Bardzo konkretna wizyta, dużo informacji, mega profesjonalne podejście do Pacjenta. Dowiedziałem się bardzo dużo na temat mojej kontuzji. Pan doktor wszystko dokładnie i cierpliwie tłumaczy, nie spieszy się. Bardzo polecam!
Pierwszy raz w życiu spotkałem się z lekarzem, który okazał się tak mocno zaangażowany w problem pacjenta. Wizyta punktualna, odpowiedzi na wszelkie pytania wyczerpujące, 100 % zaangażowania - jestem pod ogromnym wrażeniem. Serdecznie polecam.
Bardzo kompetentny, kontaktowy, rzeczowy lekarz. Podczas wizyty przeprowadził wnikliwy wywiad, przeanalizował dokumentację, przeprowadził badanie oraz wykonał usg, a następnie przedstawił możliwości i kierunki leczenia. Bardzo serdecznie polecam Pana Doktora :)
Świetny lekarz. Rzeczowy, skrupulatny oraz dbający o dobrostan pacjenta. Człowiek z pasją do leczenia ludzi. Serdecznie polecam!
Wizyta zrealizowana bez pośpiechu, punktualnie. Pan doktor cierpliwie wysłuchał wszystkich informacji, przeprowadził kilka badań objaśniając co i jak sprawdza, a na koniec udzielił bardzo obszernych wyjaśnień na temat możliwych przyczyn kontuzji i dalszego postępowania. Rewelacja!
Bez dwóch zdań najlepszy lekarz z równie najlepszym podejściem do pacjenta. Badanie USG (w moim przypadku stawu skokowego) wykonane dokładnie, wszystko dokładnie opisane i wyjaśnione. Z czystym sumieniem i z całego serca polecam!
Bardzo zaangażowany lekarz, który analizuje indywidualnie problem danego pacjenta. Wykazuję się dużą cierpliwością. Wszystkim serdecznie polecam wizytę u doktora.
Profesjonalne podejście do pacjenta, skuteczna diagnoza i leczenie. Dziękuje i polecam. Na pewno wrócę.
Lekarz bardzo godny polecenia. Super specjalista. Perfekcyjne podejście do pacjenta. Miałam straszny problem z kolanem już po pierwszej wizycie czuję się dużo dużo lepiej. Dziękuję bardzo za pomoc Panie doktorze
Świetny lekarz - kompetentny, z dużą wiedzą, wszystko wyjaśnia i odpowiada na pytania. Wdrożone leczenie działa - innym lekarzom nie udało się pomóc z bólem, dlatego dziękuję, że trafiłem na doktora Tomasza. Jestem bardzo zadowolony z wizyty.