lekarz Tomasz Tuchendler

4,2
4,1
4,2
4,0

Polecam. Jestem po zabiegu HoLEP. Wszystko super, efekt przerósł moje oczekiwania i nadzieje. Od początku świetny kontakt, wszystko wytłumaczone, wyjaśnione. Pełna profeska.

Bardzo dobry podejście do pacjenta, szybka i skuteczna pomoc w kolce nerkowej. Spokojnie mogę polecić każdemu.

Polecam bardzo. Pomógł mojemu tacie pozbyć się cewnika. Zabieg sprawnie, dobry kontakt po zabiegu. Wszystko w najlepszym porządku.

Wspaniały lekarz i człowiek. Już po pierwszej wizycie jest znaczący powrót do zdrowia. Słucha i tłumaczy ze zrozumieniem pajeta. Wiedza medyczna wg mnie jest na jak nawyższym poziomie. Gorąco polecam.

3,0

Lekarz bardzo sympatyczny i wnikliwy, widać ze dysponuje ogromna wiedza. Szybko rozpoznał mój problem i skutecznie go rozwiązał, wszystko dokładnie i zrozumiale tłumaczy, bardzo empatyczny w stosunku do pacjenta. Bardzo olecam !

Wizyta, która kosztowała mnie 250 zł, trwała zaledwie 4 minuty. Lekarz nie przeprowadził dokładnego wywiadu, w USG, którego wyniku nie dostałam ledwo spojrzał na moje nerki, mimo że to właśnie na ból w ich okolicy się skarżyłam. Kiedy wspomniałam o moich objawach, zostało to zbagatelizowane stwierdzeniem, że to pewnie nie nerki mnie bolą. Przepisane leki (za ponad 100 zł) okazały się nietrafione - dostałam suplementy i lek na nadreaktywny pęcherz, podczas gdy problem był zupełnie inny. Po weekendzie spędzonym w bólu udałam się do nefrologa. Dopiero on postawił właściwą diagnozę i przepisał antybiotyk, bez którego moje zdrowie mogło być poważnie zagrożone. W sumie straciłam prawie 400 zł na błędną diagnozę i leki, ale co gorsze - naraziłam swoje zdrowie. Przestrzegam przed taką "opieką medyczną". Zamiast rzetelnej diagnostyki spotkałam się z powierzchownym podejściem i lekceważeniem zgłaszanych dolegliwości. Tu jesteś tylko narzędziem w systemie nastawionym na rekord wizyt i zysków.

Pan doktor szybko rozpoznał problem i od razu wdrożył leczenie, które przyniosło pozytywny efekt. Operacja przeprowadzona przez doktora przebiegła bez komplikacji, szybko stanąłem na nogi, cieszę się teraz dobrym zdrowiem. Bardzo miły i pomocny personel w klinice. Polecam pana doktora i jego zespół!

Wizyta u Pana Doktora przebiegła w bardzo miłej atmosferze. Doktor konkretny, dokładnie omówił ze mną zaistniały problem, wprowadził odpowiednie leczenie i odpowiedział na wszystkie pytania. Polecam z całego serca

4,0

Dr Tomasz Tuchendler to Złoty Człowiek. Cechuje się ogromną wiedzą i profesjonalizmem,oraz potrafi ,,po ludzku” wytłumaczyć medyczny problem. Do Doktora trafiłam z ogromnym bólem,zostałam przyjęta tego samego dnia i odrazu wdrożono leczenie. Trafna diagnoza, w moim przypadku zabieg (założenie cewnika DJ) tego samego dnia. Sala zabiegowa nowoczesna, wszystkie niezbędne sprzęty najwyższej jakości,oraz przemiły personel,który potrafi rozładować stres spowodowany zabiegiem. Doktor bardzo sprawnie wykonał zabieg, odczułam,że jest to dla niego codzienność i wie co robi. Kontakt od Doktora następnego dnia z zapytaniem jak się czuję. Polecam z całego serca.

Dobry adres dla osób z chorobami układu moczowego.lekarz sumienny, sympatyczny, z pozytywnym podejściem do zestresowanego pacjenta.