Tomasz Roszkowski

3,1
3,4
3,4
3,1

dr Roszkowski to bardzo uprzejmy i rzeczowy lekarz, przede wszystkim jest wybitnym specjalistą i na pewno wie co robi

Byłam u tego lekarz ok.4 lata temu. Był bardzo nieprzyjemny i arogancki. Jego kultura osobista bardzo niska a bardzo wysokie mniemanie o sobie. Dla mnie jest nie do pomyślenia, żeby lekarz przeklinał przy pacjentce, co w jego przypadku się zdarzyło. Jego prognozy całe szczęści się nie potwierdziły i urodziłam dwa zdrowe maluchy. Pan dr czuje się chyba "panem życia i śmierci". Nie chodzi mi w tej opinii o to, że nie sprawdziła się jego diagnoza w stosunku do moich dzieci, ale o jego podejście do pacjentek.

nie grzeszy uprzejmoscia ale specjalista najwyzszej klasy. kolejna ciaze tez bede "sprawdzala" u niego

Jest to bardzo kompetentny lekarz, dla którego najważniejsze jest zdrowie pacjenta. Wyszłam z wizyty z poczuciem, że jestem w dobrych rękach.

Lekarz godny polecenia,fachowy,świetny z dobrym podejściem do zestresowanych pacjentek,obserwował moje dzieci już od trzeceigo miesiąca ciąży i zawsze wszystko świetnie wytłumaczył i pozwolił radami cieszyć się z macierzyństwa - Małgorzata Wieczorek

mnie bardzo uspokoił po badaniu, bo podejrzewano u mojej córki duży guz w jamie brzusznej, a dr stwierdził, że go nie ma i miał rację

byłam u niego po raz pierwszy więc za dużo na jego temat nie mogę powiedzieć

byłam u niego po raz pierwszy więc za dużo na jego temat nie mogę powiedzieć

Bardzo nieuprzejmy lekarz zarówno dla swoich pacjentów jak i dla personelu. Zdecydowanie polecam innych lekarzy z Filtrowej

Wykrył w 21 tygodniu ciąży poszerzoną miedniczkę nerkową prawą. Zdjęcia, które mi dał wskazywały na lewą (oceniał to inny lekarz). I rzeczywiście pan dr pomylił się bo okazało się przy następnym usg, że to nie prawa a lewa jest powiększona. Pan dr pomylił strony. Sami oceńcie jego podejście.

kiedys przeczytalam na forum, ze ma kontrowersyjne poczucie humoru i to rzeczywiscie prawda. poza tym bdb lekarz, uznawany za jednego z najlepszych w Polsce, polecany przez innych lekarzy ginekologów.