana przez: Teresa

lekarz Elżbieta Sendecka

Szymanowskiego 7/81

Jestem zachwycona, przyszłam z dwójką dzieci na 1 wizytę i mimo braku czasu przyjęła oboje dzieci, dokładnie zbadała, wysłała na rentgen i dodatkowe badania i wystawiła dobra diagnozę, widać, w każdej sekundzie odczuwalne wieloletnie doświadczenie lekarza. Do tego była miła:)
Opinia dodana przez: Agata

lekarz Marzena Pietraszek

Szpital
aleja Solidarności 67

Spotkać kogoś takiego jak Pani doktor to jakby wygrać główną nagrodę od losu.Tak się składa,ze jestem stałym bywalcem oddziału ratunkowego przy szpitalu na Wołoskiej,który pracuje pod patronatem doktora Gilla.Zespół lekarzy z którymi tu się spotkałem w czsie pobytu,uważam za wyjątkowy.Profesjonalizm,doświadczenie oraz zaangażowanie dla pacjentów wymienionego oddziału ratunkowego są szczególne.Pacjent który trafi na oddział ratunkowy otrzymuje lekarza prowadzącego.Moimi dobrymi aniołami były wspaniałe panie doktorowe. 1 pobyt dr.Justyna Pawlukaniec 2 pobyt dr.Katarzyna …

lekarz Beata Józefacka

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "BGMed"
AL. Komisji Edukacji Narodowej 19/98

Pani Doktor Beata Józefacka jest bardzo dobrym lekarzem i wspaniałym człowiekiem. Jest empatyczna, pomocna i wspierająca. Ma doświadczenie i jest bardzo profesjonalna, jest lekarzem z powołania. Poświęca dużo czasu dla pacjenta, jest dostępna w sytuacjach krytycznych telefonicznie. Polecam

lekarz Paweł Jaworski

Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C

Miły młody lekarz .Kompetentny -potrafił wytłmaczyć przyczynę mojej choroby .Była to nietylko porada lekarska ale tez rozmowa o moich innych dolegliwościach . Polecam

lek. dent. Radosław Zaniewicz

Smoroszewska 1 B/4 H

Bardzo miły i sympatyczny lekarz. Profesjonalista. Wszczepiał mi implant w przychodni Demed, na Ursynowie. Całe leczenie przeszło bez komplikacji. Szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Tomasz

lek. dent. Dobrosława Makowska

Marokańska 4 E

Dr.Dobroslawa Makowska jest najwyzszej klasy profesjonaliska. Wracam do niej we Wrzesiu. Uprzejmosc , przyjazna atmosphere w Gabinecie na ul.Marokanskej 3 w Warszawie. Zawsze ja rekomenuje. Pozdrowienia. Malgorzata Kawczynska
Opinia dodana przez: Malgorzata Kawczynska
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Chirurg dziecięcy
                                       dr n. med. Zygmunt Kaliciński

dr n. med. Zygmunt Kaliciński

Chirurg dziecięcy, Kardiochirurg

Centrum Medyczne SOLMEDIS

Świetne podejście do dzieciaków, zadaniowość w codziennych pomiarach ciśnienia, motywacja do leczenia. Fantastyczny lekarz. Polecam Pana doktora. Dziękuję za opiekę nad moimi synami.
Opinia dodana przez: Wanda

lek. dent. Katarzyna Wróblewska-Klapsa

Chirurg stomatolog

time for Dentist
Olbrachta 126

Najlepszy stomatolog z jakim miałem do czynienia. Do tego specjalista w dziedzinie implantów. Poza tym przesympatyczna osoba. Polecam wszystkim !
Opinia dodana przez: Robert

lekarz Aleksandra Usowska

Kądziołeczki 43/2

Wspaniały,doświadczony,o dużej kulturze lekarz-dokładne badanie ,dokładne wyjaśnienie zaistniałych zmian chorobowych - zrozumiały dla mnie sposób leczenia - empatia i szacunek dla starszego wieku-leczenie skuteczne -mogę znowu czytać-Dziękuję PANI DOKTOR. doktor.
Opinia dodana przez: Janina

lek. dent. Barbara Grabik-Rusielewicz

Gabinet Okulistyczny
Armii Krajowej 31

Jest rewelacyjna, wszystko jest wykonane i omowina jak bym chcial. Dlatego bardzo polecam P. Doktor Dentysta. Pozdrawiam
Opinia dodana przez: Mitch
Super lekarz. Pełny profesjonalizm i przemiły człowiek. Przestałam się bać wizyt u dentysty. Polecam.

lek. dent. Katarzyna Kamińska-Jurczak

Grójecka 79 A/24

Panią Doktor poznałam w Luxdentica. Pani Doktor wyróżnia się wspaniałym podejściem do pacjenta, oraz ogromną wiedzą, którą potrafi przekazać rodzicowi dziecka. Pełen profesjonalizm, rzetelna informacja, oraz miła atmosfera sprawia że mam pełne zaufanie do Pani Doktor. W chwili obecnej uważam że jest to najlepsza Profesjonalistka na rynku Polskim. Bardzo Dziękuje.
Opinia dodana przez: Izabela Ostrowska

lekarz Monika Sarnecka-Kaczor

Anestezjolog

Szpital Bielański
Cegłowska 80

Gorąco polecam Panią Doktor. Profesjonalne podejście do pacjenta, ogromna wiedza i bardzo miła osobowość.
Opinia dodana przez: Wojciech

lek. dent. Aleksandra Didik

Ortodonta, Stomatolog

Zimna 2/50

Profesjonalizm, wiedza i doświadczenie - a wszystko to w tak drobnej i przemiłej osobie! Pani doktor "uratowała" moją córkę przed niepotrzebnym wyrwaniem dwójki mlecznej, co zalecała inna ortodontka. Na każdej wizycie wszystko tłumaczy, w strategicznych momentach przedstawia plan działania. Umie rozmawiać z młodym pacjentem, tak by dziecko też chętnie współpracowało i nie traciło motywacji do noszenia aparatu. Bardzo cieszę się, że tu trafiłyśmy. A moja 10-letnia córka mówi, że w …
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Agnieszka Piłat

Radiolog

Szpital Bielański
Cegłowska 80

Bardzo miła,kompetentna,dyskretna pani doktor.USG jąder przebieło sprawnie i bez pośpiechu.w tak intymnym badaniu nie dało się odczuć dyskomfortu.Godna polecenia,ja napewno będe korzystał z badań pani doktor.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Bartosz Itrych

CENTRUM MEDYCZNE OSTROBRAMSKA
UL. FIELDORFA 40, WARSZAWA, WEJŚCIE OD UL. PERKUNA

Czy to przypadek??? Przypadkiem w czerwcu 2012 po zwykłym, rutynowym badaniu krwi dowiedziałem się, że choruje na nowotwór złośliwy. Przypadkiem we wrześniu 2012 trafiłem na stół operacyjny wspaniałego lekarza dr. nauk med. Artura Antoniewicza ordynatora Oddziału Urologicznego w Międzyleskim Szpitalu Specjalistycznym w Warszawie. Przypadkiem na tutejszym oddziale odbywałem rekonwalescencję pooperacyjną w warunkach niczym nieodbiegającym standardom dobrych prywatnych klinik. Przypadkiem dalsze moje leczenie przejął dr. nauk med. Tomasz Sarosiek ordynator Oddziału …
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Magdalena Urban-Lechowicz

WARSZAWSKIE HOSPICJUM SPOŁECZNE
Plac Inwalidów 10/73

Bardzo mila, rzetelna i uprzejma Pani Doktor. Trafna diagnoza i zalecenia po pierwszej wizycie. Polecam wszystkim szukającym fachowej pomocy.

lek. dent. Marcin Aleksiński

Włodarzewska 55g lok. 3

Leczenie przebiegało w dobrej atmosferze i przez cały czas miałem komplet informacji na temat tego, co aktualnie dzieje się z moim zdrowiem. W pewnym momencie, pomiędzy wizytami, zacząłem odczuwać silny ból. Doktor Aleksiński przyjął mnie natychmiast. Okazało się, że mam nadwrażliwość na jedną z substancji standardowo stosowanych przy leczeniu kanałowym. Doktor wyczyścił jeszcze raz kanał i nałożył maść przeciwzapalną - ból ustąpił następnego dnia. Doktor Aleksiński nie wziął pieniędzy za …
Opinia dodana przez: Marek

lek. dent. Beata Karolczyk

Centrum Medyczne CortenMedic
ul. Kijowska 1

Wspaniały lekarz! Pani Doktor jest osobą o wysokich kompetencjach zawodowych i wysokiej kulturze osobistej. Dokonuje rzeczy dla innych stomatologów niemożliwych - tzw. trudne przypadki.