lekarz Tomasz Tuchendler

Urolog

4,2
4,1
4,2

Polecam, wszystko jak należy. Lekarz komunikatywny, widać, że z dużą praktyką i doświadczeniem. Najważniejsze, że wszystko w jednym miejscu- konsultacja, wyniki badań i zabieg.

Umówiłam się przez znanylekarz bo dużo pozytywnych opinii. Po wizycie oburzona rozmawiałam z przyjaciółką która również zostala w skandaliczny sposób potraktowana przez Pana Tuchendlera. Niestety musimy to zgłosić, bo trudno uwierzyć, że taki człowiek dalej pracuje w swoim zawodzie

Dziś odbyłam pierwszą wizytę u Pana Tomasza. Zaczynajac od początku: Opóźnienie 40minutowe, przede mną było 6osób w kolejce opóźnienia się zdarzają to rozumiem. Cena wizyty 250zł. Moja wizyta zaczęła się o pytania co robimy? Pokrótce opowiedziałam jaki mam problem, dałam do wglądu Panu Doktorowi moje wyniki oczywiście szybko prowizorycznie je przeglądnął. Usg szybkie jeszcze tak szybkiego usg nie miałam w sumie w gabinecie spędziłam 5min za 250zł. Ginekolog zasugerowała mi zabieg cystoskopii Doktor wykonał mi ten zabieg, lecz sam nie szukał rozwiązania nic nie zaproponował. Standardowy tekst: uwaga na baseny, …

Dziś odbyłam pierwszą wizytę u Pana Tomasza. Zaczynajac od początku:
Opóźnienie 40minutowe, przede mną było 6osób w kolejce opóźnienia się zdarzają to rozumiem. Cena wizyty 250zł. Moja wizyta zaczęła się o pytania co robimy? Pokrótce opowiedziałam jaki mam problem, dałam do wglądu Panu Doktorowi moje wyniki oczywiście szybko prowizorycznie je przeglądnął. Usg szybkie jeszcze tak szybkiego usg nie miałam w sumie w gabinecie spędziłam 5min za 250zł. Ginekolog zasugerowała mi zabieg cystoskopii Doktor wykonał mi ten zabieg, lecz sam nie szukał rozwiązania nic nie zaproponował. Standardowy tekst: uwaga na baseny, sauny, być może dolegliwości są po stosunku itd. W klinice przemiał straszny jak na targowisku jeden wchodzi, drugi wychodzi sam doktor biega od gabinetu do gabinetu. Do tego Pan Doktor przepraszam, ale dres ? Zero schludności, brudny fartuszek od czyjejś krwi tragedia. Także nie polecam nikomu. Jedyny plus sympatyczne Panie na recepcji. Tracę wiarę w lekarzy myślałam, że Pan doktor poświęci mi trochę uwagi, wysłucha, przeanalizuje.

Świetny kontakt z pacjentem. Wszystko wytłumaczone zrozumiale, rozpisane leczenie, zalecenia. Polecam

Kompleksowo, sprawnie, fachowo. Lekarz godny polecenia. Na wizytę do Pana doktora, trafiłem z polecenia. Potrzebowałem szybkiej pomocy. Zabieg wykonany przez Pana doktora pozwolił mi uniknąć operacji. Z całego serca polecam doktora.

Przychodnia godna polecenia z uwagi na profesjonalne podejście do pacjenta. Pan Doktor Tomasz Tuchendler omówił specyfikę choroby, cierpliwie wyjaśnił mi wszelkie moje wątpliwości i wytłumaczył zaproponowane leczenie. Czułam się naprawdę zaopiekowana.

Przychodnia godna polecenia z uwagi na profesjonalne podejście do pacjenta.

Zero zainteresowania pacjentem, diagnoza, antybiotyk, dowiedzenia, 5 min. Diagnozę postawił bez żadnego zastanowienia - oczywiście błędna, co potwierdził inny lekarz.

Bardzo nie polecam! Poziom obsługi jest poniżej jakiegokolwiek poziomu krytyki- zarówno ze strony lekarza jak i samego personelu. W dniu wizyty otrzymałem telefon, że umówiona przeze mnie godzina jednak nie odpowiada lekarzowi- zaproponowano mi zupełnie inną godzinę, która kolidowała z moimi obowiązkami służbowymi. Pracownica recepcji, która do mnie dzwoniła z pretensją oznajmiła "dobrze, niech już tak zostanie" po czym się rozłączyła. Podczas samej wizyty: personel z recepcji nie przygotował mojej karty, szukali jej gdzieś w archiwum, ale to jeszcze jestem w stanie zrozumieć- mogła się zapodziać. Wizyta trwała max. 5 …

Bardzo nie polecam!

Podczas samej wizyty: personel z recepcji nie przygotował mojej karty, szukali jej gdzieś w archiwum, ale to jeszcze jestem w stanie zrozumieć- mogła się zapodziać. Wizyta trwała max. 5 minut i ewidentnym było, że jest lekarzowi kompletnie nie "na rękę"- lekarz przyjął mnie w dresie... Po badaniu stwierdził, że potrzebny jest zabieg, który będzie wykonany następnego dnia o 7:45- żadnej informacji o koszcie zabiegu, jego przebiegu itp. Oczywiście za 5 minut spotkania z lekarzem, bo wizytą tego nie nazwę zapłaciłem 170 złotych. Na zabieg oczywiście przystałem ciesząc się, że przynajmniej termin jest wyznaczony ekspresowo.

Następnego dnia w drodze na badania o godzinie 7:30 otrzymałem telefon, że zabieg został odwołany- bez podania powodu, bez przeproszenia i co najgorsze bez podania rozwiązania. Zanim zdążyłem jakkolwiek zareagować Pani recepcjonistka rozłączyła się. Po 2 tygodniach od całej sytuacji nikt się ze mną nie skontaktował celem wyznaczenia nowego terminu.

Drodzy pacjenci omijajcie szerokim łukiem P. Tomasza Tuchendlera i przychodnię T&T Medical.

Opieka rewelacyjna. Dr. Tomek udziela informacji, anestezjolog konkretny,, dowcipny. Pielęgniarki miłe i pomocne. W sumie to cały zabieg się śmialiśmy, co spowodowało, że stres całkowicie zniknął. W klinice spędziłam noc i jestem bardzo zadowolona. Przy okazji zabiegu zdiagnozowano u mnie inne problemy zdrowotne i udzielono porad. Rano pielęgniarki zaproponowały kawunię, lekarz udzielił cennych rad, atmosfera bardzo przyjacielska i domowa. Po kilku dniach zadzwoniono do mnie z kliniki z troską o stan zdrowia, co mnie zaskoczyło. Na wizycie kontrolnej dr. Tomek T. Bardzo pomocny i troskliwy. Panie pielęgniarki rewelacyjne. Jestem miło zaskoczona podejściem do pacjenta. Dziękuję całemu personelowi.

Cała konsultacja trwała łącznie 2 minuty, badanie USG około 10s. Wizyta była niedokładna, lekarz o nic nie pytał,brak zainteresowania pacjentem, Lekarz nie zrobił mi żadnych badań. Powiedział swoją diagnozę tylko słowami-zapalenie pęcherza moczowego i przepisał antybiotyk, który absolutnie nie pomógł! Bardzo nie polecam!!! Обратилась к врачу по причине болей внизу живота ,и больно было ходить в туалет по маленькому,но не сильно,не так как при цистите.Целая консультация длилась максимум две минуты ,и то из за того,что у врача не распечатывался рецепт лечения с интернета. Визит начался со слов, «что там?»и на …

Обратилась к врачу по причине болей внизу живота ,и больно было ходить в туалет по маленькому,но не сильно,не так как при цистите.Целая консультация длилась максимум две минуты ,и то из за того,что у врача не распечатывался рецепт лечения с интернета. Визит начался со слов, «что там?»и на этом всеееее,больше ничего,а ну да ...ещё сказал пойти в другой кабинет на узи,сразу сказал что цистит,без всяких анализов,выписал антибиотик и обезболивающее,даже не спросив какой степени боль. В обезболивающем я не нуждалась,все было достаточно терпимо . Антибиотик не помог ! Я вообще не понимаю как можно выписывать антибиотик не сделав никаких анализов. Ужасное впечатление о докторе,так называемом, и медсестры в реестратуре довольно таки не приятные ! Не советую !