- 1905
Leczę się u Pana Profesora już 8 rok .Trafiłam tam po rozległym zawale .Bardzo cenię Pana Profesora nie tylko za to ,ze jest profesjonalistą w dziedzinie medycyny ,ale tez super cierpliwym Człowiekiem i bardzo skromnym czasami zaniepokojona moją chorobą zadaję dużo pytań i nigdy nie spotkałam się nawet z maleńkim zniecierpliwieniem ze strony Pana Profesora odpowiada na wszystkie moje pytania nawet te " głupiutkie " Bardzo dziękuje ,ze Pan jest …

lek. dent. Marcin Malingowski

Chirurg stomatolog

Centrum Stomatologii Help sp. z o.o. sp.k.
Głogowska 82

Podziękowania dla pana dr Malingowskiego za usunięcie ósemki która stykala się z nerwem i była źle ułożona wszystko wytłumaczył podjęcie decyzji czy rwiemy czy nie należało do mnie ale podjęłam że wyrywamy było ryzyka brak czucia ale pan dr zna się na swoim fachu nawet za dużego bólu po usunięciu nie miałam jestem w 100 % zadowolona pacjentka Drugi ząb idzie w nerwach jldle jak pan doktor radził tak poczekam …
Opinia dodana przez: Sandra

lekarz Danuta Mądra-Rogacka

Alergolog

ul. Słowackiego 17 lok. 3

Pani Doktor to lekarz z powołania , sympatyczna z ogromna wiedza do pacjenta podchodzi indywidualnie , naprawdę jak większości opinii mowie to samo Cudowna Kobieta ...
Od dawna cierpiałam na bóle głowy. Próbowałam wszystkiego. nic nie pomagało. Przedstawiłam wszystkie dokumenty doktorowi,chociaż juz nie miałam nadziei ,że pomoże. Zaproponował inne leki,nie tak drogie jak ostatnio... Jest lepiej. Mimo,że była to wizyta NFZ rozmawiał ze mną spokojnie.Nie spieszył się. W poczekalni dużo ludzi,a on spokojnie radził. Polecam. myślę,że pochyli sie nad każdym ,nawet bardzo trudnym przypadkiem.

lekarz Witold Porzucek

Chirurg dziecięcy

Ułańska 19

Najlepszy specjalista na świecie!!! Pan doktor operował moich dwóch synów, za co jestem niezmiernie wdzięczna!!! Zawsze profesjonalny, kompetentny, opanowany, miły, udzielający wyczerpujących informacji!! Rewelacja!!!! Dziękuję!!!
dzięki szybkiej i zdecydowanej reakcji Pan doktor uratował mnie od śmierci głodowej.Dzis z pełnym uznaniem mogę polecić Pana doktora za jego zaanazowanie w pomoc ludziiom wyczerpnym z powodu niedozywienia

lekarz Piotr Kleina-Schmidt

Specjalistyczny Gabinet Lekarski
Strzelecka 48 b

Serdecznie polecam Pana doktora Piotra Kleina- Schmidta. To niezwykle kompetentny lekarz, który w sposób profesjonalny potrafi podejść do pacjenta. Poza tym jest niezwykle serdeczny i uprzejmy, co sprawia, że podczas wizyty jest miła atmosfera. Potrafi w sposób dostępny i zrozumiały dla pacjenta wszystko wyjaśnić. Jego wiedzę i perfekcję w wykonywaniu zawodu lekarza okulisty oceniam bardzo wysoko. Serdecznie polecam i BARDZO DZIĘKUJĘ.
Opinia dodana przez: Marianna

dr Jacek Olejniczak

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

ulica Grunwaldzka 42/2

Panie Doktorze bardzo serdecznie dziękuję za usunięcie kaszkaów na głowie. Zabieg Pan Doktor przeprowadził bardzo profesjonalnie. Mimo mojego stresu i zdenerwowania bardzo szybko przez swoje miłe podejście mnie uspokoił. Wszystko przebiegło szybko i bezboleśnie. Miejsca po wycięciu goją się piękne . I nie mam problemów z kaszakami, które bardzo mi przeszkadzały. Panie Doktorze jeszcze raz bardzo dziękuję. Polecam Pana Doktora pacjentom potrzebujacym pomocy chirurgicznej otrzymacie Panstwo dobrą, profesjonalną pomoc oraz …
Opinia dodana przez: Beata

dr hab. n. med. Andrzej Wykrętowicz

ulica Szeherezady 81

Być pod opieką profesora, to wielkie szczęście. Ma ogromną wiedzę i doświadczenie a przy tym "skromność wielkiego człowieka". Dzięki swojej wiedzy, potrafi postawić trafna diagnozę. Zostaniesz zaopiekowany od początku do końca. To lekarz który żyje tym co robi. Przy tym rzeczowy, bezpośredni do bólu szczery. Stawia trafna diagnozę. Leczy skutecznie. Sam kontakt z nim i jego wiedzą uspakaja. Nie zostawi chorego w potrzebie, wyleczy. Dziękuję Panie profesorze.
Pani Doktor uprzejma, miła, cierpliwa! Z super podejściem do dzieci, u mnie "ratowała" dwójkę maluchów po różnych akcjach i atrakcjach. Zawsze trafnie, bez nadużywania antybiotyków czy sterydów. Polecam całym sercem od ponad 5 lat :-)

lekarz Patrycja Wysocka

Szewska 5/6

Pierwszy lekarz rodzinny, którego mogę nazwać kompetentnym. Kolejki do niej zawsze sa horrendalne, rejestracja graniczy z cudem, opóźnienia w przyjęciach sięgają 40 minut. Dlaczego? Nie patrzy na zegarek, nie "odhacza" pacjentów, z każdym porozmawia, poświęca mu czas. Tłumaczy, co się dzieje, z czego może dany objaw wynikać, z czym to może być powiązane. Wypisuje skierowania na badania. Analizuje. Hmmm... traktuje chorego podmiotowo, nie przedmiotowo. Człowiek od razu wychodzi z gabinetu …
Opinia dodana przez: M.

lekarz Hubert Bochyński

Ginekologiczno-Położniczy Szpital Kliniczny Uniwersytetu Medycznego im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
Polna 33

Pragnę podziękować Panu dr Hubertowi Bochyńskiemu za, dynamiczne, konkretne, decyzyjne przyjęcie mnie w poradni przy szpitalnej w Poznaniu ul. Polnej 33. Zważywszy na moją dużą odległość 144 km od miejsca zamieszkania, jak i również od obostrzeń epidemicznych, działanie względem logistycznym było wspaniałe !!! I tak kolejno: mierzenie temperatury ciała w namiocie. Badanie lekarskie - (cytologia) Pobranie krwi w laboratorium. Badanie densytometryczne. Osiągnełam doskonały limit czasowy, do podróży powrotnej do domu. …

lek. dent. Karolina Wolnik-Płoszaj

NZOZ Eurodent
ulica Katowicka 77 D

Witam, Polecam Panią Doktor Karolinę Wolnik-Płoszaj!!!!! :-))) Niesamowite podejście do pacjenta,!!! profesjonalizm!!! plus serce ipełne zaangażowanie, cierpliwość na maksa, wytłumaczenie od a do z. Rewelacja!!!! Szkoda ze na tak mało profesjonalistów z sercem w tej naszej służbie zdrowia się spotykamy. Pani Doktor...... urzekła mnie Pani swoim podejściem, cierpliwością i wiadomo profesjonalizmem. Dziękuję, dziękuję, dziękuję! Katarzyna Gruczyńska

lekarz Adrian Stępiński

SOLUMED
Ul. Wyrzyska 18

Polecam przede wszystkim za bardzo duże doświadczenie i godne podziwu podejście do pacjenta. Dla pana doktora nie ma problemu nie do rozwiązania, mnie potrafiła pomóc już sama rozmowa z nim
Opinia dodana przez: ULA
Pani doktor jest sympatyczna i zawsze wysłucha pacjenta! Poza tym personel przychodni w rejestracji jest kompetentny a nade wszystko informatyk!;-)
Opinia dodana przez: pacjent

dr n. med. Halina Bręborowicz

Dąbrowskiego 200

Dr Halina Bręborowicz jest niezwykle uprzejmą i kompetentną lekarką. Dokładność w czasie badania i zabiegu, kontakt z pacjentem i troska. Polecam.

dr n. med. Rafał Moszyński

Ginekolog położnik, USG

Klinika
ul. Polna

Cudowny lekarz, bardzo kontaktowy, kompetentny i empatyczny. Najlepszy ginekolog u jakiego byłam. Polecam

lek. dent. Monika Lądowska

Endodoncja

Dr Piosik Stomatologia
Piątkowska 133/1

Bardzo polecam dr Monikę Lądowską. Uratowała mi dwa zęby przed usuwaniem. Zabieg przebiegał w przyjaznej atmosferze, nic nie bolało ani w trakcie ani po. Na fotelu można się poczuć jak w spa:-) dr Lądowską polecam wszystkim znajomym. To lekarz z prawdziwą pasją i to się czuje jako pacjent.

lekarz Aleksandra Lisowiec-Zuska

Centrum Medyczne neoMedica
ul. Świetlana 25

Gdybym mogła to bym dodała jeszcze ze 100 gwiazdek. Zdecydowanie jest za mało tak profesjonalnych lekarzy jak Pani doktor. Poświęca czas pacjentowi, odpowiada na wszystkie pytania, zleca badania.W całym moim życiu nie spotkałam tak zaangażowanego i pogodnego lekarza.
Opinia dodana przez: Joanna Jaroszewska

lek. stom. Magdalena Goc-Płytnik

Protetyk, Stomatolog

ulica Umultowska 37 A

Niezwykle kompetentna, delikatna , kulturalnai budząca zaufanie osoba. Mam 74 lata i bardzo kruche zęby, a Pani Magdalena ratuje je z anielską cierpliwością i zawsze z przemiłym uśmiechem. Leczę się w tym gabinecie od lat i z całą odpowiedzialnością mogę go wszystkim polecić .
Opinia dodana przez: Zofia