Moja pierwsza i ostatnia wizyta u tego lekarza. Odradzam wszystkim. Pana lekarza cechuje daleko idące lekceważenie problemów pacjenta, arogancja i wyszydzanie. Zamiast diagnozować i leczyć, to stwierdził że skoro nie mam zdiagnozowanej choroby trzewnej, to nie powinna przychodzić do gastrologa. A jedyne co zalecił na trwające od 5 lat uporczywe dolegliwości trzewne, to dieta i schudnąć.
Żałuję że nie przeczytałam opinii przed pójściem na wizytę do dr Sikorskiego. Arogancja i szyderstwo pierwszej klasy. Nie toleruje takich zachowań zwłaszcza u lekarzy więc to ja zakończyłam wizytę wychodząc z gabinetu bo czułam że tracę czas a pochylenie się nad moim problemem tam nie znajdę.
Zdecydowanie odradzam. Totalny brak wiedzy i kompetencji, daleko idące lekceważenie problemów pacjenta, arogancja i wyszydzanie to cechy szczególne tego lekarza. Jeśli można być przyznać ocenę 0 to z pewnością ten "specjalista" by na to zasługiwał.
Ostrzegam wszystkich przed tym Aroganckim lekarzem To była pierwsza i ostania wizyta która trwała 2 minuty i zaczęła się egzaminem z anatomi. Według lekarza nie wiem co mi DOLEGA. Nie dopuścił mnie do głosu przy czym stwierdził że mi i tak nie wierzy. OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM
Ostrzegam wszystkich przed tym Aroganckim lekarzem
OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM
Ostrzegam przed tym lekarzem. Takiej arogancji i pogardy wobec pacjenta nie doświadczyłem od czasów komuny. Traktuje pacjentów jak zło konieczne, a nawet potrafi wyrzucić z gabinetu.