Prywatna Poradnia Lekarska
gen. Stefana Grota-Roweckiego 64
Sosnowiec
Zachorowałem na korzonki, ból niesamowity, trafiam do lekarza który daje mi recepty na tabletki. Okazuje się że przyjmowane leki wywołały skutki uboczne lub najzwyczajniej w świecie mam uczulenie na składnik leku. Mam zawroty głowy, lekkie drgawki i duszności, do przychodni przywozi mnie kolega bo sam nie mogę prowadzić. Lekarz stwierdza że to są jedyne leki jakie może mi przepisać i odmawia dalszego leczenia. Twierdzi że ja cierpię na hipochondrię i …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej MEDICINA, DIAGNOSTICA & QUALITAS - QMEDIC Leczenie Ambulatoryjne
ulica Piłsudskiego 41
Sosnowiec
Zdecydowanie nie polecam. Po wizycie nie mam nic pozytywnego do powiedzenia na temat pani doktor. Mam wrażenie, że jest tym lekarzem przez przypadek albo za karę - takie właśnie sprawia wrażenie. Jestem zawiedziona podejściem do pacjenta, brakiem wytłumaczenia oraz poświęconym czasem.
Przychodnia Bracka PORĄBKA-KLIMONTÓW
Romana Dmowskiego 6a
Sosnowiec
Moja wizyta u tego lekarza była bardzo rozczarowująca. Zamiast empatii i rzeczowego podejścia spotkałam się z podniesionym głosem, drwinami i lekceważeniem moich obaw zdrowotnych. Wizyta trwała zaledwie kilka minut, a ja wyszłam z poczuciem braku szacunku i zaopiekowania. Od lekarza, szczególnie realizującego program profilaktyczny, oczekuję profesjonalizmu i kultury osobistej – niestety tego zabrakło.Skrajnie nieprofesjonalny lekarz. Nie polecam :(
Kasztanowa 8a/9
Sosnowiec
Ta pani minęła się z powołaniem chyba już dawno temu. Jest bezczelna i traktuje pacjentów jak gorszy sort bo niema wykształcenia medycznego. Obraża od tępych i chodzi po przychodni z papierosem oraz jest obrażona że w ogóle ktoś przyszedł ! Nie polecam tej pani bo nawet tego lekarzem nie idzie nazwać.
Gabinet stomatologiczny Miłosz Płachciński
Kisielewskiego 2
Sosnowiec
Odradzam wizyty na NFZ, może prywatnie Pani doktor ma jakąś empatię i zainteresowanie pacjentem, tego nie wiem.
ulica Gwiezdna 4 A/33
ulica Kukułek 45
Specjalistyczno - Rejonowa Przychodnia Lekarska w Sosnowcu
marsz. Józefa Piłsudskiego 9
Sosnowiec
Centrum Pediatrii im. Jana Pawła II w Sosnowcu - Ambulatoryjne świadczenia zdrowotne
Gabrieli Zapolskiej 3
Centrum Pediatrii im. Jana Pawła II w Sosnowcu