Specjalistyczny Gabinet Lekarski Chorób Tętnic i Żył Lublin
Kunickiego 204
Lublin
Godny polecenia lekarz, w pełni zaangażowany w każdego pacjenta. Indywidualne podejście do problemu. Specjalista z dużym poczuciem chumoru. Serdecznie polecam.
Klinika Diagnostyki i Mikrochirurgii Jaskry
Chmielna 1
Lublin
Lekarz z powołania.Wykonała mi na wizycie komputerowe badanie wzroku,postawiła od razu diagnozę i przepisała receptę na odpowiednie okulary.
Jutro Medical
Chodźki 17/8
Lublin
Pan doktor wydaje się być dobrym fachowcem. Jestem właśnie po pierwszej wizycie u niego i mam miłe odczucia.
Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Marek Derkacz
Kolorowa 5/5A, 20-802 Lublin
Lublin
Po wielomiesięcznych peregrynacjach po różnych gabinetach lekarskich – w których słyszałam jedynie, że muszę unikać stresu i mniej pracować (tudzież zażywać witaminy...) – rok temu trafiłam do Pana Doktora Marka Derkacza. Od tamtej pory należę do grona Jego wielbicieli. Jestem pod ogromnym wrażeniem wiedzy, jaką Pan Doktor posiada, a także detektywistycznej umiejętności łączenia przez Niego faktów pozornie ze sobą niezwiązanych. Wyróżniają Go również ponadprzeciętne zdolności interpersonalne. Pan Doktor jest wyjątkowym …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Lekarze Specjaliści" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Topolowa 7
Medical Esthetic
ul. Braci Wieniawskich 12 B
Lublin
Jeśli do lekarza-chirurga -to tylko do dr R. Wierzbickiego! Tacy powinni być lekarze wszystkich specjalności. Potwierdzam dotychczasowe opinie pacjentów.
Pani Doktor jest lekarzem z powołania. Jest osobą profesjonalną, konkretną, zainteresowaną losem pacjenta. Kulturalna i sympatyczna. Wszystko dokładnie tłumaczy i odpowiada na wszystkie pytania, rozwiewając wątpliwości. Umie rozmawiać z pacjentem i to dzięki Jej słowom, moja córka ma do P. Doktor duże zaufanie i bardzo Ją lubi. Na dodatek rzadko się zdarza, że obcy człowiek okazuje tyle serca. To jest prawdziwa wartość, tym bardziej podziw i szacunek. Dlatego oddanie i …
Katedra i Zakład Chirurgii Stomatologicznej Uniwersytetu Medycznego w Lublinie
Lublin
Wspaniały człowiek i fachowiec,naprawdę wiem co piszę jestem jego pacjentem od niedawna ale zabiegi które mi robił wykonał profesjonalnie,anie było to zwykłe usuniecie zęba.Polecam wszystkim majacym skomplikowane problemy z zębami.
Specjalisyczny Gabinet Psychologiczno-Terapeutyczny Izabela Marczak
ul. Długa 5/133 - 4 piętro, 20-346 Lublin
Lublin
Bardzo polecam. Jestem w trakcie terapii. Konkretna, rzeczowa, przy tym bardzo miła, wspierająca. Bardzo pomada mi uświadamiać sobie moje dotychczasowe nie do końca wspierające mnie wybory, wiem, że jeszcze dużo pracy przede mną ale cieszę się, że trafiłem na takiego psychologa jak Pani Iza.
ul. Emilii Plater 12
Lublin
Cudowna, profesjonalna, serdeczna i bardzo fachowa. Pani doktor oprócz chorób endokrynologicznych zajmuje się również chorobami współistniejącymi.
Specjalistyczny Gabinet Ginekologiczno-Położniczy dr n. med. Bartłomiej Barczyński
Północna 20 / III
Lublin
Najlepszy ginekolog jakiego miałam . W ciągu dwóch tygodni załatwił wszystko łącznie z zabiegiem ! Poprzednia ginekolog z Przychodni 7 miesięcy zwlekała przez co nowotwór się rozprzestrzeniał
Poradnia dietetyczna Lublin TOP MEDICAL
Szeligowskiego 6
Lublin
Pana Roberta poznałam z polecenia innej osoby zachwyconej kompetencjami tego dietetyka. Podzielam tę opinię i szczerze polecam pana Roberta jako opiekuna osób borykających się z problemami zdrowotnymi, w moim przypadku gastrologicznymi. Pan Robert zadaje wiele pytań aby poznać problem jak też odpowiada na pytania nurtujące pacjenta. Ja po 2 miesiącach widzę efekty jego zaleceń. Angażuje się w swoją pracę dlatego je widać. Poza tym wysoka kultura osobista tego Pana urzeka. …
Luxmed
Zwycięska 6A, GALERIA ZONE
Lublin
Mam mieszne uczucia co do Pani Doktor. Oczywiście jest bardzo sympatyczna i miła ale jeśli chodzi o leczenie to jest już trochę słabiej. Pojawiłam się u niej z powodu rozprzestrzeniających się dziwnych, twardych i co najgorsze trwałych grudek na twarzy. Pani Doktor na wejściu bez wahania stwierdziła, że to trądzik i przypisała mi kilka maści. Po kilku tygodniach obejrzała i stwierdziła poprawę (choć ja żyję z tą twarzą na tyle …
Szczerbowskiego 13/1
Lublin
Pani doktor mnie operowała i jestem bardzo zadowolona z jej leczenia. Bardzo kompetentna i wnikliwa. Serdecznie polecam
Medical Esthetic
ul. Braci Wieniawskich 12 B
Lublin
Długo zastanawiałem się nad przeszczepem włosów. Z reguły nie wystawiam opinii. Jednak wkurza mnie oczernianie anonimowo i wystawianie negatywnych opinii osobom całkowicie kompetentnym. Dla mnie dr Chromiński dokononał cudu. Byłem łysy i nie jestem łysy. Konsultacja była bardzo długa. Lekarz odpowiedział na wszystkie pytania. Kto pyta nie błądzi! Nie było niejasności.
Specjalistyczny Zespół Medyczny "INTERMED"
Głowackiego 35
Lublin
Lekarz godny zaufania, bardzo miły i uprzejmy.Polecam go bardzo dobrze wykonuje swój zawód.
Specjalistyczny Zespół Medyczny "INTERMED"
Głowackiego 35
Dental Care